lauantai 23. helmikuuta 2008

Typy asiaa :saint:... :p... :D!


Typyin sanoin (:p... :D), "joo eli" huomenna tosiaan pitäis Matskun saapua reissultaan :), joten huomenna Matsku sitten jyystää taas pitkästä aikaa :saint:... :p... :D, niin jos vaan jaksaa/ehtii :/, eli jos ei ala typyä näkymään, noh, Hulkki päättäkööt ite ajan eli jyystät (:p... :D) kun on sun mielestä liian "myöhäistä" :), joka ei toivottavasti ole mitään 21.00 :|... :/... :'(, eiköhän nyt 23.00 asti ainakin "jaksa odottaa" (:p... :D) B), joopS :p... :D! Niin ja ei tietenkään nyt sillon mitään tartte odotella jos Matsku ilmottelee että ite jyystää (:p... :D) sen :), joopS :p... :D!

Typy "joo eli..." (:p... :D) asiaa -kuva!


Eli hold ur horny horses huomenna mahdollisimman myöhään :saint: (paitsi jos Matsku ilmottelee jotain :p... :D), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Lauantain typy!


Jahas, onpas typyllä ihmeen rento "olotila" (:p... :D) :x, tai ainakin siltä toi näyttää :saint:... :p... :D, ei muuta kun selvittämään B)...


No rento "olotila" (:p... :D) sillä tosiaan onkin :saint:... :p... :D, ainoa mikä kuvassa kusee on että :x... :p... :D, no KUKAAN EI OLE TYPYN KIMPUSSA :o, TSII-SUS mitä nössö touhua :|, huoh |O, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D! No joo :p, mäpä otan tästä nyt erävarusteeni ja lähden vähän "metsästämään" (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!


Metsuriksiko tässä pitäis ruveta =), HMMMmmm :saint:, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!