perjantai 14. lokakuuta 2022

Hyvin pelitti Hellraiser: Deader

Joo - ihan hyvin pelitti se edellinen katsomani Hellraiser leffađŸ€—. Huomenna on vielĂ€ yksi katsottavana - toivottavasti sekin olisi kunnossa. En kyllĂ€ kĂ€sitĂ€ mistĂ€ tĂ€mĂ€ joidenkin leffojen temppuilu johtuu sillĂ€ siinĂ€ yhdessĂ€kÀÀn joka alkoi temppuilla ei kuitenkaan nĂ€kynyt mitÀÀn naarmuja tai likaa levyssĂ€đŸ€·‍♂️. Kampin Konsolipelit liikkeessĂ€ levyt voi mennĂ€ hiomaan kuntoon joten pitÀÀ tĂ€ssĂ€ joku pĂ€ivĂ€ mennĂ€ tekemÀÀn se. Korjattavia leffoja on useampikin. Toivottavasti nĂ€itĂ€ viallisia leffoja ei osu enÀÀ kauhean montaa kohdalle.

PÀivÀn ruoka (by Tontsa)

No nyt on vĂ€hĂ€n tylsĂ€ ruoka 😖 Tai siis kuva - ei nĂ€y kun pizza ja sekÀÀn ei kokonaan. Koska, en halunnut ottaa muita syöjiĂ€ mukaan kuvaan. Ei ruokakaan nyt mikÀÀn kovin mielenkiintoinen ole - pizzaa kun on ollut blogauksissa jo yllin kyllin. Melkein oma labeli tehdĂ€ (pizzalle) 😇 Juomaakaan ei kuvassa nĂ€y - aika huono kuva. Tuli limubuffet ostettua, takuulla join enemmĂ€n kun maksoin. Toki, limu on aika halpaa. Tai onhan itse se laite, ja huolto, yms... Mutta paljon maistui limu, ei olisi 0,5L pullo riittĂ€nyt, puhumattakaan jotain piskuisesta 0,33L - niitĂ€ olisi tarvinnut 2 kpl, ellei jopa 3 kpl. Mulla on muuteen limuun liittyen yksi idea, mutta...


...siitÀ vasta lisÀÀ huomenna - nyt on niin poikki, ettÀ TV:tÀ vaan katsomaan ja syömÀÀn karkkia :saint: B) :P :D

R.I.P. Robbie Coltrane

Taas suru-uutisia briteistĂ€ 😔. TĂ€llĂ€kertaa Harry Potter elokuvista tuttu Robbie Coltrane on poistunut keskuudestamme. Robbie nĂ€htiin myös Pierce Brosnanin kanssa kahdessa James Bond leffassa. KepeĂ€t mullat ja lepÀÀ rauhassa Robbie Coltrane đŸŒș

PÀivÀn leffan Àkillinen vaihto

Jaahas - taas yksi viallinen levy joka tĂ€ytyy viedĂ€ hiottavaksi🙄. Leffa ei pÀÀssyt kunnolla edes alkamaan kun se alkoi jo temppuilemaan. Jouduinpa sitten vaihtamaan leffan..., mutta en enÀÀ jaksanut tehdĂ€ uutta pĂ€ivĂ€n leffa blogausta vaan aloitin suoraan elokuvan katsomisen.
Nyt en tee sille kuitenkaan erillistÀ pÀivÀn leffa blogausta joten esitellÀÀnpÀs se tÀssÀ samassa blogauksessa. Vaihdoin siis vaan seuraavaan Hellraiser leffaan minkÀ olisin katsonut vasta huomenna. Ja tÀmÀn leffan puolestaan sain katsottua ihan normaalisti ilman mitÀÀn temppuiluja. Ilta on vielÀ nuori joten taidan katsoa vielÀ yhden nÀitÀ Hellraiser leffoja. Nyt kun mainitsin siitÀ tÀssÀ niin eipÀ tarvitse tehdÀ erillistÀ pÀivÀn extra leffa blogausta. Sitten vasta jos tÀmÀ seuraavakin Hellraiser leffa temppuilee ja joudun taas vaihtamaan seuraavaan leffaan niin sitten voisi siitÀ tehdÀ erillisen maininnan omassa blogauksessaan. Se jÀÀ nÀhtÀvÀksi.

PÀivÀn leffa

Ja pĂ€ivĂ€n leffoissa jatketaan Hellraiser elokuvilla. TĂ€mĂ€n lisĂ€ksi vielĂ€ kolmen leffan verran kestettĂ€vĂ€ nĂ€itĂ€ Hellraiser teemaisia pĂ€ivĂ€n leffa blogauksia. Koettakaa jaksaa😁.

PÀivÀn ruoka

PÀivÀn ruokana tÀnÀÀn pÀÀtin tehdÀ gorgonzola pastaa - yksi lempparipastoistani sitten carbonaran jÀlkeen.
SiinÀ annos vielÀ tarjoiluastiassa ja ruokajuomana vakkariksi muodostunut Schweppes.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Supermarsu 2

TĂ€mĂ€n olisi voinut mennĂ€ katsomaan vielĂ€ silloin kun tein vapaa-ajan avustajan hommia..., mutta nyt kun en ole enÀÀ niissĂ€ hommissa niin nyt tĂ€mĂ€ menee kategoriaan -"ei kiitos" -elokuvat. 


 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Lost King

Ihan hauskalta vaikutti trailerin perusteella..., mutta en nyt vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ lĂ€hde blogaamaan erillistĂ€ pĂ€ivĂ€n trailer blogausta tĂ€lle. TĂ€n voi mennĂ€ katsomaan jos eksyy leffateatterin lĂ€histölle ollessaan jo valmiiksi liikenteessĂ€ ja jos se menisi juuri sopivaan katseluaikaan. 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Halloween Ends

No tÀmÀhÀn on TODellakin mentÀvÀ katsomaan ja onkin ollut erÀÀn hyvÀn ystÀvÀn kanssa puhetta ettÀ mentÀisiin se yhdessÀ joku kerta katsomaan. VielÀ ei tosin olla sovittu mitÀÀn tiettyÀ pÀivÀÀ tÀmÀn kyseisen ystÀvÀn kanssa. No tÀnÀÀn saatan muutenkin pitÀÀ ihan kotilaiskottelu pÀivÀn.