lauantai 15. huhtikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Jatketaan ysäri pelileffoilla ja pistetään seuraavaksi kehiin Jean Claude Van-Dammen tähdittämä - Street Fighter. Ja sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa + makee(t) kuva(t)

Huomenna voisi mennä katsomaan uutta Super Mario Bros elokuvaa joten katsotaanpas sitten tänään tuoreeseen muistiin 1993 Mario leffa.
Meinasin jo tänään mennä..., mutta peruinkin menon koska ei ollut enää saatavilla niitä Mario popcornastioita. Mutta sain kuitenkin tollasen Mario-teemaisen keräilytarravihkon. Se on makee kuva nro 1.
Ja siinä makee kuva nro 2. Selailin vihkoa ja vastaan tuli Super Mario T-Rex. Dinosaurusfanina tykkään tosi paljon 🥰🦖.

Extra juoma

Ja siinä se Sima kaatuu mukiin. Vielä on vappuun aikaa..., mutta kerran oli jo myynnissä niin pitihän se sitten ostaa.

Juoma ostoksen esittely (toinen on ilmainen)

Kuten päivän juoma blogauksessa lupailin niin uusi juoma tuli ostettua ruokajuomaksi ja se on tuo Marli perinteinen Sima. Lisäksi jaettiin taas niitä ilmaisia Elovena kaurajuoma Kahviin tölkkejä. Tälläkertaa hyödynnän kahvin kanssa enkä juoma sellaisenaan.

Päivän ruoka

Niistä torstaina ostamistani ruokatarvikkeista tuli sitten tollanen herkku. Kermainen kana-siitakesieni pasta. Kanan ja siitakesienien lisäksi kastikkeessa on myös kirsikkatomaatteja. Kermana toimi se sitruuna-pippuri ruokakerma ja lisää kermaisuutta tuo kaksi eri juustoa - aurajuusto ja parmesaani.
Siinä vielä lautasella tarjottuna - kylläpä näyttää herkulliselta😋 vaikka itse sanon.

Päivän juoma

Nyt pitää ostaa uusi ruokajuoma illaksi kun en malttanut olla korkkaamatta torstaina ostamaani juomaa. Mutta mitä itse juomasta - olihan se ihan hyvää - voisi kyllä toistekkin ostaa.

Päivän video

No nyt tuli vastaan kova Arnold deepfake video🤩. Nimittäin Iso-Arska elokuvassa 300 karjaisemassa kuuluisan repliikin: -"THIS IS SPARTA!!" Tähän ei voi muuta todeta kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111 Alla👇 video olkaa hyvät...

...

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Back to the Future elokuvista tuttu Tom Wilson täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista I Am Legend..., Repo Men..., Predators ja Elysium tuttu Alice Braga täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sarjasta Game of Thrones ja elokuvasta The New Mutants tuttu Maisie Williams täyttää tänään 26-vuotta. Elokuvista Junior..., Nanny McPhee ja Men in Black 3 tuttu Emma Thompson täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Pineapple Express..., This is the End ja The Green Hornet tuttu Seth Rogen täyttää tänään 41-vuotta. Harry Potter elokuvista tuttu Emma Watson täyttää tänään 33-vuotta. Sitten vielä elokuvista Dracula Untold ja Beauty and the Beast tuttu Luke Evans täyttää tänään 44-vuotta. Beauty and the Beast leffassa muuten myös molemmat synttärisankarit Emma Thompson ja Emma Watson. Joka tapauksessa  - onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.