keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Päivän makee kuva

Täähän on kuuluisa kuva, miten ei aikaisemmin ole tullut mieleeni pistää tätä makeisiin kuviin. -Kyseinen kuva koreilee raameihin pistettynä julisteena huoneeni seinällä. Vielä pitäisi saada pistettyä raameihin ja seinälle minun viime New Yorkin reissulta ostamani New York t-paita, niin sitten vois ottaa kuvan siitä ja pistää se makeisiin kuviin. -Niin, ja sitten löytyy myös New York Yankeesin seinälle pistettävä viiri. -Olen oikea New York friikki.

Keskiviikon "Jalkapallon EM 2008 typyäänestyksen voittaja" typy!

Kuten omassa blogissani jo kerroin, selviytyi jalkapallon EM 2008 typyäänestyksen voittajaksi ennakkosuosikki Ruotsi kukistamalla Kroatian finaalissa finaalissa 6-9. Näin ollen Ruotsi on siis jalkapallon EM 2008 typyäänestyskisojen mestari ja jalkapallon EM 2008 kisojen enemmän tai vähemmän virallinen typy :D! Tässä pieniä maistiasia omassa blogissani kokonaisuudessaan näkyvästä palkinnosta, olkaa hyvät!



Eikä siinä ollut suinkaan kaikki, vaan vuorossa ovat vielä maistiasiet vaakakuvista.


Eihän tässä meinaa pysyä housuissaan =), eikä noita kuvia kattellessa haarojen välissä olevat pallot pääse taatusti paisumaan edes pingispallon kokoisiksi :D, puhumattajaan futispallossa :x... :D! On tässä tietenkin myös huono puolensa, nimittäin se että kisat ovat nyt ohi :(, mutta kyllä kelpaa noita kuvia kattella Etelä-Afrikassa pelattavia vuoden 2010 maailmanmestaruuskisoja odotellessa =). Ja sitä ennen saatan hyvinkin blogata lisää futistypyjä B)… Eihän sitä koskaan tiedä :P.

Edit: No eipä sitten näköjään kuvien asettelu toimi samalla kätevällä tavalla kuin omassa blogissani :(, joten joudumme tyytymään tommoseen rumahkoon vasemman laidan kuvatorniin :/.

Money Exchange: DONE

Kävinpä tänään jo hoitamassa tuon rahan vaihdon euroista ameriikan dollareiksi. Nyt on sitten käteistä 450 $, eli 295 €.

"Yö typykommentti" :saint:... :x... :p... :D!


Joo eiköhän aloteta heti yöstä :p, eli yötöitähän tässä on taas luvassa parisen päivää :/... :'(... :p... :D, eli ilta-aikoihin oon sitten poissa :(, kuten eilen olin enkä päässy tohon vastaamaan :'(, joopS :p... :D! No mutta mitä kommenttiin :), joo kaks viikkonen äänestys vaan sitten käyntiin lähtiessä :saint:... Ja mitä sunnuntain typyyn, eipä se nyt pahemmin riipu siitä kuka sen pistää :x, koska jos sovitaan että se pistetään 00.00:lan jälkeen :saint:, niin..., joopS :p... :D! Paitsi Hulkilla se ei ehkä ole mahdollista :/, mutta, no sitten jompikumpi meistä laitaa Hulkin sijaan :saint:, mutta jos kumpikaan meistä ei pysty :x, niin..., itQ :'(, joopS :p... :D! No mutta ihme on jos ei pysty :x, ite ainakin pystyn 99,99999999...%:sen (:p... :D) varmasti :saint:, joopS :p... :D! Joo eli äänestystä vaan pistämään loppumaan 00.00:lan jälkeen (tai ehkä vaan suoraan tasan :p...), koska sunnuntaina, heräämisen jälkeen :p, mä en ainakaan nimittäin aio mitään blogata :|... :'(... :p... :D, paitsi ehkä jonku hätäsen lähtöblogauksen *SYDÄN*... :saint:... B), joopS :p... :D! Joo eli :p...

"Yö typykommentti" :saint:... :x... :p... :D -kuva!


...äänestystä vaan päättämään 00.00:lan jälkeen (tai tasan :p...) :saint:, jonka jälkeen sitten kahen viikon äänestys :), meidän ollessa puolet siitä ajasta Nycissä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!