perjantai 22. helmikuuta 2008

Päivän valittelija :x...:$...:p...:D.

Sera -never even heard the name :|...:/.. -valittelee jotain itsekseen ja valituksellaan meinaa pilata synttärifiilikset kaikilta :'(. Nyt se valituskanava pois ja mieluummin vaikka onnitteluja päivän sankarille :saint:...;)...B). -Ja mehän esitellään TV-ohjelmia just niin paljon kuin ikinä jaksamme :x...B)...:p...:D..
...

"Sera" -joku valittelee blogissaan -kuva

Perjantain "No Thanks" -leffat

Näitä kahta ei nyt jaksa erikseen blogata omissa blogauksissaan, kun ei kauheammin kiinnosta, mutta esitellään nyt kuitenkin. -Ekana olisi...
...

(Cider House Rules/USA 1999, 120')

John Irvingin romaanifilmatisointi on 1940-luvulle sijoittuva kuvaus orpokodin kasvatista etsimässä omaa tietään. Ohjaaja: Lasse Hallström. Pääosissa: Tobey Maguire, Michael Caine, Charlize Theron, Delroy Lindo.
...
Kelpo näyttelijät tosin -Tobey "Spider-Man" Maguire, Michael Caine, Charlize Theron ja illan rikosleffassa The Heist esiintyvä Delroy Lindo. -Mutta -lajityyppi "draama" pilaa kiinnostavuuden, joten kiitos ei -tai kuten otsikon mukaan -No Thanks!
-Ja se toinen leffa oli...
...

Abandon

Katie Holmes (Batman Begins, Phone Booth) esittää psykologisen trillerin sähäkässä pääroolissa eliittiyliopiston opiskelijaa Catherinea, joka tähtää konsultin uralle. Valmistumista varjostaa Catherinen poikaystävän kahden vuoden takainen salaperäinen katoaminen. Vanhat haavat aukeavat, kun etsivä Wade Handler (Benjamin Bratt, mm. Traffic, Miss Kovis) alkaa tutkia nuorukaisen häviämistä. Elokuvan ohjannut ja kirjoittanut Stephen Gaghan (Syriana) palkittiin Oscarilla käsikirjoituksestaan elokuvaan Traffic. Pääosissa: Katie Holmes, Benjamin Bratt, Charlie Hunnam, Zooey Deschanel, Fred Ward, Mark Feuerstein. Ohjaaja: Stephen Gaghan. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (94')
...

Joo. Ei kiitos tämänkin leffan kohdalla. Pari hassua tunnettua tähteä ei nyt auta tätä leffaa pongahtamaan kiinnostuksen kohteeksi, joten väliin vaan, eli No Thanks!!
...

No Thanks-leffat (The Cider House Rules ja Abandon) -kuva

Ladykillers (2004)

Ladykillers

Tom Hanks tekee hillittömän pääroolin komediassa, jossa kirjava rikollisjoukko päättää toteuttaa vuosisadan kasinoryöstön. Roistot tekeytyvät kirkkomuusikoiksi ja vuokraavat itselleen harjoittelutilan vanhan leskirouvan Marva Munsonin (Irma P. Hall) kellarista. Maan alta on tarkoitus kaivaa tunneli kassaholviin. Suunnitelmat mutkistuvat, kun pippurinen rouva Munson alkaa haistaa touhussa palaneen käryä. Ryöstäjäjoukon jäseninä riemastuttavat myös Marlon Wayans (Scary Movie -elokuvat) ja J.K. Simmons (Kylmä rinki, Spider-Man 1-3). Elokuvan ovat ohjanneet moninkertaisesti palkitut komediataituriveljekset Ethan ja Joel Coen (Fargo, Voi veljet, missä lienet?).
Pääosissa: Tom Hanks, Irma P. Hall, Marlon Wayans, J.K.Simmons, Tzi Ma, Ryan Hurst. Ohjaaja: Ethan & Joel Coen. (99')
...
No tässä on kyllä TOD hauska komedia, jota voisin jopa suositella muille MatoApinan jäsenille ostettavaksi DVD:lle -minulta kun löytyy VHS, niin tulisi yksi leffa lisää "yhteiset leffat" -listaan. -Ei huono leffa yhtään.

Heist -Ryöstö (2001)

(Heist)

Huikeasti etenevä jännäri rikolliskoplaa johtavasta taiturivarkaasta suunnittelemassa uransa viimeistä ja suurinta kultaryöstöä, jossa pettäjien ja petettyjen kohtalona on ajautua pahaenteiseen piirileikkiin. Ohjaaja ja käsikirjoittaja: David Mamet, USA, 2001. (105'). Pääosissa: Gene Hackman, Danny DeVito, Delroy Lindo, Sam Rockwell, Rebecca Pidgeon, Ricky Jay, Patti LuPone, Jim Frangione. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Teattereissa ainoan kerran olen nähnyt tämän leffan, silloin ilmestyessään eikä ole minkäänlaista muistikuvaa enää mitä kaikkea siinä tapahtui. En muista edes oliko se tylsä, vai ihan OK. Anttilasta jos löytyy, niin takuulla kyllä kokoelmiin. -Kelpo näyttelijät kuitenkin.

South Parkissa eilen

Kausi 2, jakso 16/18: Iloista joulua, Charlie Manson!. Pojat lähtevät jouluksi Cartmanin mummilaan Nebraskaan. Kuokkavieraiksi ilmestyvät vankilasta karanneet Howard-eno ja Charlie Manson.
...
Eilen jäi nyt kuitenkin katsomatta tämäkin jakso niin telkusta, kuin AllSP:stä. Ihmekkös Charlie Manson on raivona ja taatusti ajamassa tänne päin listimään minut.

Perjantain ensi-illat Nro 3

There Will Be Blood

Voisi jopa harkita ihan teattereihin asti -kelpasihan miehen edellinenkin leffa -Gangs of New York myös teatterikamaksi. -Kuitenkin samaan aikakauteen sijoittuva ja hieman saman näköinen viiksivallu tässäkin leffassa. -Mitä vielä yhteistä -herrahan taisi olla Oscar-ehdokkaana osastaan Gangs of New Yorkissa ja nyt on tästäkin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Arn -Tempelriddaren

Nyt on kyllä PAkKO tunnustaa, että tässä on ensimmäinen ruotsinkielinen leffa, joka kiinostaa. Suomellakin on kätensä mukana tuotannossa -samaten on Tanskalla, Norjalla, Saksalla ja Britannialla. -Joops. Mutta, jos ei nyt ihan teattereihin asti, niin ainakin DVD:lle seikkailukokoelmiin voisi Anttilan Ale-laarista harkita. Eli ei niin kiinnostava kuitenkaan -loppujen lopuksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Rambo

TODellakin haluan nähdä tämän elokuvan. Stallone vetelee jo 60-ikävuosia ja edelleen pomppii Rambona -kyllä on PAkKO nähdä se suoritus. -Lisäksi K-18 ikäraja vaikuttaa myös haluuni nähdä elokuva, vaikka tosin minua enää kirpase moinen ikäsuositus.

Päivän "synttäri" typy

Onnitteluputki päättyy päivän typyyn, jota voisi mennä sensuroimattomana ihailemaan tonne Bloggerin puolelle.

No nyt on paljon parempi ja voin jopa siteerata typyn kuplan nyt tähän oheen: "I wanna touch Ur big and long hosepipe, U handsome". -Sellaset toivottelut typyltä. -Alhaalla vielä...
...
...Alkuperäinen muokkaamaton Miniklip. -Vielä kerran minun osaltani: -Onneksi olkoon!!

Päivän "synttäri" typymuistutus (itselleni)

TSII-SUS F*CKING Chist. -Varokaa, kohta lentää kakut kynttilöineen pitkin seiniä :x...:$...:o *puke*. -Nyt tais kyllä mennä synttärifiilikset kokonaan kaikilta -etenkin itse sankarilta. -No, eiköhän päivän "synttäri" typy -jonka minä (Hulk) saan kunnian pistää -pysty vielä pelastamaan synttärit? No, se selviää seuraavaksi.

Päivän "synttäri" makee kuva

Onnitteluputki senku jatkuu ja tälläkertaa TOD makealla kuvalla. Oikein MatoApina style peukku pystyssä -ja vieläpä oikein (B)) hymiön pitelemänä (yksiä suosikki hymiöitä). -Kuten (B)) hymiökin tuossa toivottelee: -"Have a Cool Birthday".

Päivän "synttäri" kuva

Ja onnitteluja senku satelee -nyt päivän kuvan muodossa. -Onneks meidän sankari on ihan tavallinen ihminen, toisin kuin... -Joops. -Vielä toistamisen: -Happy Birthday!!!

Tontsa 24 V(anhus)

Onneksi olkoon Tontsa, 24 V(anhus) =) -syntymäpäivän johdosta :saint:...B). -Kuvahan kelpaisi melkein päivän makeeksi kuvaksi, mutta sille on varattu ihan oma synntäriaiheinen kuva. -Mutta vielä kerran tässä: -Onneksi olkoon!!

T. Hulk
...

Tontsa 24-V(anhus) -kuva

Birthday Special

Noniin. Nyt on vuorossa päivän birthday special, ja käynnistämme sen seuraavilla otsikoilla...
...

Tontsa 24 V(anhus)
Päivän "synttäri" kuva
Päivän "synttäri" makee kuva
Päivän "synttäri" typymuistutus (itselleni)
Päivän "synttäri" typy

...

Birthday Special -kuva