torstai 25. lokakuuta 2007

Viva La Bamissä tänään =)!

Kausi 3, jakso 1/8: Skeittipuisto. SARJA JATKUU. Tässä jaksossa metsä- ja pensaspalo uhkaa Kalifornian kalliimpia kiinteistöjä Malibussa ja vaarantaa tuhansien asukkaiden hengen.

Jes! Tänään vihdoin ja viimein tulee uusia jaksoja tästä TOD hauskasta Bam Margeran sekoiluohjelmasta =), FUCK YEAH :D! Telkun seloste ei kuulosta erityisen mielenkiintoiselta :/, mutta siitä onkin jätetty parhaalta kuulostavat kohdat pois kuten:

Glomb jätetään rakentamaan Bamin ajotielle skeittipuisto sillä aikaa kun Bam ja muut lähtevät Hollywoodiin etsimään koristeita sitä varten. Matkalla Vito joutuu pulaan Playboy kartanossa.

Kuulostaa erittäin Bamimäiseltä :D!

Häiritsevässä tekijässä tänään

Kausi 1, jakso 1/14: Tässä jaksossa on vuorossa nolostuttavia pissaleikkejä, sähäkkää sylitanssia ja tulinen juomiskisa. Palkintona on tuliterä Mazda, jota uhkaa muskelimies Tony moukareineen.

Kyllä, luit oikein :o! 1. jakso on kyseessä. Vertailemalla Telkun selostetta IMDb:n jaksokuvauksiin ja TV.comin jaksojen esitysjärjestykseen varmistuu että kyseessä on tosiaan ensimmäisenä tuotettu eikä esitetty jakso. Asian vahvistaa entisestään kun muistelee kuinka viime kerralla oli nudisteja puhelinkopissa eli 13. jakso ja sitä edellisellä kerralla oli painia ja seksikkäitä vuoteenlämmittäjiä eli 7. jakso. 100% varmuudellahan homma varmistuu jos/kun kilpailijoiden nimet ovat tän kertaisessa jaksossa Seth, Donald, Kelly, & Leslie, kuten TV.com osaa kertoa. Eli esitysjärjestys ei ole sama kuin tuotantojärjestys :x, mutta onneksi on TV.com (ja IMDb) =), FUCK YEAH B)! No mutta hauskalta taas kuulostaa :D!

...että mun vuoro on olla vika :'(, TSII-SUS :|... :p... :D!


Joo munpa vuoro se on olla vika tällä kertaa :'(, taas :x, WAHT :o... :p... :D?!?!? No viimeksi oli vaan kaks (minä ja Matsku) kommentoimassa :), vaan :'(... :p... :D, niin..., joopS :p... :D! Joo eli nyt oon vika :'(, ens viikolla sit eka B), tällä viikolla, no ihan sama mulle kun varmaan teillekkin, se joka ehtii ensiks niin se hoitakoot :saint:, "innolla" odotellaan kumpi =), joopS :p, EHEHEHEEEeeeeee :D!

South Park järjestys -kuva!


Mun vuoro olla taas vika :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEEEEeeee :D!

Päivän typy

No eipä putkassa ole kuten Tiltissä veikkailin, mutta kyllä ainakin rautoihin joutaisi pistää ja sänkyyn sitoa seksileikkejä varten :p...:D.

South Parkissa tänään


9.Kausi 5/14 jakso: Pakkohäviön edessä. South Parkin junnubaseballjoukkue tahtoo kauden jo loppuvan ja pettyy suuresti, kun kuulee pääsevänsä jatkosarjaan. Joukkue päättää hävitä tahallaan, mutta huomaa ettei kukaan muukaan tahdo voittaa.
...
Hmm. -Kuulostaapa mielenkiintoiselta =). Kuten Lostia, myös tätä odotan suurella innolla.

LOSTissa tänään

3.Kausi 11/22.jakso: Näppäile 77. Kate, Sayid ja Locke löytävät oudon maatilan.
...

Jänskältä kuulostaa =). -Odotan innolla.