torstai 19. marraskuuta 2009

Päivän makee(t) kuva(t)

Viime vuonna..., syyskuu, 17. päivä..., keskiviikkona tuli blogaistua päivän makeissa kuvissa Ghostbusters 3 feikkijuliste -ja sitä ennen...

...-myöskin viime vuonna..., heinäkuu, 31. päivä..., torstaina tuli blogaistua päivän makeissa kuvissa feikki Ghostbusters 3 juliste..., joka kuitenkin näytti ihan uskottavalta julisteelta -ja nyt olisi taas luvassa peräti neljä uskottavan näköistä feikkijulistetta.

Tämä ensimmäinen on kyllä uskottavin -voisi jopa hyvin olla aito Ghostbusters 3 -juliste. -Toisin kuin sitten taas...

... -tämä keskimmäinen juliste -selvästi näkee että tekaistu. -Mutta hemmetin hyvin tekaistu -ja kyllä melko uskottavalta näyttää tämäkin.

Sitten tämä tässä. -Myöskin ykköskuvan tavoin niin uskottava..., että voisi mennä jopa aidosta.

Tämä neljäs on kyllä myös uskottava..., mutta kyllä vähiten makein näistä julisteista. -Nimittäin ton logon takia -ihan hemmetin karsean näköinen. -Ruma toi kummitus -tollanen possunenä. -Mutta kelpaa nyt kuitenkin makeisiin noiden muiden joukkoon.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsonit -mitäs tänään on luvassa...?
...
Rikolliset rinkelit. Margen liikeyritys alkaa menestyä, mutta sen takana vaikuttavatkin korkeammat voimat. - Vierailevat äänet: Jack Lemmon ja Joe Mantegna. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Innolla odotan tätäkin illan ohjelmaa.

2x F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan ekassa Frendit jaksossa tänään on luvassa...?
...
Kolmekymppiset. Rachel täyttää 30, mikä herättää laajaa keskustelua synttäreillä. Monika tulee juovuksiin ja vielä vanhempiensa nähden... Rossin itsetunto vaatii, että hän ostaa urheiluauton. - Vierailijana Elliott Gould.
...
Että sellasta. -Entäpä sitten illan toisessa jaksossa..., mitäs siinä on tänään luvassa...?
...

Joeyn uudet aivot. Ross suunnittelee säkkipillinumeroa Monikan ja Chandlerin häihin. Phoebe ja Rachel tappelevat miehestä, joka hukkasi kännykkänsä Central Parkiin. - Vierailijana Susan Sarandon.
...
Enpä ole tätä aikaisemmin muuten täällä todennut..., mutta nämä nyt viime aikoina nähdyt jaksot ovat kaikki ennen näkemättömiä minulle (Hulk) -kun yhdessä vaiheessa vielä asuessani vanhempieni luona lakkasin katsomasta Frendejä -en suinkaan dissauksen takia -vaan ihan muuten vain -en nyt muista miksi. -Mutta nyt ekaa kertaa nähtyinä jaksot ovat oleet kahta hauskempia kuin ne olisi moneen kertaan nähtyinä -jolloin ne edelleenkin kyllä naurattaisi. -Sen verran kuitenkin hauska sarja..., että TOD kelpaa katsoa useammankin kerran jaksoja. -Mielessä onkin käynyt kaikkien Frendit kausien ostaminen. --Mutta mitä illan toiseen jaksoon..., niin hauskalta kuulostaa sekin -ja innolla odotan molempia illan jaksoja.

Päivän taidekuva :saint:...


Joo tulipa yks päivä "rakastuttua" (:D) tohon kuvaan ja ruvettua "panemaan" (:D) sitä :saint:, ja...


...no tossa on tulos :), aika helvetin hieno jos saanen sanon =), OU FUCKING YEAH B), EHHEHEEEeeeee :D!


Tossa vielä "lähikuvan" kera :saint:, ou yeah :D!


Ja ei muuta kun hakemusta taideteolliseen kouluun tän avulla *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), EHEHHEEEeeeeee :D!

Päivän ällöttävä kuva + "ehdotus" :).. :p.. :D


Tähän ei voi kun sanoa *VITUN SANATON*...

Ehdotus taas :), no jos mulla "ihan ok hupaisa" ykkönen olis niin khyllä tää ois eksyny kokoelmaan :)... :/... :'(... :p... :D, mutta kun ei ole :(, niin =)... Mutta MatoApinan eräs jäsen :p, niin Matsku, siltähän löytyy ensimmäinen leffa (osto ja arvostelu, samassa linkissä :p...), joten...


...ostaakko tämä yhtä katselu kertaa varten vaan ja sen jälkeen nolona loppuelämäkseen homehtumaan kokoelmaan :x, vai :DDDDDDDDDD...???