torstai 4. heinäkuuta 2013

Hulkin 4th of July perinne

Kuten omassa Hulkin blogissani -Dark Shadows leffan esittely blogauksessa tuli jo mainittua illan leffa on tosiaan ihan muu kuin Dark Shadows. -Tänään nimittäin noudatan perinteitäni ja katson 4th of Julyn kunniaksi sci-fispektaakkeli -Independence Dayn. -Olenkin valmistanut itselleni varsin tuhdin leffa-aterian. -Ei muuta kuin leffa pyörimään ja -Happy 4th of July.

4th of July typy(t)

Nämäkin typyt ovat sonnustautuneet Ameriikanlippuun..., mutta ihoon maalattuun sellaiseen. -Autan ilomielin sitten maalin pois pesemisessä. -En tarvitse mitään harjoja -hinkaan käsivoimin -vei se sitten aikaa tunnin tai kaksi.

4th of July typymuistutus (itselleni)

Tämähän menisi melkein päivän typystä..., mutta typystä on peitettynä liikaa ja vaaditaan hieman paljastavampaa kuvaa. -Toivottavasti päivän typy on hieman enemmän esillä. -Sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

4th of July (päivän) kuva

4th of July (päivän) kuvana toimii tollanen hassun näköinen Ameriikan väreihin puettu kissa. -Onpa murhaava katse kissalla. -Varmaan kohdistettu omistajaan joka puki ressun noihin vetimiin.

4th of July makee kuva

4th of July makeena kuvana toimii Ameriikanlippuun pukeutunut nuori Iso-Arska. -Lisäsin itse PicsArt sovellutuksella tuon -Happy 4th of July -tekstin kuvaan.

4th of July liikkuva kuva

4th of July liikkuvana kuvana toimii tollanen lihaksikas Uncle Sam jonka taustalla räjähtelee ilotulitteet. -Happy 4th of July!

Happy 4th of July

Ameriikassa vietetään tänään itsenäisyyspäivää ja tuttuun tapaan täällä MatoApinassa osallistutaan juhlintaan teemaan liittyvin blogauksin. -Alla otsikoita...
...
  • 4th of July liikkuva kuva
  • 4th of July makee kuva
  • 4th of July (päivän) kuva
  • 4th of July typymuistutus (itselleni)
  • 4th of July typy(t)
  • Hulkin 4th of July perinne