sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Miteis risteilylippujen hankinta :saint:... :x... :p... :D?


Niin tosiaan :p, miteis ristelylippujen hankinta :saint:? Yhdessähän kun ne ilmeisesti(?) pitää noutaa :), niin..., no koskas mennään =)? No varmaan arkena, varsinkin kun mä pyörin Keskustan lähettyvillä sillon :saint:... :p... :D, ei kai nyt viikonloppuna (lähinnä lauantaina, sunnuntaina kun on ilmeisesti liian myöhästä hakea :/... :'(...) rupea sinne vaan raahautumaan :x, ellei sitten tee jotain muuta siinä yhteydessä kuten syö B), paitsi, no buffettiin vois paastota :saint:, ainakin la-su :p... No joo :p, sinällänsä aika turhahko blogaus :/, koska :x...

Risteily (ilmeisesti Titanic :x, ainakin sillä hakusanalla löyty :p...) lippu ja blogaus kommentteineen :saint:... :p... :D -kuva!


...no säkärillähän tää sovitaan :), mutta, no tää voi toimia vaikka huomautuksena :saint:, joopS :p... :D! Joo ja toivottavasti meidän risteilylle ei käy samalla tavalla kun kuvan lipun risteilylle :/... :x... :'(... :p... :D...

Päivän videot(t) <3 <3 <3... B) B) B)... :p... :D!


sJoo kuten mä blogasin omassa blogissa (Bloggerissa) :saint:, niin tosiaan tässäpä on sitten tämän viikonlopun, kuten sitä edellisen ja sitä ja sitä jne..., tulos =), lähes vuoden on ollu tämä/nämä teossa :x... B)... :o... :p... :D, jolta tulos näyttääkin *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D! Joo eli VIHDOIN ja VIIMEIN sain valmiiksi Jonny Fairplayn "tähdittämän" julkkis tähdet Pelkorroin jakson läjine hidastuksineen ja muine tehosteineen *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D! Tai no ei toi ehkä nyt vuoden työstämiseltä näytä :/... :'(, mutta, no aika lähelle päästään noiden MAHTAVUUDELLA sen, "vuoden työ" nimikkeen :p, tasolle :saint:... :p... :D... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D!


Joo samoihin aikoihin alotin tän tekemisen kun sain ensimmäisen/ensimmäiset Pelkokerroin videot ilmoille (Bloggerissa) :saint:...

PS. Et taida enään Matsku varmaan muistaa sun valmiiksi mietittyä kommenttia näihin/johonki näistä :saint:... :x... :/... :p... :D! Piti sillon säkärillä kysyä kun jäi kiinnostamaan se :), mutta, no videon piti valmistua muutamassa viikossa :saint:, joten :'(..., joopS :p... :D!


...jotka on khyllä kerännyt varsin hyvin katsojia (kakkos osa ohitti 200 000 katsojaa 7. tammikuuta) *SYDÄN*, paljon enemmän mitä odotin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta toivottavasti nyt ei käy toisinpäin :/... :x, no näille odotan nimittäin suht koht paljon katsojia :saint:, aika kertoo käykö niin =), vai eikö :'(, joopS :p... :D! Mutta, ai mitein kesti näin kauan saada valmiiksi :x?!?!? No tekeminen piti alottaa alusta kun tutustui Sony Vegas ohjelmaan (Matskun kautta) *SYDÄN*... :/... :'(... B)... :p... :D, joka, no tekihän se hyvää tälle/näille videoille =), vaikka se (kuten laiskuus :p...) siirsikin valmistumista parilla kuukaudella :/... :'(, mutta, no tulihan tästä paljon PALJON parempi *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo melkein vuosi tuli tosiaan täyteen :), eli olisi ollut mahdollisuudet tehdä "matskut (Bloggerissa)" (:p... :D) =)... :x, eli julkaista "jatko-osa(t)" tasan vuoden päästä :saint:, mutta, no enpä jaksanu sekunttiakaan odottaa kun nää sain valmiiksi *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... B) B) B)... :/... :'(, joopS :p... :D! No "kolmannen osan" voisi sitten julkaista tarkalleen :saint:... :/... :x, no jos edes semmosta on tulossa :(, nyt ainakaan ei ole mitään materiaalia tiedossa :'(, paitsi jotain vanhoja erikoisjaksoja *SYDÄN*, mutta, no kattoo jos niiden uusinnat vaikka tulis jossain vaiheessa =), aika kertoo :saint:, kattoo :p... No mutta :p, niitä/noita...

Reality Stars Fear Factor (starring Jonny Fairplay) Part One [1 of 3] video *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... B) B) B)... :p... :D -linkki!



Reality Stars Fear Factor (starring Jonny Fairplay) Part One [2 of 3] video *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... B) B) B)... :p... :D -linkki!



Reality Stars Fear Factor (starring Jonny Fairplay) Part One [3 of 3] video *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... B) B) B)... :p... :D -linkki!



Reality Stars Fear Factor starring Jonny Fairplay part one, two and three *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

Pelkokerroin ötököiden syömis videoiden blogaus vanhalla KUNNON blogilla :saint:... :p... :D -kuva!

Pelkokerroin ötököiden syömis video yli 200 000 katsojaa päivitys :saint:... :p... :D -kuva!


...MAHTAVIA videoita kattelemaan *SYDÄN*, jos kukaan nyt edes tätä p-jauhantaa (:p... :D) muka lueskelee :x... :/... :'(... :p... :D, ite en nimittäin ainakaan lukis vaan ryntäisin kattomaan noita MAHTI teoksi ja vähän äkkiä =)... :|... B)... :p... :D, TOD *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D!

Fingerpori

Näitä voi lukea myös Hesarin kotisivuilta, tai itse lehdestä mikäli tulee kotiin sellainen. Pistänpä nyt kuitenkin blogiin tän yhden koska sain sen proidiltani sähköpostiin. -On kyllä mainio sarjis -repeilen aina sen jutuille. Kuten repesin tällekkin. -Voisinkin siteerata sen tähän alas.
...

-"Muotokuvani on näytteillä kaupunginmuseossa"
-"Millä tekniikalla olet tehnyt ne?"
-"Kivestä hakkaamalla"
-"Taide syntyy tuskasta"

Päivän typy(t)

Joku raja pitää täälläkin säilyttää, joten pistin ison palkin typyjen alapään eteen. -Eräs toinen iso palkki on valmiina menemään typyjen alapäästä sisään.

Päivän kuva + makee kuva

Tänään on päivän kuva ja makee kuva samassa kuvassa kahdesta syystä; -pelkät päivän kuvat pääsi loppumaan, ja kuva on samalla makee että hauska. -Tänään näin ja ehkä huomennakin. -Makeita kuvia tulee tosin viälä muutama -niitä kun sattui olemaan enemmän kuin päivän kuvia.