lauantai 25. joulukuuta 2010

COMING SOON! -Joululahjaesittely

Mainostan täällä MatoApinassa -vaikka itse esittelyt on omassa Hulkin blogissani. -Elikkä tosiaan; -tänään ei ehkä enää jaksa..., mutta voisi ottaa huomiseksi projektiksi esitellä kaikki saadut joululahjat. -Hyviä lahjoja tuli taas saatua.

Ensi-iltaleffa Nro 4

De vrais mensonges -Täysihoito

Ja tähänkään en ole kyllä tuhlaamassa sarjalippuja. -Mitäpä tähän voisi muuta sanoa kuin sen -"ei kiitos".Ja kerran on ranskalainen elokuva -niin sanotaanpa vielä ranskaksi -"non merci".

Ensi-iltaleffa Nro 3

L'âge de raison -Kirjeitä lapsuudestani

Tähän leffaan taas TODellakaan en ole tuhlaamassa yhtäkään sarjalippua. -Vaikka leffan naistähti onkin tuttu parista hyvästä Hollywood-leffasta -Braveheart -ja Kun maailma ei riitä -niin se ei kyllä vaikuta yhtään -ei nosta kiinnostusta tippaakaan. -En menisi katsomaan tätä vaikka leffan tähdet olisi tuttuja vaikka mistä paremmasta leffasta. -Eli -"ei kiitos" vaan tälle pätkälle.

Ensi-iltaleffa Nro 2

Megamind

Tässä toinen elokuva johon voisi sijoittaa yhden sarjalipuista. -Trailerin perusteella varsin hupaisalta vaikuttava animaatiopätkä jossa kuullaan paljon hyviä näyttelijöitä äänirooleissa -kuten mm. Will Ferrell ja Brad Pitt. -Niin ja sitten vielä Ben Stiller ja J.K. Simmons -tällaset mainittavan arvoiset julkkikset.

Ensi-iltaleffa Nro 1

Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin

Tätä voisi jopa harkita ihan teattereihin asti. -DVD kokoelmista kun löytyy molemmat aikaisemmat Narnia elokuvat -niin voisipa ne katsoa tässä lähi päivinä uudestaan ja mennä sitten tämän uusimman. -Nyt kun tuli saatua lahjaksikin niitä sarjalippuja muutamisen kappaleen -niin tähän voisi hyvin sijoittaa yhden.

6 days left

6 days left