torstai 9. joulukuuta 2010

Mitenkäs typyluukku -whose turn is it..?

Niih. -Kenenkäs vuoro se on -jos me ylipäänsä vuorotellaan näiden typyluukkujen kanssa...? -Ite pistin juuri viimeksi niin enpä nyt putkeen viitti.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / Illan leffa TV:stä: -Sekopäät

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Taistelu Chesteristä. Alanin ja Kandin avioeron päällimmäiseksi riidanaiheeksi nousee Chester-koiran huoltajuus. Alan haluaisi säilyttää läheiset välit Chesteriin. Charlie korostaa, että hänen taloonsa ei tuoda koiria asumaan, mutta kukapa nyt Charlieta kuuntelisi. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs kivaa siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

24 minuuttia. Lisa ja Bart ryhtyvät agenteiksi, joiden tehtävänä on estää hajupommin leviäminen koulun herkkumyyjäisiin. Tv-sarja 24:ää parodioivassa jaksossa vierailevat Mary Lynn Rajskub sekä Kiefer Sutherland. Amerikkalainen piirrossarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Ja illan leffana meillä on mm. Brendan Fraserin ja Adam Sandlerin tähdittämä komedia -Sekopäät -jota en ole muuten aikaisemmin koskaan edes nähnytkään. -Voisi ihan kokoelmiinkin harkita jos sattuisi löytämään jostain. -Mutta pistetäänpä vielä leffan selostukset  Tähän alas...

Sekopäät
Tie rock-tähdeksi on usein pitkä ja kivinen. Hyväntahtoisessa komediassa aloitteleva hevibändi ei jaksa odotella tavoittelemaansa kulttisuosiota, vaan tarttuu toimeen kaappaamalla radioaseman haltuunsa saadakseen demonauhansa julki ja valloittaakseen rock-kuulijoiden sydämet. Ohjaaja: Michael Lehmann, USA 1994 (89'). Pääosissa: Brendan Fraser, Joe Mantegna, Steve Buscemi, Adam Sandler, Chris Farley, Michael McKean, Judd Nelson, Earnie Hudson, Amy Locane. 
...
Jap jap. -Illan ohjelmista Simpsonit ainakin vaikuttaa hauskalta. -Jack Bauer 24 parodiaa luvassa -vierailevana tähtenä itse Jack Bauer..., eli -Kiefer Sutherland.

Joulukalenterin luukku 9 avattu

Joulukalenterin luukku 9 avattu