perjantai 28. joulukuuta 2007

Päivän typy

Mitäs mitäs. -Joku Cruella De Vil turkistypy :/. Eiköhän mennä Bloggeriin katsomaan?

No eipä ole Cruella De Vil eikä 101 Dalmaatialaista, mutta kohta laukean housuun ainakin 101 kertaa :p...:D.

Rollerball + päivän typ... no eiH...


(Rollerball)

Toimintaelokuvan on ohjannut huippumenestyksistä Die Hard ja Seikkailija Thomas Crown tuttu John McTiernan. Jean Reno (Da Vinci -koodi) esittää mediaseksikkään ja hengenvaarallisen kamppailulajin Rollerballin luojaa, joka palkaa riveihinsä extreme-urheilijalupauksen Jonathanin (American Pie -elokuvien Chris Klein). Pian nuorukainen oivaltaa, että viihdesensaation polttoaineena toimivat reilun pelin sijaan vauhti ja väkivalta. Naispääosassa nähdään X-Men-elokuvien kaunotar Rebecca Romijn-Stamos. Pääosissa: Chris Klein, Jean Reno, LL Cool J, Rebecca Romijn-Stamos, Naveen Andrews. Ohjaaja: John McTiernan. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (94') Uusinta.
...
Muinoin löytyi VHS kokoelmista, mutta melkoiseksi pettymykseksi osoittautui, joten päätyi pihakirppikselle. -Toihan kelpaisi päivän typyksi -kuvan typy, mutta taidampa kuitenkin pistää erikseen päivän typyn.

Hellboy

Hellboy

Vauhdikkaan fantasiaseikkailun keskushenkilö on FBI:n salainen ase ja vankkumaton oikeuden puolustaja Hellboy (Ron Perlman). Kun Manhattanilla alkaa tapahtua kummia, Hellboyn kuolemaa tekevä oppi-isä (John Hurt) oivaltaa heidän vanhojen vihollistensa palanneen vaarallisempina kuin koskaan. Vyyhteen sotkeutuu pian myös Hellboyn rakastettu Liz (Selma Blair). Elokuva perustuu Mike Mignolan huippusuosittuun sarjakuvaan. Ohjaaja Guillermo del Toro muistetaan myös elokuvista Blade II ja Pan's Labyrinth. Hellboyn jatko-osa saapuu valkokankaille kesällä 2008.
Pääosissa: Ron Perlman, Selma Blair, John Hurt, Jeffrey Tambor, Rupert Evans, Karel Roden, Corey Johnson. Ohjaaja: Guillermo del Toro. (116')
...
Hyvä leffa, mutta kokoelmista kun löytyy, niin väliin jääkööt. Voisi ainakin kakkosen lähestyttyä ensi-iltaansa katsoa uudestaan.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Juu. -Tämä ei kiinnosta sitten yhtään. Joku kotimainen romanttinen komedia -Sooloilua. Tätä en edes tyttöystävän kanssa suostu -se on saletti. Niin karseeta sontaa, etten edes keksi enempää tekstiä tästä.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Tämä leffa kiinnostaa paljonkin. Itseasiassa olenkin jo kerennyt sopia yhden kaverin kanssa, että mentäisiin joku päivä katsomaan se. -Kyseessä on espanjalainen kauhuelokuva The Orphanage -Orpokoti. Elokuvan on ohjannut mm. Blade 2 ja Hellboy elokuvien ohjaaja Guilemo Del Toro.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Ihan kelpo näyttelijät -mm. Ewan McGregor ja Colin Farrell, mutta eipä oikein innosta ku ei ole mitään tietoa koko elokuvasta noin muuten. -Aina pitää olla traileri nähtynä, että joku kiinnostus elokuvaan. -Kyseessä on brittitrilleri Cassandra's Dram.

Perjantain ensi-illat Nro 1


Hmm. Taas uusi tietokoneella animoitu ötökkäleffa. Onkohan se yhtään niin hyvä kuin aikaisemmat leffat A Bug Life ja Antz? -Kyseessä on Dreamworksin leffa Bee Movie. Aika samankaltaista meininkiä trailerin perusteella kuin kahdessa edellä mainitussa. Ellei sitten tyttöystävä kinua tuota katsomaan, jättäisin tämän pätkän suosiolla näkemättä.

Päivän "oikea huor4 (:p... :D)" typymuistutus!

Joo Matskulle ollaan menossa "riehumaan" (:p... :D) =), mutta tätä kautta alkaa ensiksi ne riehumiset :saint:, "oikeilla huorill4" (:p... :D) by Saint "Buggy" Row =), kuten kuvasta näkyy :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli Hulkin vuorohan se on jyystää (:p... :D) =), samantasoita/tasoisia (kun kuvassa) huori4 odotelessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo näkyy kuvassa myös, ERITTÄIN komean miehen kera =)... :saint:... B)... :p... :D, mun ja Matskun jouluksi saamat uudet (simpukka)kännyt B), unohtamatta littuTV:tä Toppyineen ja kajareineen :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mähän sain Samsung SGH-Z230:sen =)... :saint:... B), Matskun kännyn mallia en muista :/... :ashamed:... :'(, mutta ite varmaan(kin) kertonee sen :), kait :/, eiköhän :saint:, no viimeistään ainakin blogissaan joskus B), kait :'(...., joopS :p... :D!


Päivän "oikea huor4 (:p... :D)" typymuistutus -kuva!

Edit. Sieltähän se info pamahti :saint:, FUCK YE..., joopS :p... :D!


No mutta :p, nyt on aika lähteä huorit... (:p... :D) Matskulle bilettämään =), paitsi vielä "ehkä yksi" (:p... :D) pelikerta huori4 kuljettaen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!