lauantai 4. huhtikuuta 2015

Päivän puujalka

Haha :D -Facebookissa törmäsin tämmöseen. -Eiköhän anneta kuvan puhua itsestään...?

Pääsiäisblogaukset ajoitettu

Nyt on pääsiäisblogaukset pistetty pongahtamaan huomenna heti aamusta. -En nimittäin huomenna kerkiä niitä blogaamaan kun menee koko päivä liikenteessä. -Huomenna sitten klo 06 eka ja 07:10 viimeinen.

Eiliset ensi-illat Nro 5

Hyvästi Afrikka

Eipä kyllä pahemmin kiinnosta tämä leffa -joten ei muuta kuin -"ei kiitos". -Ja siinä olikin eiliset ensi-illat.

Eiliset ensi-illat Nro 4

Outolintu-sarja: Kapinallinen

Kaipa tän voisi mennä kattomaan kerran ykkösosa löytyy kokoelmista. -Kattoo sen eka ja sitten menee kattoon tän. -Vai säästäiskö suoraan DVD:lle kerran ykkönenkin jäi näkemättä teattereista. -Hmmm...

Eiliset ensi-illat Nro 3

Into the Woods

Kyllähän tätä voisi harkita ihan teattereissa asti -nyt kun on taas niitä Hulluilta Päiviltä ostettuja sarjalippuja taas se 10 kpl. -Tän kohdalla tulee muuten olemaan hankala DVD:lle hankittaessa -että pistääkkö se musikaalikokoelmiin vaiko fantasiakokoelmiin.

Eiliset ensi-illat Nro 2

Furious 7

Tää tuli torstaina käytyä kattomassa ja oli kyllä kerrassaan fantastinen toimintapaketti. -Vauhtia ja ryskettä kyllä piisasi. -Kyllä on onnistunut leffasarja kun kaikki 7 elokuvaa ovat olleet aivan upeita elokuvia.

Eiliset ensi-illat Nro 1

Asterix - Jumaltenrannan nousu ja tuho

Muuten en kyllä menisi tätä..., mutta jos töiden puolesta -niin sitten kyllä kelpaa. -Ja tämä kyllä poikkeuksellisesti mieluummin dubattuna kuin alkuperäisenä. -Ranska on kyllä kaunis kieli..., mutta sitten kun sitä puhuu piirroshahmo äänellä siitä tulee äkisti sietämättömän kuuloista.