perjantai 18. helmikuuta 2011

Perjantain ensi-illat Nro 5

True Grit

No tämähän TOD kiinnostaa nähdä -ja varmaan MatoApina poppoolla tota mennään kattomaan. -Tai se on ainakin varma että minä (Hulk) ja Matsku mennään kattomaan tota..., mutta Tontsasta ei tiiä tuleeko vai ei.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Rabbit Hole

Hyvät näyttelijät pääosissa -Nicole Kidman ja Aaron Eckhart -ja vieläpä Oscar-leffa paras naispääosa...., mutta silti ei houkuttele ihan teattereihin asti. -Ja voipi olla riittääkö kiinnostus edes DVD:lle. -Vaikuttaa liian totiselta minun (Hulk) makuuni.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Eetu ja Konna

Kotimainen animaatioleffa jossa pikkupoika kaveraa jonku sammakon kanssa: -"ei kiitos" -sanon minä. -Pari kertaa nähny leffan trailerin ja aivan hemmetin sonnalta kyllä näytti. -No lasten leffahan se on..., mutta silti. -Mieluummin menen kattomaan viime perjantaina ilmestyneen Disneyn -Tagled leffan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Guliver's Travels

Kyllä teattereihin voisi harkita. -Jack Black on kuitenkin ihan hauska näyttelijä ja itse leffakin vaikutti trailerin perusteella ihan hauskalta. -Ja jos ei teattereihin asti kerkiä -niin ainakin DVD kokoelmiin ilomielin otan vastaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Eagle

Tämähän TODellakin kiinnostaa nähdä ihan teattereissa asti -ja itseasiassa huomenna olisikin tarkoitus mennä tota kattomaan erään kaverin kanssa.

Päivän -Hulk, the Last Airbender -(makee) kuva

Muokkasimpa huvikseni tollasen Last Airbender pilakuvan käyttäen tätä kuvaa hyödykseni. -Kuva toimii samalla päivän makeena kuvana -että päivän kuvana. -Makeen siitä tekee se että se onnistui melko hyvin -vaikka itse sanon --ja hauskan että -no -onhan tuo nyt aika hauska -eiköstä...?