perjantai 11. heinäkuuta 2008

Nyc emailia :saint:, taas :x... :p... :D!



Joo taas lähti Nyc säkäriä tulemaan :saint:, joten...

Nyc email :saint:, taas :x... :p... :D -kuva!


...ÖÖÖööö :p, vastausta odotellessa :), joopS :p... :D!

Perjantain "New York" Typy!

Sokeakin näkee (:D), että kuvassa on Angelina Jolie Lara Croftina =), mutta miten se liittyy New Yorkiin? No tietysti aiemman blogaukseni kautta, jossa oli kuva New Yorkin Madame Tussaud’s -vahakabinetissa olevasta ”Brangelinasta” :P… :D!

Harva kuitenkin tietää mitä ihmettä Angelinen ylähuulessa on toisessa kuvassa :x? No tietenkin mun ja Angelinan/Laran ”kohtaamisen” tulos B), eli vähän niinku ”ennen” ja ”jälkeen” kuvat ;), EHEHEHEEEE :D!

Etukäteishankintaehdotus

Eiköhän hankita tommoset kuvassa näkyvät New York Pass -turistikortit, koska niillä pääsee ilmaiseksi suurimpaan osaan nähtävyyksistä (ja usein myös lippujonon ohi), tai saa ainakin alennusta. Tässä lista mihin kaikkeen pääse ilmaiseksi ja saa alennusta tms.

Mutta kysymys kuuluu hankitaanko 1,2, 3 vai peräti 7 päivän pass:it? Musta 3 päivän kortti on ehdoton minimi, mutta vois 7 päivästäkin vakavasti harkita. Kortin voi tilata netistä (halvemmalla kuin paikan päältä) ja noutaa tulostettavan kuitin avulla Time Squarelta, jolloin saa kaupan päälle kätevän oppaan. Kortti on voimassa vuoden päivät, eli heti kun sitä käyttää ekan kerran, se aktivoituu ja on voimassa sen ja seuraavat 0,1, 2 tai 6 päivää. 3 päivän kortin (114$) hankita tulee kannattavaksi jo kun käydään vaikka pelkästään näissä nähtävyyksissä 3 päivän sisällä:
  1. Vapaudenpatsas (sisältää meno-paluun laivalla ja Ellis Island Immigration -museon) - 12$, kortilla 0$
  2. Empire State Building näköalatasanne - 19$, kortilla 0$
  3. Madame Tussaud’s vahakabinetti (kuva alla, jonka kanssa poseeratessa keksin ainakin tuhat päivän kuva ehdokasta B)... No pari ainakin :D!) - 29 $, kortilla 0$
  4. American Museum of National History - 15$, kortilla 0$
  5. Circle Line Cruises nähtävyysristeily - 31$, kortilla 0$
  6. Central Park Zoo - 8$, kortilla 0$
(Itse haluan ehdottomasti käydä kaikissa ykkösestä vitoseen)
Ilman korttia yhteensä 114$, kortilla etukäteen 114$ mutta pääsee lippujonojen ohi ja saa kätevän oppaan.
Kun ottais 7 päivän kortin (144$) ja kävis parissa muussa nähtävyydessä (esimerkkejä alla), tulisi senkin hankita kannattavaks, eikä tarvis kiirehtiä läheskään niin paljon:
  1. New York Skyride -simulaattori (Kevin Bacon esittää "lennon" kapteenia) Empire State Buildingissä - 25,50$, kortilla 0$
  2. NBC Studio Tour (voi sattumalta nähdä vaikka Conanin =)) - 18,50$, kortilla 0$
  3. New York Museum of Television & Radio - 6$, kortilla 0$
  4. The New York City Police Museum - 4$, kortilla 0$
  5. The Museum of Sex (:o) - 14,50$, kortilla 0$
  6. Madison Square Garden Tour - 17$, kortilla 0$

(Noista kiinnostaa eniten 1. ja 2.)
Kaikki ilman korttia 199,5$, kortilla 144$.

Eli eiköhän hankita tommoset 7-päiväset jokaiselle etukäteen? Tulopäivänä eli sunnuntaina tuskin jaksetaan muualla ku kaupassa ja ehkä keskuspuistossa tms. ilmasessa käydä Suomen aikaa myöhäsen tuloajan takia, jolloin kortin vois aktivoida maanantaina (14. päivä) ja se olis voimassa sunnutaihin (20. päivä) saakka :).

Päivän TOD makee kuva <3.. :saint:... B)... :p... :D!


Joo kuten blogasin :saint:, niin...


...tulipa sitten itekkin hankittua noita dollareita, 600€:n eli 920$:in edestä B), kuten se Visakin :), jotka tuli tässä just kuvattua :saint:, joten, no mikäpäs olisi sen parempi makee kuva *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo parin päivän päästähän noita, tai tota :x... :p... :D, pääsee sitten vinkuttamaan (:p... :D) :saint:...

Mä, Tontsa :p, blogaan dollareista :saint:... :p... :D -kuva!

Päivän makee dollarit Visoineen *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...ei jaksa oottaa :'(... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Perjantain ensi-illat Nro 3

The Bank Job

Tämä nyt kiinostaa tippaakaan, vaikka onkin Jason Statham pääosassa. -Joku pankkiryöstöleffa. -Kiitos, mutta ei kiitos. -Ja taustalla koreilee väärä kaupunki -Lontoo. Jos seikkailtaisiin Nycissä leffaa voisi jopa harkita. -No ei sentään.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hancock

Toinen leffa minkä mieluusti näkisi, mutta säästettäkööt tämä matkan jälkeen nähtäväksi. -Tuskin on kadonnut teattereista palattuamme. Kuin myös Meet Dave, jonka myös voisi säästää matkan jälkeen.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Meet Dave

Tätä voisi harkita mennä katsomaan näin toiseksi viimeisenä päivänä Suomessa. -Leffassa seikkailaankin juuri oikeassa kaupungissa -New Yorkissa, minne sitten ylihuomenna on meilläkin lähtö. -Mutta kattoo jos kerkee. Tänään olis kyllä muuta -matkaan liittyvää ohjelmaa.