torstai 10. elokuuta 2023

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi katseluun edellisen leffan Little Shop of Horrors kasari musikaaliversio. Eipä sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Pistetäänpäs ensikatseluun tämä 1960 versio Little Shop of Horrors elokuvasta. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka

Tänään korkkasin toisen eilen ostamistani Kingsize suklaalevyistä - Peanut Caramel Flavour - tälläkertaa. 

Päivän ruoka + juoma

Kerran oltiin Ruoholahden suunnilla niin oli sitten poikettava Ruoholahden Hesburgerissa.
Siellä tuli testattua tollanen Chilikerrosateria.
Siinä vielä itse ateria. Ranskalaisia kerkesin jo syödä muutaman ennen kuin muistin ottaa kuvan ateriasta.
Purilaisesta sentään älysin ottaa kuvan ennen syömistä. Oli ihan hyvän makuinen ja sopivan tulinen.
Ja juomana toimi perus Coca-Cola ja olihan siitä sitten otettava tollanen hörppykuva. 

Päivän KKSA-kuva + puujalka

Pitkästä aikaa tuli oivallettua oma sananmuunnos vitsi mikä ei tosin ole parhaasta päästä..., mutta menkööt nyt kerran tuli mieleen. Muokkasin sille jopa tollasen kuvan minkä pistin myös Facebookissa KKSA-ryhmään. Ite vitsi on nähtävissä kuvassa - tuskin tarvitsee tähän uudestaan kirjoittaa.

London, Day 4: Päivän peli

Paluulennon ihan viimeisillä minuuteilla kerkesin kuitenkin vielä pelata muutaman erän Angry Birds: World Tour peliä mitä oli mahdollisuus pelata lennon aikana.
Ja tähän kuvaan on hyvä päättää London Story 2023. Oli kyllä hyvä matka ja ensi vuonna sitten uudestaan.

Hulk kiittää ja kumartaa 😎

London, Day 4: Päivän leffa

Tästä blogaisinkin jo omassa Jurassic Mania blogissani..., mutta kerrotaan nyt asiasta täälläkin mikäli jäi siellä toisessa blogissa lukematta. Elikkä paluulennolla pystyi katsomaan elokuvaa ja siellä oli juuri minulle mieluisat leffat valikoimissa nimittäin (oikealta vasemmalle) Jurassic Park III ja Jurassic World: Dominion
Valitsin sitten Jurassic World: Dominion leffan katsottavaksi..., mutta kerkesin katsoa leffan keskivaiheeseen asti kun lento oli lyhyempi kuin leffa ja pidin taukoja joten leffa jäi sitten näkemättä loppuosa. No eipä tuo niin paljoa haitta kerran löytyy kokoelmistakin leffa.

London, Day 4: Päivän jälkiruoka

Siinä vielä ne Karl Fazer patukat - toinen avattuna. Eipä kait sitten muuta lisättävää.

London, Day 4: Extra EXTRA ruoka + juoma

Sitten ollaankin jo paluulennolla Lontoo-Helsinki ja siinä koreilee paluulennon naposteltavat. Tämän olisi periaatteessa voinut blogata extra ruoka ostosten esittely blogauksena..., mutta menkööt nyt näin. Mutta mitäs siinä mulla on: -Savoursmiths Desert Salt sipsejä ja 2 Karl Fazer maitosuklaa patukkaa. Niistä sitten lisää päivän jälkiruoka blogauksessa.
Siinä ne sipsit avattuna - aika perus perunalastuja. 
Siinä vielä se karpalomehu mistä blogasin myös London Story Day 1 blogauksissa.

London, Day 4: Extra ruoka

Lontooreissujen vakiokohteeksi matkan viimeisenä päivänä on muodostunut Borough Market mistä nyt kolmena eri vuonna olen saanut napattua kuvan samasta katuruokakojun naismyyjästä (2019 - 2022 -ja 2023).
Siinä jonottaessani ruokaa nappasin kuvan kojun ohessa olevasta kyltistä.
Ja siinä se on - herkullinen lammasvoileipä ranskalaisineen. Tämän taisin ottaa viimevuoden reissullakin.

London, Day 4: Päivän ruoka

Siinä on toisen kaverin ostama Tesco Finest Spicy Salami & Red Chilli pizzan pakkaus.
Ja siinä kyseisen pizzan slaissi. Oli kyllä hyvää.
Siinä puolestaan se minun ostamani Margherita pizza. 
 

London, Day 4: Ruoka ostosten esittely

Ostettiin lähes joka ilta kämpille pakastepizzoja läheisestä kaupasta ja yksi ilta tuli itekki ostettua. Ostin tollasen Tesco Margheritan.

London, Day 4: Päivän makee(t) kuva(t)

Nyt en muista missä päin Lontoon keskustaa törmäsin tähän..., mutta hieno David Bowie juliste joka tapauksessa tuli kuvattua.
Tässä ollaan Hammersmihin juna-asemalle. Ihan makeita nämä Lontoon juna-asemien kyltit. Tämä Hammersmith oli muuten se alue missä asuttiin siellä. Tosi viihtyisä kaupunginosa.
Nyt ei tullut liikuttua Lontoon pilvenpiirtäjäalueella niin tämä on nyt ainut pilvenpiirtäjäkuva mikä tuli napattua. Mutta on kyllä makeen näköinen rakennus tuokin.
Lisää Lontoon juna-asemien kylttejä - siinä Southwarkin aseman kyltti. Otin kuvan myös sen takia koska siitä tuli mieleen South Park - koska rimmaavat keskenään. 
Tästä otin puolestani kuvan koska Bond street.
Tämän kuvan pistin uudeksi Facebook profiilikuvaksi. Blogaisinkin aiheesta jo omassa Hulkin blogissani.

London Story Day 4

Lontootarian viimeinen osa mennään näillä otsikoilla.

  • London, Day 4: makee(t) kuva(t)
  • London, Day 4: Ruoka ostosten esittely 
  • London, Day 4: Päivän ruoka
  • London, Day 4: Extra ruoka
  • London, Day 4: Extra EXTRA ruoka + juoma
  • London, Day 4: Päivän jälkiruoka 
  • London, Day 4: Päivän leffa
  • London, Day 4: Päivän peli

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Heat..., William Shakespearen Romeo ja Julia ja Sakaali tuttu Diane Venora täyttää tänään 71-vuotta. Sarjasta Nuori MacGyber ja elokuvista X-Men: First Class ja Monster Trucks tuttu Lucas Till täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista 2 Fast 2 Furious ja Sin City tuttu Devon Aoki täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Pulp Fiction ja The Whole Nine Yards tuttu Rosanne Arquette täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista American Psycho..., Mulholland Dr. ja Your Highness tuttu Justin Theroux täyttää tänään 52-vuotta. Sitten vielä elokuvista Desperado..., Zorron naamio..., Once Upon A Time In Mexico ja The Expendables 3 tuttu Antonio Banderas täyttää tänään 63-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Eiliset London, Day 3 blogaukset

Jees - haluan kuitenkin Lontootarinat peräkkäisille päiville joten blogaisin London, Day 3 blogaukset ajastettuna eiliselle päivälle ja linkitän tähän vielä kaikki tohon alas👇. 

Hyvänyön blogaus

Uhosin että blogaan Lotootarinan 3. päivän heti vuorokauden vaihteessa klo 00:00..., mutta nyt on jo yli 01 ja taidan mennä tästä mieluummin nukkumaan. Eli aamuun jää blogailut - nyt hyvää yötä ja MO!