maanantai 28. syyskuuta 2009

Hyvänyön blogaus + makee kuva

Siitä onkin aikaa kun viimeksi toivotin MatoApinassa hyvät yöt lausumalla ne kuuluisat sanat blogauksen päätteeksi..., joten nyt päivän makeen kuvan saattelemana -ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Tuossa yksi päivä kun kattelin googlesta hakusanalla "Rambo" -kuvia..., osui silmiini tollanen hauska kuva -Syltty rullatuolissa..., joten päätinpä sitten ottaa talteen päivän kuvaksi. Miksi en blogannut sitä silloin löytöpäivänä..., niin sille on selitys (luojan kiitos -tekstin saamiseksi).. -No se päivä sattui olemaan Matskun syntymäpäivä..., niin silloinhan blogasin sen synttäri päivän kuvan johon tämä ei olisi juurikaan sopinut. -Ja eilen oli se peltokuvio päivän kuva..., joten silloinkaan ei kyennyt. -Nyt kun tämäkin turhaakin turhempi seikka tuli selväksi -voimmekin toivottaa -pitkästä aikaan muuten -hyvät yöt MatoApina style.

2009 kaukana vuosien 2007 ja 2008 saavutuksista

Mikäli haluamme päästä tänä vuonna samoihin lukemiin -tai ainakin suunilleen samoihin..., niin pitäisi raiskata blogia toden teolla..., mutta yksin en taida siihen pystyä. On tässä kuitenkin vielä tämä kuu loppuun ja kolme vielä edessä. -Joulukuun luulis olevan -ainakin typyjen osalta rikas -mikäli typykalenteri vielä innostaa. -Ja minultahan (Hulk) tulee perjantaiset ensi-illat -ja tietysti perusblogauksia (päivän kuvat..., makeet kuvat..., pilanimet jne...). -Ja tietysti satunnaiset turhat blogaukset -kuten esim. tämä (:D...:p..). -Joops. -Kyllä luulis lähelle pääsevän jos oikein kunnolla ahkeroin/ahkeroidaan. -Minä teen ainakin parhaani..., että päästään edes tuhannen puolelle.