sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Typyasiaa

Tänään vietetään naistenpäivää ja mielessäni kävi pistää naistenpäivän typy, mutta enhän nyt vanhempien luona asuessa kehtaa pistää mitään typyä kiinni jäämisen pelossa. Eli kumpihan mahtaisi haluta kunnian pistää naistenpäivä typyn..?

Päivän video <3 <3 <3... :saint:... B)... :p... :D + naistenpäivätypy!


Joo kuten mä blogasin :saint:, niin paras video KOSKAAN (B)... :p... :D) on valmis *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D!


Joo eli GameTraileristä vaan kattomaan sitä mars MARS *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D!


Joo ja mitä aikasemmasta blogauksesta puuttuneeseen "juttuun", no tämähän se oli :'(, YouWhoren kusemisen takia |O, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Joka kusee yllätys YLLÄTYS vieläkin :|, huoh |O?!?!? No mutta pääasia on että paras video KOSKAAN löytyy nyt jostain =)...


Joo ja typy vielä tänne loppuun *SYDÄN*, naistenpäivä sellainen ilmeisesti :p, mutta tekstiä kun on sen verran :saint:, niin eipä sitä tarvita B)... :/... :ashamed:... :'(, mutta se perus tietenkin että khyllä TOD kelpaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

BEST VID 4WAh on YouWho... GameTrailers video *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... :saint:... B) B) B)... :p... :D -linkki!



Mun blogaamana paras video KOSKAAN *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!!

Paras video KOSKAAN (B)... :p... :D) YouWho... GameTrailerissä :saint:... :p... :D -kuva!

MatoApinan vanhat ja uusi kommentti :saint:... :p... :D -kuva!


...vaikkakin väärästä paikasta :|... |O, mutta, no kattomaan sitä *SYDÄN*, katsojathan on samoja :p, niin blogin kautta tulleet :), YouTuben kautta toi khyllä sais miljoona (kirjallisesti *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D) kertaa enemmän katsojia =), mutta, no..., no video siis löytyy nyt katsottavaksi =), joten *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!