tiistai 29. huhtikuuta 2008

Tiistain typy!


ÖÖÖööö :p, totanoin :saint:, ei kai hommat ole jo alkanu ja kuvassa lentää sitä itseään :o... :p... :D, selvittämään B)...


No ei nyt sentään :)... :'(... :p... :D, mutta tota tulee kohta khyllä typyn kanssa tapahtumaan eräällä toisella jutulla (:p... :D) saint:, ainakin jos typy sitä haluaa ja sitä se näköjään haluaa =), joten *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja sopivasti tää on vappuaiheinen :), en khyllä enään muista millä tavalla :x, joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!


Vai että tommosesta meiningistä se typy tykkää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Painttailinpa äreän ukkelin. -Ihan tietystä syystä...

Ihan tietystä syystä painttailin juuri äreän, sillä minulla on nyt vähän äreä fiilis kun pitää huomenna jaksaa normaalia aikaisemmin herätä, klo 05:45. -Klo 06:00 on jo tarpeeksi tuskallinen herätys. -Huomenna kun pitää olla sellanen ruoanvalmistusnäyttö ja pitää olla keittiössä raaka-aineet haettuna jo kello 07:30. -Normaalisti koulun alkaesssa vasta klo 08:15. -Argh :x...:$...:/...:|..

Taffelin Nacho Cheese Fire Balls <33

Noita vois ostaa huomenna megoihin eurolla kun saa Steissin makeispuodista. -Vois ostaa noita jopa varastoon, kun niin halvalla saa -bileitä varten vaan kaapit täyteen. Onkyllä sen verran hyviä -just ihanan tulisia :saint:...B)...:)..

Päivän video + Salatuissa tänään

LOL :D. -You Tubesta oon kattonu noita Salkkarit pilailu videoita ja tässä olis yks TOD hauska. -Ainakin minun mielestäni. -Olkaa hyvät, tässä...
...

Seppo Runkkaa


...

Pistetään nyt oheen illan jaksokin tähän alas...
...

Osa 1549. Sallalla on suuria tunteita Pikku-Italiassa. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy.

Päivän kuva

Taitaa rouvan aivot olla A-kohdan vastauksen "A Peanut" pähkinän kokoiset, kun menee vastaamaan, että norsu on suurin, kun kysytään mikä on suurin ja vaihtoehdot ovat:

a) A Peanut
b) An Elephant
c) The Moon
d) A Kettle

Raha-asia O.K.

Huomisen raha-asiat on pelastettu. Sain hieman vappurahaa, joten voin hoitaa mässyostokset sun muut itse.

Stop whining Mister "huomionkipeä" Bond

Mitäpä kuvaan lisäilemään...

3x Stop whining kyltti Mister Bondille -kuva

...paitsi että noudata kuvan kylttejä ja "Stop whining" -Tsii-sus *huoh* |O.

Iron Mania ylihuomenna leffaan

Torstaina tosiaan menen katsomaan tyttöystävän ja tämän proidin kaa Iron Mania ja tyttöystävä oli halunnut jotain tosi aikaista päivä näytöstä, joten valvomisesta huomisissia vappugrilli/megaleffailloissa on minun osaltani ainakin hirveän myöhään mahdoton ajatus. -Jos meinaa nimittäin jaksaa vielä herätä torstaina silleen aikaseen, että kerkiää siihen mahdottoman aikaseen näytökseen. Ilta näytökset kun eivät kuulemma käy.

Päivän makee kuva

Taas löyty tollanen Hulk flaidaa Iron Manin kanssa kuva. -Nyt tosin Iron Manilla on vielä pää tallella toisin kuin aikaisemmassa vastaavassa Hulk vs Iron Man kuvassa.

(South Park)

Partiojohtaja. Homo-Al on South Parkin partiopoikien uusi johtaja, mutta hänet erotetaan homouden takia. Pojat ryhtyvät vastarintaan homojen oikeuksien puolesta. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi.