perjantai 9. kesäkuuta 2023

"The Kebab Terminator" rästi blogaukset tehty

Joo vähän kesti tehdä nämä, mutta... 'parempi myöhään kun ei ollenkaan' - tjs shittiä 😊😋😁 Enpä nyt tiedä mitä tähän lisäisi, paitsi linkit nyt tietenkin...

Päivän ruoka

Päivän leffa + poster + trailer


Ei kait sitä muuta... paitsi... no, että... yrittää välttää näitä (rästejä)! Jos ei ehdi, niin sitten vaan ehkä jättää välistä =/ Arvostelun linkittäminen nyt vaan on aika tärkeää, tai 'tärkeää'... Ruokakin on ihan kiva blogata (varsinkin jos se on kunnon mättö) B) Mutta... no tekee mitä tekee, mutta rästit ei ole kivoja (varsinkin jos ne on monta päivää jäljessä) =( itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeee :D

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Ruokaa en nyt blogannut, koska se oli niin 'tylsä' (makaroonilaatikkoa vieläkin vedin)?! 😵😓😋😁 Mutta jälkiruoka on varsin herkullinen, tai oli... 😋

Leijonan luolaa katselin mansikoita kerman kera syöden, khyl kelpas 😇 Mikäs vaan Markin (Cuban) suuta vaivaa..?! 😵

No se/hän kiroili jotain, niin se peitettiin (jos joku vaikka lukisi huulilta...)! Ihan hupaisa sarja tämä, mutta...


...en nyt laita "TV-sarja" labelia - koska tekstiä siitä (leijonan luola) ei oikein kertynyt =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D Mutta hyviä oli mansikat, ehdottomasti pitää joku päivä taas vetäistä napaan =)

Päivän toinen leffa + poster

Seuraavaksi vuorossa taas kivenkovaa toimintaa Arskalta nimittäin agenttileffa - True Lies - Tosi valheita. Hieno alkuvalikko kuva..., mutta ilman Arskaa joten...
...-taas leffan julistetta kehiin. Mutta nyt ei muuta kuin leffan pariin. Ja ei saa unohtaa - ARNOLD FOREVER...!!!!!111111

Ruoka "huomisen" ostosten esittely

Jahas, taas olisi Karjalanpaistin vuoro 😇 Yksien parhaiden sellaisten, ruokien nimittäin 😍😎 Mutta, no vasta huomenna 😖😕😓😋😁 No, hyvää on... hyvä odottaa 😊 Ei kait sitten muuta, kun esittelemään ainekset (jotka löytyy myös toisesta blogista); HK Karjalanpaisti (900g), Kotimaista Porkkana (500g), pesty kiinteä peruna 6 kpl (820g) ja sipuli irto 2 kpl (188g). Juomana taas toimi - tai tulee toimimaan, Hartwall Limonadi Omena (1,5L).


Varsin hyvä setti on siis luvassa, en malta odottaa =) Tällä kertaa en ostanut sitä 'valmis' uunijuurekset pakettia, koska..?! No vaihtelu virkistää, vaikka aika samaa noi (porkkanat & sipulit) on - mutta ehkä pieni makuero tulee löytymään :) Noh, se selviää sitten huomenna :saint:

Extra jälkiruoka

Vanukkaat tuli syötyä..., mutta vielä jäi nälkä joten kait sitten syön näitä persikoita🍑 seuraavaksi. 

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan vuoro ja Pro Fit suklaa Fudgea kuonoon. Oikein tuplana. 
Ja kuten mainitsin jo ruoka ostosten... -siis hakujen esittely blogauksessa niin tuli syötyä myös se valkosuklaakeksi.

Päivän leffa

Päivän Arska-leffana toimii tänään hupaisa komedia - Junior. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja tietty ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Päivän ruoka

Ihan kelpo aterian sain tehtyä ruokajonon aineksista. Tein nimittäin uunimakkara ramenit - pilkoin vain uunimakkarat suikaleiksi - paistoin wokkipannulla sinappimarinadissa -ja heitin sitten vettä noodeleita varten ja sitten lisäsin itse nuudelit. Ihan hyvännäköinen setti siitä tuli.
 

Ruoka ostosten...-siis hakujen esittely

Juu tosiaan - nyt ei käytyä ruokaostoksilla vaan käytiin jonottamassa ruokajonossa. Aika tylsähkö setti lähti näin viikonlopuksi. Siinä on mm. Kurkkua ja Pirkka Tribelli paprikaa. Sitten on HK uunilenkki mikä on aika perus minkä saa sieltä mukaan. Kaksi Pro Fit suklaa Fudgea. Sitten on Salonen Aamiaissämpylä pussi. Ja seuraavaksi näkyisi olevan persikka pakkaus ja sen vieressä kaksi Mama Chicken flavour nuudelipakettia. Ja sitten näkyisi olevan vielä joku valkosuklaa keksi joka tuli jo syötyä. Tämmöstä tänään.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Asteroid City

Kyllähän tätä voisi harkita - jahka sitten kun on seuraavat tilipäivä niin sitten tätä voisi harkita menevänsä katsomaan. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Transformers: Rise of the Beasts 

Tämä tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tulipa se myös silloin käytyä koko MatoApina tiimin voimin katsomassa. Taisin antaa ⭐️⭐️⭐️ ja puol tähteä.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään esittelyssä vain kaksi ensi-iltaleffaa joista toinen on tullut jo keskiviikkona jolloin myös tuli käytyä katsomassa elokuva. Siitä on jo siis olemassa jo yksi blogaus joten ei jää paljoa sanottavaa tähän esittelyblogaukseen. Mutta esitelläänpä nyt kuitenkin. 
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2

Happy Birthday following actors and one writer

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja käsikirjoittaja. Elokuvien Jurassic Park ja Kadonnut maailma: Jurassic Park käsikirjoittaja David Koepp (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Nick of Time..., The Sentinel..., Lincoln ja Firestarter tuttu Gloria Reuben täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista Hancock..., Sherlock Holmes ja War Horse tuttu Eddie Marsan täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista One Fine Day ja Independence Day tuttu Mae Whitman täyttää tänään 35-vuotta. Elokuvista Leon..., Mars Attacks! ja Thor tuttu Natalie Portman täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Back to the Future..., The Frighteners ja Mars Attacks! tuttu Michael J. Fox täyttää tänään 62-vuotta. Sitten vielä elokuvista Saksikäsi Edward..., Sleepy Hollow - Päätön ratsumies ja  Pirates of the Caribbean tuttu Johnny Depp täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.