lauantai 26. lokakuuta 2013

MatoApina presents: Bad Grandpa Story

 MatoApina tiimillä käytiin eilen kattomassa -Jackass: Paha pappa -leffa -joka oli ihan hauska. -Edellisiin Jackass-leffoihin verrattuna ei niin hyvä..., mutta tarjosi silti hyvät naurut muutamaan otteeseen.
 Ennen leffaa käytiin kuitenkin taas syömässä ja tälläkertaa kävimme Hesessä aterioimassa. -Tai ainakin Matsku ja Tontsa kävivät.
 Ite jouduin itkemään tyhjää lompakkoani. -Välihuomio; -eikös edellisessä kuvassa hattuni ollut pöydällä...? -Mutta etiä päin.
 Matskulta saatu yksittäinen ranskis toi hymyn huulille. -Ja minnekkäs se hattu taas katosi...? -Äsken se oli vielä päässä. -No mutta etiä päin illassa.
 No mentiinpä hurja harppaus eteen päin illassa. -Tää on jo leffan jälkeen lähtiessä kotia päin. -Matsku oli jo aikoja sitten mennyt omia teitään -siinä sitten vilkuttelin Tontsalle hyvästit -joka kyllä näytti keskittyvän johonkin aivan muuhun.
Mutta hauska ilta kyllä taas kerran oli ja se olikin sen pituinen se. -Till next time -se on moro -tai kuten täällä MatoApinassa on totuttu sanomaan -MO!

THE END!