perjantai 1. toukokuuta 2009

Päivän ällöttävä [ja makea] kuva :saint:... :|... B)... :p... :D!


Joo tulipa sitten etsittyä "hullua suomalaista jääkiekkofania" ja, noh, no ylhäällä on tulos :saint:, ou yeah :D! Jooh, nyt vaan toivomaan...

Some bloody mess :saint:... :|... :'(... B)... :p... :D -kuva!

Edit. Ei kun eipäs sittenkään :/... :'(... :x, no Hulk oli jo vienyt tän päivän makean/makeat kuvat itsellensä :(... :|... :'(... :p... :D! Noh, olkoot tää pelkkä päivän ällöttävä kuva :), mitä aluksi vähän ajattelinkin :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!


...että tommosta tulee näkymään lätkässä *SYDÄN*, niin ja itselleen ei käy noin kun menee urputtamaan ruotsal..., Ööööh :|... :p, hulluille Slovakialaisille lätkä faneille :/... :'(, joopS :p, EHEHEHEEeeee :D!

Suomi vs. Slovakia :), mutta :(... (+päivän kuva :D)!


Joo tänään tulis Suomi vs. Slovakia ottelu =), kuten Hulkkikin blogas "omalla tyylillään" :p, mutta, no näyttäis olevan illalla menoa :/, joten :'(... No mutta onhan meillä kolmas jäsen =), MatoApinan Matsku sellainen :p, eli, no blogaamaan vaan jos kerkiät ja on energiaa :saint:... No mutta :p, seuraava...

"Hulluhko" (:D) Suomi fani ja Suomi vs. Slovakia :saint:... :p... :D -kuva!


...peli ainakin ihan dicki (:D) pystys kattomaan =), joka on Valko-Venäjää vastaan :), joka näkee kätevästi täält :saint:...

Perjantain ensi-illat Nro 3

State of Play

Tämän voisi ehkä säästää DVD:lle ostettavaksi -ei aivan houkuttele leffateattereihin asti. -Ja tietenkin tarjousleffana -ei suinkaan heti uutuutena. -Ellei sitten ole muutakaan tekemistä, niin sitten voisi harkita teattereihin asti, mutta vain silloin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hannah Montana -The Movie

Joo, eiköhän jätetä väliin tämä leffa ja pistetään se "ei kiitos"-leffoihin. Niin tyttöjen leffa, että tyttöjen leffammaksi ei voi enää mennä. -Kunnon pissistelyä -no thanks. Mean Girls oli vielä ihan katsottava pissisleffa, mutta tämä on kaukana katsottavasta. -Onhan toi ihan hyvän näköinen typy, mutta ei houkuttele katsomaan leffaa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

X-Men Origins: Wolverine

Tämä tulikin jo käytyä ennakkoon katsomassa, joten ei voi muuta kuin suositella. -Kunnon actionia ja hauskaa läpän heittoa.
-Pitäähän nyt tekstin saamiseksi kirjoittaa mitä olisin sanonut tässä esittelyssä, jos en olisi vielä nähnyt leffaa.
No luultavasti, että tämä TOD teattereihin katsomaan -tai jotain vastaavaa.

Päivän makee(t) kuva(t)

MatoApinassa aikaisemmin mainostamani, Sylvester Stallonen ohjaama toimintaplajäys -The Expendables on nyt saanut ensimmäiset kuvat Imdb sivuille. -Aika hemmetin hyvältä näyttää. Kunnon räjähdyksiä...

... -ja vauhtia näyttää leffassa olevan. -Odotan leffaa TOD innolla.

Innolla odotan myös lisää uusia kuvia muistakin näyttelijöistä. -Nyt on ainakin Syltty ja Jason Statham nähty rooleissaan.