torstai 5. lokakuuta 2023

Blogaukset huomenna

Nyt meni liikenteessä sen verran pitkäksi että säästän blogailut huomiselle ja ajastan ne tälle päivälle. Niin paljon blogattavaa ettei jaksa nyt vuorokauden viimeisellä tunnilla väsätä kaikkia.

Päivän toinen leffa + poster

Ilman toisena leffana käytiin katsomassa - The Creator niminen tieteisleffa ja tämä oli kyllä hyvä. Näyttäviä tehosteita ja toimintaa riitti koko elokuvan 2h 13min keston ajan. Näyttelijäsuorituksetkin oli vallan mainioita etenkin lapsinäyttelijä Madeleine Yuna Voyles lapsiroboottina oli vaikuttava. Ehdottomasti ⭐️⭐️⭐️⭐️ tälle filmille.

Päivän leffa + poster + extra juoma

Tontsa blogaisi jo oman kuvansa..., mutta tässä minun (Hulk) kuva - Expend4bles leffan julisteiden edessä. Jees - tämä tosiaan toimi illan ensimmäisenä leffana.
Tontsa taisi hieman pettyä leffaan..., mutta ite kyllä tykkäsin. Oli tässä kuitenkin ihan näyttävää toimintaa. Eräälle kaverille sanoin Facebook Messengerissä antavani tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️..., mutta annan ehkä kuitenkin vain ⭐️⭐️⭐️ ja puoli. Oli tämä kuitenkin edellisiin verrattuna sarjan heikoin. Mutta silti tervetullut kokoelmiin melkein jopa heti uutuutena.
Sitten vielä siihen päivän juomaan minkä nyt blogaan tähän samaan kerran tuli juotua se leffan aikana. Nyt ei näy mistä niistä ostamistani juomista otin tämän hörppykuvan. Join tämän leffan aikana toisenkin niistä..., mutta siitä en nyt ottanut hörppykuvaa. Käytin kuitenkin tässäkin kuvassa salamaa mikä on kyllä aika hemmetin kirkas pimeässä salissa.

Leffajuoma ostosten esittely

Vaikka otsikko on vähän saman kaltainen ruoka ostosten esittely otsikon kanssa niin enpä nyt kuitenkaan laita tätä blogausta siihen labeliin. 

Mutta mitäs sitä tuli ostettua juotavaksi leffaan. Tuli käytyä Normal kaupassa mistä lähti 4 eti Candy Can limua: Sparkling Sour Apple - Sparkling Bubblegum - Sparkling Marshmellow ja Sparkling Cotton Candy. En suinkaan juonut kaikkia neljää yhden leffan aikana. 

Aika viedä ruoantähteet

Aikamoinen kasa ruoantähteitä jäi vietäväksi biojätteisiin -ja sekajätteisiin kuuluvaa jätettä myös.
Siinä niitä sitten viedään jätteidenkeräyspisteelle. Ei viitsi jättää henkilökunnan siivottavaksi tollasta törkykasaa.

Päivän jälkiruoka + juoma

Nyt en ottanut jälkiruokaa buffetin kanssa vaan tyydyin kuppiin kuumaa kaakaota johon dippasin vaahtokarkkeja. Hieno png-kuva tuli niistä.

Päivän ruoka (by Hulk)

Sitä tuli jälleen kerran käytyä RAXissa syömässä ja aika perussetit siinä näkyisi olevan.
Mutta RAXin mättö on vaan niin parhautta niin niistä kyllä kelpaa blogata useamminkin.
Varsinkin kun joka kerralla hieman erilaisia kuvia kuten esim. tämäkin minimaalinen lautasellinen.

Päivän "2/2" leffa + poster

No tämä kuva onnistui heti ekalla, tai ei tarvinnut odottaa 'oikeaa hetkeä' 😇 Hulkki tämän(kin) blogasi, hän ei ottanut kuvaa tästä... mikä lie, pahvijulisteesta.

The Creator (2023)

🌟🌟🌟½

No nyt oli kova leffa! 😎 Tai siltä vaikutti 😵 No jossain vaiheessa olin jo antamassa neljää (4) tähteä, mutta sitten tämä vähän lässähti 😕 Harmi, potentiaalia kun oli(si ollut) vaikka mihin 😈 Ei tämä huono ollut, ei siinä mitään - mutta...

Mutta khyllä voin antaa peukun, ja sitä myöten suositella tätä :) Mutta se ei tarkoita että tämä olisi joku mestariteos, niinQ voi päätellä tuosta ylemmästä tekstistä... Mutta ihan kelpo leffa khyllä, ihan hyvin saatan ostaa kokoelmiini - varsinkin hiAno 4K julkasu kelpaisi B) Mutta vasta alennettuun hintaan, täyttä hintaa en khyllä maksa :|

Päivän "1/2" leffa + poster

Hulkki blogasi omansa 😇 Ihan kiva kuva tuli, piti vaan olla maltillinen 😵 No jengiä ravasi kokoajan tossa, pilaamassa kuvaa 😡😓😋😁 Mutta khyllä sitten tuli sopiva rako aina välillä 😊 Ihan tyylikäs kuva (minäkin, vai? 😂) 😎

Expend4bles (2023)

🌟🌟🌟

Oli khyllä aika ala-arvoinen elokuva!? :| Eikä edes hyvällä tavalla, niin että olisi ollut viihdyttävän hyvä - tämä on vaan typerän p@ska!! |O Noh, khyllä se kolme (3) tähteä sai, juuri ja juuri... Enpä oikein suosittele, vaikka kuinka fani olisi... Ekaa nyt voi jotenkuten suositella, vaikka se(kin) oli khyllä aika 'meh bizmo :| Mutta se taitaa johtua, että sillon oli vaan liian suuret odotukset - hype oli kova! B) Siis, khyllähän näitä katsoo - kakkonen(kin) on ihan hupaisa :) Että khyllä nämä voi vaikka putkeen katsoa, vaikka paljon - PALJON!? :| |O - parempia elokuvia on olemassa.

Minä ostamassa huulirasvaa

Joo, pääsi huulirasva loppumaan... Tai, ei mulla sitä edes ollut(kaan) - niin tämän takin taskuissa. Onneksi mulla ei ole kymmentä (10) takkia, tai yli - jos jokaiseen pitäisi ostaa omansa 😵 No sillon varmaan aina siirtäisin sen toisesta takista toiseen takkiin mitä käyttää - mutta... No eihän sitä aina muistaisi, jonka takia mulla on nyt parissa takissa se, tai takissa ja olkalaukussa. Se (olkalaukku) kulkee nimittäin aina mukana hiAnonpien takkien kanssa 😇


Olipas mielenkiintoista infoa :x :P :D Sen voisi vielä mainita, että ei toi (huulirasva) edes ole mikään välttämättömyys - mutta on se ihan kiva olla mukana, kunhan muistaa vaan käyttää sitä...

Jämä "lihamuki" lautanen

Teinpä sitten tommoisen hupaisan hiAnon "lihamukin" 😇😋😁 Melkein menisi "päivän taidekuvasta" 😊


Mutta ei ihan =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeee :D Jos olisi ottanut lähikuvaa, tai jotain taiteellista kameratyöskentelyä - niin... Noh, ehkä joku toinen kerta - mutta, ihan "kiva" kuva :)

Päivän ruoka

Hulk blogasi omansa, tämä on mun 😇😋

Hyvät setit khyllä taas 😍😎 Nyt laitan seuraavat kuvat peräkanaan, en 'jaksa' keksiä tekstiä väliin...

Olisi voinut khyllä kaikki kolmekin (3) kuvaa laittaa putkeen, mutta...


Nyt tein tällein :saint: Tekstiä tulee nyt tällein 'täyte' tekstinä, eipä mulla paljoa sanottavaa ole =/ Sen verran usein ollaan tuolla käyty, että... jepS! :P Mutta aina voi todeta, että hyvät setit oli - kuten osottautui tälläkin kertaa olevan :) TOD..!! =) Tämä on khyllä mun yksiä suosikkipaikkoja, kuten on varmaan Hulkinkin...

Päivän video

Facebookissa kyllä tulee vastaan kaikkea hauskaa. Nytkin tuli törmättyä tämmöseen hauskaan animaatiovideoon. Pitemmittä lätinöitä - alla👇 video olkaa hyvät...

...

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Indiana Jones ja Meren raivo tuttu Karen Allen täyttää tänään  72-vuotta. Elokuvista Vampires ja Paparazzi tuttu Daniel Baldwin täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvasta Parempi kuin Beckhman tuttu Parminder Nagra täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Zombieland..., The Social Network ja Batman v Superman: Dawn of Justice tuttu Jesse Eisenberg täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Elokuvista L.A. Confidential..., Ravenous..., Memento ja The Time Machine tuttu Guy Pearce täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista Titanic..., Tahraton mieli ja Avatar: The Way of Water tuttu Kate Winslet täyttää tänään 48-vuotta. Sitten vielä elokuvista Room..., Wonder..., The Predator ja Doctor Sleep tuttu Jacob Tremblay täyttää tänään 17-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.