tiistai 6. marraskuuta 2007

(Blade: The Series)


Kausi 1, jakso 10/12: Metsästäjät. Epätoivoinen nainen pyytää Shenin apua kadonneen siskonsa löytämiseksi, ja Shen lupaa auttaa saadessaan selville, että tuntemattomalla vampyyrilla on osuutta asiaan. Kristan ja Marcuksen läheiset välit häiritsevät Bladea. Charlotte yrittää saada Chasen puolelleen.
...

Pistetään nyt Blade muistutus, vaikka ei tätä kukaan ole katsomassa. Meitsi ei kerkee aikaisen herätyksen takia ja Tontsa ei seuraa muuten vain enää. Matsku ei tainnut alun alkaenkaan seurata sarjaa. -Kunhan muuten vain pistin. Ja uudella kuvalla. Jaksa kierrättää samaa vanhaa.

Tiistain typy!


Typyä taas pukkaa =), tällä kertaa sillä ollessa kortteja kädessä :x, WAHT :o... :p... :D! No eipä kuvasta mitään selviä :/... :'(, paitsi että hottis on kysessä =), mutta kysymällä selvis että "pane...", ihan panemista (:p... :D) on luvassa jos ton saa riisutuksi alastomaksi räsypokassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta ei khyllä kovin hyvältä näytä :x, no täyskäsihän typyllä on :'(... Mutta, onneksi on "varapakka" piilossa hätätapauksia varten :saint:, nelosethan sen avulla vetästiin typyltä lähtiessä vaatetta pois B), seuraavalla kierroksella ehkäpä värisuora ja sitten..., no kaikenlaista jolla toi voitetaan ja "pan...", siis panot (:p... :D) voi alkaa =), FUCK YEAH B)/noH :o, no kestääkö muka sinne asti kun tommonen vaan riisuu itteään nokan edessä =)... :/... :ashamed:... :'(! No ei kai auta muu kun mummia vaan ajattelemaan :saint:... :ashamed:... :'(, FUCK YE..., joopS :p, EHEHHEEEeee :D!


Let the cheating :saint:, and grandma thinking :ashamed:, begin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Typymuistutus

Pitkästä aikaan painttailtu kuva blogiin. Painttailinkin Tontsan typymuistutukseen tolasen aika ynseän näköisen naishahmon. Miksikö ynseä? -En osaa sanoa, mutta kunhan tuli painttailtua naishahmo typymuistutukseen. Ei sillä silloin niin väliä minkä näköinen. -Mutta Tontsan vuorohan se tosiaan on typyn kanssa. -Joops.
...

Painttailtu typymuistutuksen kuva -kuva

Sopranosissa tänään

Kausi 6, jakso 19/21:Toinen tuleminen. AJ kokee yhä maailmantuskaa. Tonyn ja Philin välit huononevat entisestään.
...
Tämä on aina muutenkin jäänyt Prisonin takia väliin, joten mitäs höpisemään väliin jättämisestä.

(Prison Break)

Kausi 2, jakso 11/22:Kasvotusten kuoleman kanssa. Jännittävä jahti vaatii ihmishenkiä, mutta ketkä joutuvat tällä kertaa kasvotusten kuoleman kanssa? Amerikkalainen jännityssarja, jossa kahdeksan vankia onnistuu pakenemaan pahamaineisesta Fox Riverin vankilasta ja aloittaa hurjan pakomatkansa agentit kintereillään.
...

Tänään jää väliin sillä ajattelin mennä ohjelman alkaessa -ysiltä nukkumaan, että varmasti saan kunnon yöunet kun on niin persanan aikanen herätys.