lauantai 7. tammikuuta 2023

Päivän ruoka ja extra ruoka samassa

Kuten päivän leffa blogauksessa sanoin tuli ennen leffaa käytyä syömässä Tori Pizzeria nimisessä paikassa. Otinpa sielä myös alkupalasalaatin.
Pizzana otin Tori pizzan mihin kuului kebabliha..., pekoni..., salaatti ja majoneesi. Otin sen perhepizza koossa. Ja sehän ei sitten kannattanut. Jäi nimittäin puolet syömättä kun tämä kaveri pisti viestiä Tennarista että on jo sielä odottamassa. Olikin tullut sinne 15:45 vaikka puhuttiin tasan klo 16:00 kun leffa alkoi 16:20. Siinä piti sitten ottaa loput mukaan - joka sitten päättyi lopulta Tennarin roskikseen. No - jos ei tää kaveri olisi pistänyt viestiä olisin syönyt pizzan rauhallisesti loppuun ja luultavasti myöhästynyt leffasta. Mutta silti jäi tympimään koko leffan ajaksi että jouduin sitten heittämään pizzan pois kun en viitsinyt sitä Tennari  kassallekkaan jättää puoliksisyötyä pizzaa.
Leffan jälkeen tuli sitten käytyä uudestaan syömässä ja uudestaan pizzaa. Tälläkertaa tuli käytyä Hämeentien La Mardino's pizzeriassa ja otin siellä Chicken Hawaii pizzan. Edellisen pizzan otin perhepizzana..., mutta tämän otin normikokoisena.

Ei kommentteja: