torstai 19. marraskuuta 2009

2x F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan ekassa Frendit jaksossa tänään on luvassa...?
...
Kolmekymppiset. Rachel täyttää 30, mikä herättää laajaa keskustelua synttäreillä. Monika tulee juovuksiin ja vielä vanhempiensa nähden... Rossin itsetunto vaatii, että hän ostaa urheiluauton. - Vierailijana Elliott Gould.
...
Että sellasta. -Entäpä sitten illan toisessa jaksossa..., mitäs siinä on tänään luvassa...?
...

Joeyn uudet aivot. Ross suunnittelee säkkipillinumeroa Monikan ja Chandlerin häihin. Phoebe ja Rachel tappelevat miehestä, joka hukkasi kännykkänsä Central Parkiin. - Vierailijana Susan Sarandon.
...
Enpä ole tätä aikaisemmin muuten täällä todennut..., mutta nämä nyt viime aikoina nähdyt jaksot ovat kaikki ennen näkemättömiä minulle (Hulk) -kun yhdessä vaiheessa vielä asuessani vanhempieni luona lakkasin katsomasta Frendejä -en suinkaan dissauksen takia -vaan ihan muuten vain -en nyt muista miksi. -Mutta nyt ekaa kertaa nähtyinä jaksot ovat oleet kahta hauskempia kuin ne olisi moneen kertaan nähtyinä -jolloin ne edelleenkin kyllä naurattaisi. -Sen verran kuitenkin hauska sarja..., että TOD kelpaa katsoa useammankin kerran jaksoja. -Mielessä onkin käynyt kaikkien Frendit kausien ostaminen. --Mutta mitä illan toiseen jaksoon..., niin hauskalta kuulostaa sekin -ja innolla odotan molempia illan jaksoja.

Ei kommentteja: