perjantai 21. lokakuuta 2011

Päivän TV-tunnari

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään poliisisarja Miami Vice tunnusmusiikkia. -Sävelyksestä vastaa säveltäjä Jan Hammer. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

The Expendables 2 juttua, Osa 9 -Good news, and the bad news

 Ekana hyvät uutiset leffan suhteen. -Nimittäin ensimmäinen naistähti on kiinnitetty mukaan kaikkien karskien mistähtien joukkoon. -Nimittäin kiinalaiskaunotar Nan Yu jonka edellinen Hollywood raina oli minunkin kokoelmista löytyvä Speed Racer kaahailupätkä. -Yllähän siinä näkyykin kuvankaappaus leffasta missä hän on yhdessä mainion näyttelijän John Goodman kanssa. -Sitten niihin huonoihin uutisiin leffan suhteen.
Kerran jo aikaisemmin näyttelijä listoilta poistunut -ja uudemman kerran sinne palannut näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson on nimittäin taas kerran poistunut näyttelijöistä. -Tämä tosin tapahtui jo pidemmän aikaa sitten..., mutta päätinpä nyt säästää uutisen paremmalle ajankohdalle. -Ja missäs muuallakaan kuin uuden tulokkaan esittelyjen ohessa. -Eikä siinä kaikki huonot uutiset.
 Myös jo kerran poistunut -ja uudelleen palannut näyttelijä Nicolas Cage on hänkin jälleen kerran poistunut tähtikaartista. -Jo nyt on kumma kun tippuillaan -lisätään uudestaan -ja tippuillaan uudestaan. -Sama juttu pätee myös Fast and the Furious tähteen...
...-Vin Dieseliin -joka kolleegoidensa tavoin myöskin on poistunut elokuvan näyttelijä listoilta. -Mikäli nyt kaikki kolme herraa kuitenkin vielä kolmannen kerran tekee vielä paluun listoille -niin sitten voisi jo todeta että -kolmas kerta toden sanoo -että nyt kans pysyvät listoilla. -Odotankin innolla että pääsen kolmannen kerran blogaamaan miesten osallisuudesta elokuvassa.

Maanantaiksi valmis

Eilen päivän kuvissa mainostamani koulutehtävä pitää saada maanantaiksi tehtyä -joten sitä tehdessä menee sitten tämä viikonloppu. -Pitää näet lukea koko tuo paksu paperinivaska (n. 60 sivua) läpi ja kirjoittaa sitten tiivistelmä. -Ja minun lukuvauhdillani ei kyllä yhdessä päivässä selvitä moisesta tehtävästä. -Eilenkin kun aloitin lukemaan tota -nukahdin jo toisen sivun aikana ja sain lopulta luettua vain kolme sivua. -Tänään kuitenkin illemmalla se Kolme muskettisoturia..., mutta huominen -ja sunnuntai menee tota tehtävää tehdessä. -Ja voisi blogaukset hoidettua porautua jo tänään ennen leffan lähtöä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Kolme muskettisoturia

Olikos meillä joku leffa jo valittuna...? -No olihan juu -ja tässähän se onkin. -Kolme muskettisoturia 3D seikkailu. -Tänään tota olisi sitten tarkoitus mennä kattomaan. -Menisin mielelläni kattomaan myös sen Tartunta leffan..., mutta... -No -selvitetään se seuraavassa blogauksessa.
The Guard

Kyllähän toi pikkasen kiinnostaa..., mutta ei niin paljoa että houkuttelisi teattereihin asti. -Taidan säästää suoraan DVD:lle -tarjous sellaiseksi.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Kotirauha

Kerran on perjantain ainut -"ei kiitos" -ensi-iltaleffa niin voidaan pistää tekstiäkin oheen ja säästää siltä -"ei kiitos" -kuvalta. -Mutta eipä tälle oikein muuta voi tosin sanoa kuin sen -"ei kiitos" -joten... -"ei kiitos"..

Perjantain ensi-illat Nro 1

Tartunta

Kyllähän tähän voisi sarjalipun sijoittaa. -Kattoo nyt vaan milloin sillä nyt viikonloppuna on kyllä kiireitä -ja eräs toinen leffa tuli jo valituksi. -Kiireestä sitten lisää erillisessä blogauksessa -ja valitusta leffasta lisää sitten sen ensi-ilta esittelyissä.