maanantai 6. syyskuuta 2010

"Labor Day" -hyvänyön blogaus

Kuva ei näytä mitenkään liittyvän Labor Dayhin..., mutta se löytyi -"Labor Day" -hakusanalla -joten kelvatkoon. -Voisikin tästä mennä myöskin nukkumaan -tosin ei riippukeinuun kuvan ukkelin tavoin vaan ihan omaan lämpöisään sänkyyn. -Eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

1100 blogaus

Labor Day blogausten välissä voisi kuuluttaa että MatoApinassa on päästy tällä blogauksella 1100 blogaukseen tänä vuonna. -Silleen nyt mitenkään järkevää infoa..., mutta halusinpa nyt kuitenkin huomioida tämän pikku seikan. -Ja onhan tavoitteena kuitenkin ollut parantaa viime vuodesta ja nyt täytyy sanoa että aivan hemmetin moinen parannus ollaan kans tehty.

Labor Day otsikot EDIT.

Teen näin blogausten kertymisen vuoksi -ja aina ei jaksa muutenkaan editoida vanhaan blogaukseen. -Tulis vaan yksi otsikko lisää noihin -"Labor Day" -otsikoihin nimittäin -"Labor Day" hyvänyön blogaus -jolla tosin vielä ei ole mitään kiirettä blogata..., mutta sitten kun tulee nukkumaanmeno aika niin blogaisen vielä sen päivän päätteeksi.

Päivän "Labor Day" typy(t)

Labor Day typyinä saavat poseerata kaksi kulkurityttöä joiden ei kuuluisi käyttää valkoisia kenkiä (kuvateksti).. -Voisivatkin kengät riisutessa riisuutua myös muusta vaatetuksesta ja tulla kanssani tollaseen tavaravaunuun hieman -well, you know what ;)...:p... -Tai ehkä helpompi mennä eka tavaravaunuun ja sitten riisuutua kengistä -ja vaatteista.

Päivän "Labor Day" kuva

Labor Day päivän kuvana saa toimia tollanen hauska pilakuva missä Yhdysvaltain muinainen presidentti Abraham Lincoln osoittaa käsiaseella ja sanoo -"Eat Shit, Robots!" -Ihan hupaisa kuva kieltämättä.

Päivän "Labor Day" makee kuva

Labor Day makeena kuvana saa toimia tollanen -"Fort Worth Runners Club -Labor Day Race 2010" -logo. -Mageen näkönen toi härkä tos logossa.

Päivän "Labor Day" liikkuva kuva + typymuistutus (itselleni)

Labor Day liikkuvana kuvana saa toimia tollanen "happy labor day" -toivotus kuva jossa liikkuvasta vastaa neliön kulmia kiertävät pienemmät neliöt. -Ja typymuistutuksesta vastaa neliön sisällä seisoskeleva piirrostypykkä.

HAPPY LABOR DAY!!!

Olipa hyvä että tuli vilkaistua kalenteria -sillä tänäänhän vietetään Yhdysvalloissa Labor Daytä -ja sehän tarkoittaa MatoApinassa sitä että päivän perus blogaukset (makeet kuvat, typyt, yms.) ovat tämän kyseisen juhlapyhän aiheisia. -Eipä sitten muuta kuin otsikot tuohon alas.
...

  • Päivän "Labor Day" liikkuva kuva + typymuistutus (itselleni)
  • Päivän "Labor Day" makee kuva
  • Päivän "Labor Day" kuva
  • Päivän "Labor Day" typy(t)
HAPPY LABOR DAY!!!

Pizza idea EDIT.

Ai niin -yksi jäi puuttumaan tuosta mikä kuuluu kiinalaiseen ruokaan -riisi. -Että levittäisi hapanimeläkastikkeen päälle riisiä koko pohjan leveydeltä <--(mitenkä toi nyt ilmaistaan :|...:/...:ashamed:...??).. -Mutta siitä taisin kyllä saada pikkasen huonoa palautetta että riisi kannattaisi kuullemma jättää kokonaan pois. -No kyllähän se näin jälkeen päin ajatellen kuulostaakin aika oudolta pizzatäytteeltä. -Kelasinpa vaan kun riisi kuitenkin kuuluu kiinalaiseen pöytään <--(taisinkin jo mainita asiasta)... -Eli taidan sitten jättää riisin pois tästä muuten hyvältä kuulostavasta pizzastani.

Pizza idea

Sain tässä yksi päivä idean uuteen pizzaan. -Pizza kiinalaisittain. -Tomaattipyreen sijasta pohjalle tulisi ekana hapanimeläkastiketta. -Sitten joko friteerattua katkarapua -tai kanaa. -Nuudelin voisi ehkä laittaa ennen friteerattuja katkarapuja/kanoja. Sitten rikkoo muutaman kevätkääryleen päälle -tietenkään kokonaisina nyt kannata. -Soijaa voi tirauttaa vähäsen tuomaan makua -ja sitten vielä bambua tasaisesti joka puolelle. -Ite ajattelin laittaa lopuksi vielä juustoa -sehän kuitenkin kuuluu pizzaan..., mutta sain myös neuvoja jättää sen pois. -Ajattelin että kun seuraavan kerran tehdään Tontsan kaa omatekoiset pizzat voisin kokeilla tätä reseptiä. -Ja jotta noudattaisin saamaani neuvoa jättää juuston pois tekisin kaksi versiota -toisen juuston kanssa -ja toisen ilman. -Olen jo kertonut muutamalle tästä ideastani ja olen saanut positivista palautetta. -Kotonakin vanhemmat -ja etenkin isoveli innostui ideastani. -Pyysi oikein että kutsuisin sitten kylään kun toteutan tämän ideani.

Miehen puolikkaat / Kovan onnen kundi / Illan leffat: Evan taivaanlahja -ja Hokkarihemmot

Mitäs hauskaa illan -Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Lapset laulavat lapsille. Charlie patistetaan osallistumaan lasten lauluesityksen tekemiseen. Kun esiintyminen vihdoin koittaa, Alan ja Judith toivovat, että olisivat pitäneet suunsa kiinni ja hoitaneet lastenlaulut itse.
...
Kivalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan Kovan onnen kundissa..., mitäs kivaa siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Peitenimiä. Darnellin isä (näyttelijä Danny Glover) ilmestyy Camdeniin ja tuo mukanaan outoja asioita. Perhevierailu ei ole kauneimmasta päästä. Suku on todellakin pahin! Amerikkalainen komediasarja, jossa kovaonninen Earl (skeittaajanakin tunnettu Jason Lee) yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Ja mitäs leffoja tänään on tarjolla...? -No ainakin Kolmoselta klo 20:00 tulee -Bruce taivaanlahjan myöskin ihan hauska jatko-osa...

Evan taivaanlahja

Nokkelassa fantasiakomediassa Steve Carell esittää Evan Baxteria, joka on jättämässä kanavakasvon tehtävät kongressiuran takia. Eräänä iltana Evan pyytää iltarukouksessa apua vaalilupauksensa toteuttamiseen: hän haluaa muuttaa maailman. Kaikkivaltias (Morgan Freeman) ilmestyykin Evanille ja pyytää tätä rakentamaan valtavan arkin...! Ohjaaja: Tom Shadyac, USA 2007. (95'). Pääosissa: Steve Carell, Morgan Freeman ja Lauren Graham.
...
Jää kuitenkin telkkarista katsomatta sillä löytyy sieltä DVD-kokoelmastani -kuten myös ykkösosa -Bruce taivaanlahja. -Entäpä mikäs sitten on toinen illan leffa...? -No sehän on Will Ferrellin ja Jon Hederin tähdittämä luistelukomedia -Hokkarihemmot. -Alas vielä sillekin selostus...
...

Hokkarihemmot

Will Ferrellin ja Jon Hederin tähdittämässä hulvattomassa komediassa kaksi taitoluistelijaa kilpailevat jääareenoiden kuninkuudesta. Kilpailuasetelma riistäytyy kuitenkin käsistä kesken Tukholman kisojen palkinnonjaon, ja molemmat saavat elinikäisen porttikiellon miesten kisoihin. Vanha valmentaja löytää kuitenkin ratkaisun molempien luistelu-uran elvyttämiseksi: jos miehet eivät saa osallistua omaan sarjaansa, on heidän lyöttäydyttävä yhteen ja osallistuttava pariluisteluun! Ohjaaja: Josh Gordon ja Will Speck, USA 2007. Pääosissa: Will Ferrell, Jon Heder, Craig T. Nelson ja Jenna Fischer.

...
Tämä komedia taisi löytyä vielä jossain vaiheessa Tontsan kokoeelmista..., mutta nythän se taita nykyisten olla Matskun kokoelmissa -joten mikäli uudelleen joskus mielii katsoa niin mieluummin Matskulta sitten lainattuna.