torstai 27. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Jahas, mitäs sitä tänään päätin jälkiruaaksi pyöräyttää..?! 😵 Noh...

Jos ei aineksista sitä keksinyt, niin vähintään tämän kuvan myötä pitäisi olla selvää 😇


Eli lettuja pyöräytin, oli khyl hyvii... =) :P Frendit taas pyörii taustalla, Joey on taas siellä - taas?! :x No hänellä oli synttärit vähän aikaa sitten, ja sitten me molemmat Hulkin kanssa blogattiin siitä vielä erikseen?! =O En nyt ala kaivamaan niitä vanhoja blogauksia, jos kiinnostaa - niin ei muuta kun kaivamaan :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEEEeeee :D

Liam Neeson in The Naked Gun as Frank Drebin Jr.

Jees - kuten päivän kolmas leffa blogauksessa mainitsin niin uutta Mies ja alaston ase elokuvaa olisi suunnitteilla Liam Neeson Frank Drebin Jr:na. 

Ja kuten oheisesta screenshotista voi nähdä on kyseessä tosiaan neljäs jako-osa eikä repoot. Liam Neeson on kyllä hyvä näyttelijä..., mutta Leslie Nielsenin saappaisiin astuminen voi olla kyllä aika kova pala. 

Päivän kolmas leffa

Viimeistä osaa - The Naked Gun 33⅓ - The Final Insult -kehiin. Harmi kun näitä ei koskaa  keritty tehdä neljättä osaa Leslie Nielsenin kanssa. Mutta neljäs leffa on kyllä suunnitteilla..., mutta siitä voisi tehdä ihan oman blogauksensa. Mutta myöhemmin - nyt kolmatta leffaa kehiin. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka lepää TV:n äärellä, Seinfeld pyöri taas jälleen kerran 😊 On se khyllä hyvä sarja, niinQ...


...on/oli ruokakin :) Vaikka laiskasti tein valmiista pussista, mutta... No ei se nyt niin paljon helpompi ollut, jauhelha piti kuitenkin paistaa. Yhtä nopeasti olisi makaronit pistänyt tulille, mutta... No tossa oli mausteet valmiina, khyl kelpas =)

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Eilen tosiaan tein pasta bolognesen, tänään lopusta - puolesta, jauhelihasta tein juusto pastan valmiista pussista 😊😋 Hulkkikin innostui tänään tekemään pasta bolognesen 😇 Ei kait muuta, kun esittelemään ainekset; Rainbow Juusto pasta-ateria (160g). Ei muuta, jauhelihan esittelin eilen...


...ja juomaan en laita labelia, joten sitä ei tarvitsisi edes esitellä. Mutta, maidolla mennään/mentiin; Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L). Ihan hyvä setti! =)

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi kehiin - The Naked Gun 2½ - The Smell of Fear. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Pistetään pitkästä aikaa uusintakatseluun tämä elokuva -The Naked Gun - Mies ja alaston ase. Voisi katsoa koko trilogian..., mutta niistä muista osista sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. Nyt ykkösleffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Siinä valmis Bolognese pasta juustoraasteen kera. Käytin koko pasta paketin eli saattaa jäädä huomisellekin jotain. 

Ruoka ostosten esittely

Tontsa teki eilen Bologneset joten tehdäänpä sitten itekki tänään omat. Sitä varten tuli ostettua HK viljaporsas-nauta jauheliha (1kg)..., Mutti Polpa tomaattipyree..., Rainbow emmental raaste..., Barilla Bavette pastaa ja yksi sipuli irto. Eiköhän ihan hyvät setit pitäisi tulla.

R.I.P. Sinéad O'Connor (1966-2023)

Suru-uutisia maailmalta - Irlantilaissyntyinen muusikko Sinéad O'Connor on kuollut 56-vuoden iässä. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Sinéad O'Connor🌺.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Pyhimys..., M:I2 ja Snatch tuttu Rade Serbedzia täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Grown Ups..., Brides Maids ja The Happytime Murders tuttu Maya Rudolph täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Fantastic Four..., Red ja Paranoia tuttu Julian McMahon täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Collateral Damage..., Sunshine ja Avatar: The Way of Water tuttu Cliff Curtis täyttää tänään myös 55-vuotta. Elokuvista Ip Man..., Rogue One: A Star Wars Story ja John Wick, Chapter 4 tuttu Donnie Yen täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Sarjasta Game of Thrones ja elokuvista The Other Woman ja Gods of Egypt tuttu Nicolaj Coster-Waldau täyttää tänään 53-vuotta. Sitten vielä elokuvista M:I III ja From Paris With Love tuttu Jonathan Rhys Meyers täyttää tänään 47-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.