sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Vuoden viimeinen Jurassic marathon

Kerran tehtiin -"Vuoden viimeinen" -labeli niin hyödynnetään nyt sitä sitten kans. Tosiaan nyt katson vuoden viimeistä kertaa Jurassic Park/World elokuvat ja tämän jälkeen voisi pitää hieman pidemmän tauon ennen kuin katsoo seuraavan kerran elokuvat. Tänä vuonna olen kuitenkin katsonut elokuvat jo 8 kertaa - tai uusimman eli Dominion elokuvan 10 kertaa teattereissa..., sitten 11. kerta eräällä kaverilla -ja nyt menossa 12. katselukerta tänä vuonna. Eli eiköhän sitten hyvä aika vetäytyä pienelle tauolle. No - ensi vuonna omistan taas koko vuoden Ghostbusters elokuville.

Päivän leffa

Aika viedä päätökseen Jurassic maratoni sarjan pisimmällä osalla -Jurassic World: Dominion. Pitää tosiaan koittaa olla nukahtelematta leffan aikana kuten Tontsakin vitsaili päivän kuva blogauksessaan😁.

Extra jälkiruoka ja aivotonta pelleilyä

Tää täytyy kyllä varmaan pistää IRC-galleriaan ja sitä myötä myös esitellä omassa Hulkin blogissa. Mutta hjoops -extra jälkiruokana on niitä ostamiani suklaapatukoita ja päätinpä sitten pistää kunnon vajakkimoodin päälle ja poseerata kaksi Marabou patukkaa suussani kuin mikäkin idiootti. No eipä nyt olla niin rankkoja itsellemme - hieman vain pelkeilin mikä on ihan ok - ei tarvii olla niin tosikko. 

Päivän juoma + taidekuva

Ja siinähän se Muumi metsämansikka limppari kaatuu mukiin. Mitäs tähän vielä muuta voisi lisätä🤔...? No ainakin hienon näköinen kun tuo korkki heijastuu tohon mukin kylkeen - melkein päivän taidekuva ainesta. No onhan se.

Päivän kuva

 

Jaa-a, mitäpä tähän sanoisi?! 😫😕😓😋😁 Kai se on Hulkin blogauksen kautta haettava vauhtia 😇 Eli Hulk mainosti katsovansa jonku(?) elokuvan, niin... No täytyy toivoa, ettei käy näin (niinQ kuvassa)!? 😱😨 Itselleni on muutamaan otteeseen käynyt, tuskin olen ainut...


Eli päikkärit vaan ennen leffaa, jos vähäänkään väsyttää... Tämä ei nyt ollut mikään ultimaattinen neuvo, kuhan vaan sanoin... Voi ottaa vaarista opin, tai sitten ei - kuhan ei nukahda kesken leffan. Se ei ole kivaa, varsinkaan jos/kun kyseessä on hyvä leffa! Voihan sen tietenkin aina uudestaan katsoa, mutta... Joo! =D

Joulukalenteri luukku 18.

Kuningas syntyy

joka joulu

uudelleen -

kuka väittää,

ettei uusia

mahdollisuuksia

tule.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, taas sitä ollaan BK:ssa - kunnon vakiopaikka 😇 En nyt tiedä mitä tähän sanoisi, niin monta kertaa kun tästä paikasta olen jo blogannut. Kai nyt sitten esitellä itse ruoka, eli; Whopper Jr. ateria ja sipulirenkaat - sekä dippinä Sour Cream & Onion. Ai miten sain yhden aterian, niin tarjoushintaan? Normaalihintaa kun en suostu maksamaan, ellei ihan PAkKO ole 😫😓😋😁 Noh...


...seuralainen tietenkin veti sen toisen, niin yksinkertaista :saint: =/ :'( JoopS :P EHHEHEEeeee =D

Extra jälkiruoka + juoma ostosten esittely

Illan leffaa varten piti saada jotain naposteltavaa joten poikkesinpa Herttoniemen R-kioskilla mistä lähti mukaan setti Marabou suklaapatukoita hintaan 2€.
Juotavaksi lähti Muumi metsämansikka limppari. Siitä ja Marabou patukoista jotain lisää omissa extra jälkiruoka ja päivän juoma blogauksissaan.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoka tuli nautittua Round Coffee nimisessä kahvilassa joka sijaitsee Helsinginkadulla. Tuli otettua iso suklaalla terästetty Cappuccino ja kaksi donitsia - appelsiinisiklaa ja pistaasisuklaa donitsit. Hyvä setti oli. Olen aikaisemminkin käynyt kyseisessä kahvilassa ja tainnut jopa blogata siitä.

Päivän ruoka

Tämän olen tainnut blogaista aikaisemminkin päivän ruoka blogauksissa - pizza ja litran olut ja paikkana Sörnäisten Sivuraide..., mutta nyt pizza on puoliksi syöty kun nälissäni unohdin ottaa kuvan kokonaisesta pizzasta. Kyllä tää on stadin yksiä parhaita pizzamestoja ja ilomielin mainostan uudestaan ja uudestaan. Ansainnut pienen mainonnan. Mainostetaanpa nyt vakkari pizzaanikin hieman: -eli se on Fantasia pizza neljällä omavalinteisella täytteellä mitkä voisin ihan listata tohon alas👇.

Hulkin Fantasiapizzan täytteet:

  • Salami
  • Pepperoni 
  • Aurajuusto
  • Herkkusieni 


4. adventti

4. adventti 

Happy Birthday following actors and one director

Steven Spielbergille blogaisinkin jo oman syntymäpäivä blogauksen Jurassic Mania blogiini..., mutta mainitaan nyt täälläkin paljon Jurassic Park ohjaaja täyttää. Eli hän täyttää tänään 76-vuotta. Seuraavaksi on Seven ja Fight Club tähti Brad Pitt joka täyttää tänään 59-vuotta. Sitten on elokuvista Starship Troopers ja Sleepy Hollow tuttu Casper Van Dien joka täyttää tänään 54-vuotta. Ja sitten on WWE painija ja *The Expendables elokuvassa nähty Steve"Stone Cold"Austin joka täyttää tänään 58-vuotta. Sitten on Tom Cruisen ex vaimo ja Batman Begins elokuvassa nähty Katie Holmes joka täyttää tänään 44-vuotta. Ja viimeisenä vielä muusikko ja elokuvista Moulin Rouge! ja Burlesque tuttu Christina Aguilera joka täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

*Koska The Expendables mainittiin tässä blogauksessa merkkaan tähän sitten myös kyseisen labelin.

Typyjoulukalenterin 18. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 18. luukku.
18. luukku..., mutta itse typy on kaukana mistään 18. (K-18😜).. Nyt on jopa kaukana hotista🔥..., tämähän näyttää perus naapurin kiltiltä tytöltä. Ilme on kyllä sen näköinen että onko sittenkään niin kiltti🤔. No mutta nätti kuitenkin on ja siksi kelpaakin päivän typyksi.