lauantai 24. marraskuuta 2007

Lauantain typy!


Öööh, mitä VIT :o... :p... :D?!?!? No iPod siinä näyttää olevan :saint:, jollaista haluaisinkin =), jonka aion ostaakkin jossain vaiheessa B), mutta mallista ei oikein tiedä vielä :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta mitein toi liittyy muka typyyn :x, noh...


Vai että tonne on iPodi tungettu :o, no khyllä "kelpaa" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja eiköhän samalla selvinny minkä mallisen soittimen mä ostan :x?!?!? No ton kappaleen tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta voi vähän kädet täristä kun ottaa tota "hyllyltä" (:p... :D) pois omaan käyttöön :/... :ashamed:... :'(, mutta mikäs täristessä tuolta ottaessa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D! Ja kuulokkeetkin otetaan ilomielin vastaan :x, omakätisesti tietenkin kaivaen ne palleroiden välistä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEEEeeee :D!


Eli suunnaksi toi nimenomainen iPod "kauppa" kiitos =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Paras elokuva äänestys =), miteis tehdään :x?


Joo tommosen/tämmösen ketjun sitten väsäsin =)... :saint:... B), mutta, noh, kumpi äänestää vai jotenki puoliks molemmat tai ehkäpä kokonaan ite :x?!?!? No jos kysyy "lupaa" käykö muille että MatoApina äänestää kaksi kertaa B)! Niin jos teitä nyt edes kiinnostaa äänestää :/... :'(, mutta se olis "hyvä" (:p... :D) että toista vaan kiinnostais :saint:, mutta kumpaa :x... :p... :D! Noh, sanomaan vaan mielipidettä tai/ja ehdotusta tähän "ongelmaan" (:p... :D)...?

Paras elokuva äänestys -kuva!


Niin, Öööö :p, miteis on :saint:...?