lauantai 7. tammikuuta 2023

Päivän "iltapäivä" juoma (by Tontsa)

Kerran tuli toi uusi muki hommattua, niin onhan sitä sitten käytettävä 😇😊😋😁 HiAnosti vesi kaatuu mukiin, glögi(tiivistee)n kaadosta en ottanut samanlaista - tai erilaista 😋😂, kuvaa...


No mutta, ei kai sitä nyt kaikkea tarvi kaadella... =X :'( :P :D Hulkki on khyllä intoutunut kaatamaan kaikkea, mutta... No mikäs siinä, ihan hiAnoja kuvia on tullut =)

Päivän elokuva + poster + trailer

Joo, tulipa tämä katsottua uudestaan - taidettiin MatoApinan kanssa mennä katsomaan tämä, ellen ihan väärin muista... Ihan hyvä leffa, ei siinä mitään! 😊

Knives Out (2019)

En nyt ala uudestaan arvostelemaan tätä, semmoinen kun löytyy sieltä tutusta paikasta... 😇😋😁 Eli ei kai muuta kun traileria kohti 😊

Ihan hyvä leffa tosiaan, voisi ihan kokoelmaan(ni) ostaa =) HiAno tommonen leveä posteri löyty, khyl kelpaa... B) Niin mikä? No en tiedä, kai tää leffa - ja poster, ja... =D

100. blogaus

Kylläpä saavutettiin nopeasti 100. blogaus: -Vuoden ensimmäisen viikon aikana🤯. Sama tahti ensi viikolla ja ollaan jo 200 blogauksessa ja hyvällä säkällä saadaan 666. blogaus jo loppukuusta tammikuuta blogaistua jos tätä tahtia blogaillaan. Ja 1000. blogaus saavutetaan jo varmaan helmikuun aikana kepeästi tätä vauhtia. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä ne seisoo valmiina 😊 Varsin herkullisen näköistä 😋 Mennään nyt vielä "TV kuvaan" 😇😋😁

Siinäpä ne on sängyllä, ja leffa pyörii taustalla - khyl kelpas 😍😎 Mikä mahtaa leffa olla? No siihen mennään erillisessä blogauksessa...


Hyvät setit siis, vähän sotkuista syötävää toi vaan on! =/ Melkein tekisi mieli 'kaapia' kaikki lihat valmiiksi esille :) Mutta, aika kuumaa toi on alussa, ja... No lapsille syötetään ruoka niin, mä haluan olla kunnon lihansyöjä ja repiä raa'at lihat suuhun, tjs shittiä... :saint: :P :D No ehkä ei nyt kuitenkaan raakaa lihaa kannata, halua maha kipeänä vessassa ravata :| =/ :'( :P :D

Ruoka ostosten esittely

No nyt olin vähän ahne - tai nälkäinen, miten vaan... 😵😋😁 Niin muistin ottaa kuvan vasta, kun ruoka oli jo menossa uuniin - ja senkin/siinäkin vaiheessa meinasin unohtaa sen... Noh, ei se niin tarkkaa ole, kuhan jotain kuvia ruuasta löytyy - se on tärkeintä! 😇 No ehkä syöty tyhjä lautanen jämillä on vähän turha kuva 😩, mutta... Joo! 😂


Koipireisiä siis vedin tällä kertaa - riisin kera, joka (kiehuva vesi kattilassa - tai ei se vielä khyllä kiehu, mutta... =D) näkyy taustalla... Ihan hyvät sapuskat oli, ei ole kieltäminen! =)

Päivän toinen leffa

Nicolas Cagen syntymäpäivien kunniaksi ja hänen uutuusleffa Renfield innoittamana katson tänään toisen Cagen vampyyriteemaisen elokuvan - The Vampire's Kiss - Vampyyrin suudelma. Tästä onkin aikaa kun viimeksi tuli katsottua tämä.

Extra EXTRA juoma

Kohta illan toisen leffan pariin..., mutta sitä ennen extra EXTRA juoman esittely. Siinä sitä kaatuu mukiin. Mutta mikä ihme on juoman nimi🤔...?
No eipä ainakaan pullon kyljessä lue selkotekstillä juoman nimeä.
Katsotaanpa korkista: -juoman nimi näkyisi olevan woongjin

Päivän jälkiruoka

Herttoniemen R-kioskilta lähti kahvikaakaon lisäksi pari tollasta patukkaa - toinen Barebells Caramel Choco ja toinen Banana Dream.

Extra juoma

Herttoniemen R-kioskilta ostin kaakaojauhopussin...
...-mihin sitten kaadoin kahvia sekaan. Hienot kaatokuvat sain otettua molemmista - sekä kaakaojauhosta että kahvista.

Päivän juoma

Sielä Tori Pizzeriassa otin ruokajuomaksi ihan perus Coca-Colan.
Siinä vielä kaatokuva. Myöhemmin kaadoin Cokikset maahan ja heitin pullon mäkeen. 

Päivän ruoka ja extra ruoka samassa

Kuten päivän leffa blogauksessa sanoin tuli ennen leffaa käytyä syömässä Tori Pizzeria nimisessä paikassa. Otinpa sielä myös alkupalasalaatin.
Pizzana otin Tori pizzan mihin kuului kebabliha..., pekoni..., salaatti ja majoneesi. Otin sen perhepizza koossa. Ja sehän ei sitten kannattanut. Jäi nimittäin puolet syömättä kun tämä kaveri pisti viestiä Tennarista että on jo sielä odottamassa. Olikin tullut sinne 15:45 vaikka puhuttiin tasan klo 16:00 kun leffa alkoi 16:20. Siinä piti sitten ottaa loput mukaan - joka sitten päättyi lopulta Tennarin roskikseen. No - jos ei tää kaveri olisi pistänyt viestiä olisin syönyt pizzan rauhallisesti loppuun ja luultavasti myöhästynyt leffasta. Mutta silti jäi tympimään koko leffan ajaksi että jouduin sitten heittämään pizzan pois kun en viitsinyt sitä Tennari  kassallekkaan jättää puoliksisyötyä pizzaa.
Leffan jälkeen tuli sitten käytyä uudestaan syömässä ja uudestaan pizzaa. Tälläkertaa tuli käytyä Hämeentien La Mardino's pizzeriassa ja otin siellä Chicken Hawaii pizzan. Edellisen pizzan otin perhepizzana..., mutta tämän otin normikokoisena.

Päivän leffa

Tänään sitten katsotaan tätä leffaa ja alunperin piti mennä itekseni..., mutta eräs kaveri kysyi Facebookissa täysin sattumalta että olisinko halunnut mennä katsomaan leffaa hänen kanssaan joten nyt sitten meninkin tän kaverin kanssa. Kävin syömässä ennen leffaa ja olisin blogannut päivän ruoka blogauksen ennen tätä päivän leffa blogausta..., mutta siihen tuli pari muuttujaa ja siitä sitten lisää myöhemmin siinä päivän ruoka blogauksessa. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Kovan paluun Renfield elokuvassa tehnyt Nicolas Cagen täyttää 59-vuotta. CSI: Miami tähti ja Cagen kanssa Kiss of Death elokuvassa nähty David Caruso täyttää tänään 67-vuotta. Useassa Jackie Chan elokuvassa kuten esim.  Mr. Nice Guy ja Matkalla maan ympäri 80 päivässä -ja 80-luvulla ties missä Kung Fu  leffassa nähty Sammo Hung täyttää tänään 71-vuotta. Surkeiden sattumusten sarja ja The Road to Perdition elokuvissa nähty Liam Aiken täyttää tänää 33-vuotta. Sitten Crocodile Dundee elokuvissa nähty Linda Kozlowski täyttää tänää 65-vutta. The Walking Dead sarjasta ja Mile 22 elokuvasta tuttu Lauren Cohan täyttää tänään 41-vuotta. Marvel-leffojen Hawkeye ja The Hurt Locker elokuvasta tuttu Jeremy Renner täyttää tänään 52-vuotta. Ja vielä viimeisenä elokuvissa Hardcore Henry ja The  Magnificent Seven tuttu Haley Bennett täyttää tänään 35-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.