perjantai 16. marraskuuta 2012

Päivän "Ghost Rider" leffamusa 1/2

Päivän leffamusiikeissa kuullaan tänään elokuvan Ghost Rider -Aaveajaja -tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaa blogissamme aikaisemminkin esiintynyt säveltäjä Christopher"The Crudge -Kauna"Young. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

...
Selitys tuolle otsikon 1/2 Ghost Rider leffamusalle: -Huomenna palaan Ghost Riderin merkeissä päivän leffamusiikkeihin music and lyrics blogauksen muodossa.

Perjantain ensi-illat Nro 4

 De rouille et d'os -Luihin ja ytimiin


Perjantain ensi-illat Nro 3

Kummisetäni thaimorsian

Joo -kotimainen dokumentti äijästä jolla on thaikkunainen vaimonaan -kiinnostaa yhtä paljon kuin kilo paskaa. -Joten -"ei kiitos" -tällekin ja etiä päin esittelyissä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Isdraken -Jäälohikäärme

Tänään tulee pari muutakin -"ei kiitos" -leffaa -joten säästän kuvat sitä viimeistä varten. -Tälle leffalle sanon lyhkäsen tekstinivaskan saattelemana sen -"ei kiitos". -Eli -"ei kiitos" -ja etiä päin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Twilight -Breaking Dawn: Part 2

Tämä taitaa olla viimeinen leffa tätä sarjaa -joten kun tämä ilmestyy sitten joskus DVD:lle -niin voisi harkita koko sarjan hankkimista kerralla kokoelmiin. -Teattereista jätän tämän näkemättä -kuten olen edelliset leffatkin jättänyt.

Joulukalenterin pohja valittu ja -"avatut luukut" -kansio valmis

 Joulukuuhun ei ole enää kuin muutama hassu viikko ja tuttuun tapaan taas blogaan sitten joulukalenteri blogaukset päivittäin. -Joulukuussa siis. -Tälläkertaa valitsin pohjaksi tollasen hienon joulukalenterin.
Ja -"avatut luukut" -kansionkin tein jo valmiiksi -niin sitten joulukuussa ei muuta kuin blogaamaan luukkuja. -Kauankohan mahdan vielä jaksaa tätä perinnettä...?

Päivän video

The Expendables 2 tulee varmaan piakoin myyntiin täällä Suomessa ja se kun ilmestyy -niin se on heti hankittava. -Sitä vaan innolla odottelemaan. -Odotellessa voi vaikka katsoa monesti läpi tämän mahtavan trailerin missä esitellään kaikki vanhat toimintasankarit. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa jatketaan taas Fingerporilla ja tämän kertainen on tän päiväsestä Hesarista. -Menee näin...
...
(Ambulanssi ajaa turmapaikalle):

Ambulanssimies: -"Täältä soitettiin? Millainen on tilanne?"
Tilan omistaja: -"20 hehtaarin maitotila"

Hehheh :D...:p...