torstai 27. maaliskuuta 2008

Hyvänyön blogaus: "Sweet Dreams" poster

Voi sen päivän videon laittaa hyvänyön blogauksen jälkeenkin. -Ite en jaksa laittaa |O, enkä kyllä odottaa, että pääsisin sen jälkeen blogaamaan hyvänyön blogauksen, joten se tulee sit nyt tässä. -Löytyipä tollanen vanha leffajuliste, sopivasti "Sweet Dreams" niminen leffa. -Eipä tässä sitten oikein muuta. Se on sitten vain hyvää yötä ja MO!

The End is Near!

Jeps jeps. Loppu on tosiaan lähellä -blogailujen osalta nääs. Ainakin minun (Hulk) osaltani. Siksi piirsinkin Hulkin pitämään "The End is Near!" kylttiä. -Niin. Loppu on "lähellä". -Maaliviivalla häämöttää vielä hyvänyön blogaus, jonka pistän seuraavaksi -tai mikäli jommaltakummalta on vielä tulossa jotain -päivän video on muuten pistämättä, niin pistän hyvänyön blogauksen sitten vasta sen jälkeen.

Vähän sellainen vaihe päällä, että "no ideas"

Niin. Siis kuvakisan aiheen suhteen. Nyt sitten olis se itse tehty pelikansi aiheena, mutta unohtui se aihe, mitä silloin oli mielessä kun aikaisemmin tämä aihe oli vaihtoehtona, mutta sitten se Aku Ankka tarinointi vei silloin voiton. -Nyt sitten istutaan koneen ääressä aivan kuten kuvan ukkeli. -Toivottomana kun ideoita ei synny.

Päivän makee kuva

Whoo :o...=)...:). -Siinäpä vasta makee kuva. Ei voi muuta sanoa...:|...:/.. <--(meni aivan sanattomaksi). -Joops.

Päivän kuva

HEH :D -Onkos siinä uusi tulokas MatoApinan hulluun tiimiin? -Joops. Eipä kait oo kauheen muuta lisättävää tähän. -Onks muilla?

Päivän typy

Mitä vit...?? -Lupailin kunnon seksipommia ja pistän näytille hunnutetun muslmiminaisen -WHAT :o...:x...:$...:/...:|..?? -Huntu näyttää tosin olevan hieman auki kun jotain paljasta pintaa näkyy paistavan. -No, Bloggeriin vaan ottamaan selvää.

Siinä on seksipommi sanan kirjaimellisessa muodossa. -Mutta ei kuulemma hätää. Typy vähän informoi, että räjähdevyöltä näyttävä viritelmä onkin uudenlainen vibraattorivyö -jokainen laatikko antaa sellaiset väreilyt, että typyltä korkeintaan räjähtää kunnon squirtit ympäriinsä :p...:D..

-Nyt ei jaksanut hoitaa sensurointia tietyistä paikoista.

(Lost)

Ekonomisti. Helikopteriryhmä haluaa lähteä Locken perään. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen jännitysdraama.

SAnanMUunnos, jonka keksin itse

Tuli tässä pääsiäislomalla joskus keksittyä uusi sananmuunnos -tuli vain sattumalta mieleen. -Siihen kuuluu pieni esisepitys, joka johtaa itse sananmuunnokseen. -Se kuuluu näin...
...

Kylmäverinen sarjamurhaaja, joka tunnetaan nimellä Taksi Seppo. -Hänen tyylinsä on...
PS.Seksitapolle ei löytynyt sopivaa kuvaa ja ei muutenkaan olisi ollut varsinkaan tänne Tilttiin pistää mitään kuvaa seksirikoksen uhrista.

Seksipommi päivän typy tulossa

Tänään on minun vuoroni jälleen pistää päivän typy ja luvassa on varsinainen seksipommi. -Säästän sen kuitenkin kotikoneelta pistettäväksi kun sinne kuva on kerran tallenettu.

(South Park)

Kausi 4, jakso 1/16: Hammaskeiju iskee. Pojat keksivät nerokkaan tavan ansaita rahaa Hammaskeijulla, mutta tunkevat vahingossa mafiapomon reviirille.
...
Kappas siirryttiin jo 4. kauden jaksoihin ja minulla kun oli pistetty että kolmannen kauden jaksoja olisi 20 asti. No ei kyllä jaksa korjailla.