maanantai 28. toukokuuta 2007

Nukkumatti vilkuttaa hyvät yöt

Leffa on ihan loppumetreillä sitten pitääkin mennä nukkumaan. Huomenna on viellä jaksettava hikisessä opetuskeittiössä väkertää safkaa, mutta onneksi vedetään viimeistä viikkoa, sitten alkaa kesäloma. -Tosin niitä kesätöitä pitäisi sitten ruveta katsomaan, eli se siitä loma-ajatuksesta. -No, mutta nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Typyjä muutama tallessa

Poimin muutaman hyvän typykuvan talteen tulevia vuoroja varten, ettei sit kestä omalla vuorolla etsiä hyvää kuvaa. -Ainakaan huomisen lisäksi neljään seuraavaan vuoroon. Kuvasta jotenkin nyt näkee minkälaisia pimuja on luvassa, mutta eipä ole sanottu, että päivän typy pitäisi olla yllätys minkälainen seuraavaksi on tulossa. -Sit vaan innolla odottelemaan kun "panen" (:D) seuraavan kerran ja pistän ehkä muillekkin jakoon :x...:p...:D.

Maanantain typy!


Joo siinähän se on =)... B), mutta kattoo vaan jonnekkin sivulle :x, mutta ei ihme kun sehän on vihan kyllästyny monen minuutin palleroidensa tuijotteluun ja haluaa ne hommat jo käyntiin =)... B), FUCK YEAH :D!


Here I come =)... B), FUCK YEAH :D!

Conania tosiaan ihan yleisöön <3

Joo. Olis se khyl TOD upeeta jos päästäis Conanin yleisöks. Suomipaidat vaan päällä siine istumaan ja kuten Matsku jo aikaisemmin totesi -huutelemaan "Suomi, Suomi" kun Conan huutaa "USA, USA". -Fingers crossed to that <-(menikö nyt oikein).

Nyc chat... ties kuinka mones osa :x... :D!


Kyselin vanhemmilta vähän vinkkejä matkatoimiston, luottokorttiasian jne. suhteen ja tässä nyt on tuloksia:

Luottokorttiasia:
Kuulemma suurin osa autovuokraamoista vaatii yhden tai jotkut jopa kaksi luottokorttia luotettavuuden osoitukseksi autoa vuokratessa :o... :/... monessa muussakin paikassa ei välttämättä käteinen kelpaa (bloody untrusty cunts :|... :D), joten ehdottaisin että Tontsa ei hanki sitä Anttilan "luottokorttia" vaan hankkii oikean luottokortin =) (Visa varmaan koska se on se yleisin). Ja nimenomaan Tontsan on se hankittava, koska sä oot meistä ainoa jolla on tasaisia tuloja (kesätyöpaikkaa ei sellaiseksi lasketa :/). Mutsin mukaan hyvä opiskelupaikkakin saattaa ehkä kelvata luottokortin vakuudeksi, mutta Tontsahan sitä konetta tässä on hankkimassa enkä minä tai Hulk :D! Ja se loistava juttu luottokorteissa on, että niissä ei nykyään ole mitään kuukausimaksuja tms., joten voit olla käyttämättä sitä vaikka parikin vuotta eikä se maksa mitään =)! Visa.fi kertoo:
Voit hakea kaikkia Visa-vaihtoehtoja täyttämällä hakemuksen omassa pankissasi. Visa Classic -kortti voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle säännöllisiä tuloja nauttivalle henkilölle, joka tunnetusti hoitaa raha-asiansa hyvin ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
Ton saamisessa tietenkin saattaa myös kestää aika kauan, mutta matkaahan voidaan (ainakin mun puolesta) siirtää heinäkuun keskivaiheelle tai lopullekin. Ja tollahan Tontsa voi hankkia uuden koneen lähes mistä vaan eikä joudu tyytymään Anttilan valmiiseen shttiin (:D) =)!
Mutta jos oikean luottokortin hankkiminen ei onnistu, niin sitten ollaan kyllä aika pulassa :/. Joudutaan aika varmaan hylkäämään auton vuokraaminen ja ehkä monia muitakin osia matkasta :/. V|tun jenkit kun ei luota ite luomiinsa käteisrahoihin |O... TSII-SUS!?!

Matkatoimisto:
Mutsi suositteli Kilroy Travels matkatoimiston käyttöä, koska minä ja Hulk saadaan sieltä opiskelija-alennusta ja muutenkin se on suunnattu nimeomaan nuorten matkoja varten :). Sain ton sivuilta lentojen hinnaksi 1736,67€, joten TOD hyvältä vaikuttaa =)! Tonnehan (Kaivokatu 10D) vois mennä käymään mahdollisimman pian kun kortin saanti varmistuu.

Matkatekemistä:
Oon kans miettiny tekemistä New Yorkiin ja matkalle, niin yks laite minkä voi ottaa mukaan on Tontsan kannettava DVD-soitin =)! Se ois varsinkin lentokoneessa (lento kestää ainakin 7 tuntia) loistava =), jos semmosta vaan koneessa saa käyttää :/. Muutama leffa kulkee kätevästi semmosessa CD-laukussa (USA:sta ostetuissa leffoissa kun on eri aluekoodi :/). Ja jos esim. hotellissa tulee tylsiä hetkiä tai nähtävyydet on jo kiinni siltä päivältä tms., niin leffa vaan pyörimään B)! Verkkovirran käyttökin onnistuu kunhan ottaa mukaan (tai hätätapauksessa ostaa) muuntajan. Meiltä semmosia löytyy monta, mutta pitää vaan testata kuin moni niistä vielä toimii. Tarvittaessa voi täältä Suomestakin ostaa uusia. Joka tapauksessa pitää ottaa ainakin yks mukaan, jotta saa virtaa parranajokoneeseen, (Tontsan kolmitaajuuskännykän) kännylaturiin jne.

Yks paikka minne ois kiva Nykissä mennä, on Conan O'Brienin yleisöksi =)! Ooooh B)! Liput sinne ei maksa mitään :), mutta pitää vaan soittaa maksulliseen numeroon josta niitä varataan :/. Mutta se huono puoli tässä on että Conania ei kuvata 2.-6.7. :/. Tuolla lukee millon ei kuvata, joten vois kortin saamisen jälkeen yrittää varata tonne liput väliltä 9.-20.7., ja sitten sovittaa matka sen mukaan :). Siis jos sinne enää edes saa lippuja :/. No mutta kyl ois loistavaa huutaa "Suomi, Suomi" tai "Finland, Finland" kun Conan aloittaa "USA, USA" -huudot B)... :D!

Päivän typymuistutus!


Tontsan vuoro ois tänään pistää päivän typy ja TODellakin vaadittaisiin paljon hotimpaa kuin kuvan kuvottava otus -olipas se kauniisti sanottu :D. -Joo, mutta hieman sexympää näkyä kiitos.

Päivän skootterimuistutus


Monkey Bone -komedian tarina on ihan mielenkiintoinen -sarjakuvataiteilija vaipuu koomaan jouduttuaan vakavaan auto-onnettomuuteen -ja vaipuu koomassa luomaansa sarjakuvamaailmaan. Ja sieltä sarjakuvamaailmasta pomppaa sitten hänen koomassa olevaan kehoonsa tämän luoma sarjakuvahahmo Monkeybone, joka sitten kontrolloi koomasta herännyttä sankarimme kehoa. -Hyvä asetelma hauskalle komedialle, mutta lopputulos on pikemminkin...
...

Monkey Bone................................Monkey Bore