sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Jälkiruokana oli sitten oman pihan omenoista tehtyä omenapiirakkaa🍎🥧..., kahvia☕️ ja lasillinen sitruunalikööriä🍋🥃. 
Tää ei tosin ole jälkiruoka kun piipahdin syömässä tämän ennen kuin menin  vanhempien kämpille. Mutta samapa tuo - mainitaan siitä nyt kuitenkin jotain. Elikkä tuli käytyä eräässä kahvilassa missä otin tollasen kanelikeksileivoksen. Ja juotavaksi otin minttukaakaon. Ihan hyvä setti oli.
Jätin jopa terveiset kahvilan vieraskirjaan. Kyseinen kahvila sijaitsee Helsinginkadulla - nyt en muista paikan nimeä.

Päivän ruoka (by Hulk)

Taas tuli vietettyä perinteinen sunnuntai saunailta vanhempien luona ja saunan jälkeen oli tuttuun tapaan taas ruokaa tarjolla. Tälläkertaa äiti oli tehnyt tollasia herkullisia hirvilihapullia🦌🧆😋.
Lihapullien kanssa oli tarjolla perunoita🥔 joiden päällä oli vielä pinaattia. Kaikkea ei tullut syötyä niin sain loput kotiin mukaan🤗.

Päivän jälki(-&)ruoka

Sitten oli jälkiruuan aika 😋 Tai kuvanoton aikaan oli ruoka vielä syömättä. Jälkiruokana oli Lätkäliiga & Amerikan pastilleja, khyllä kelpas 😇😋


En tiedä mitä muuta sanoa... =X Tai no ohjelmasta voisi (mikä on TV:ssä), nyt jäi Hollywood paukuttelut välistä, seura halusi katsoa "Haluatko miljonääriksi" -ohjelmaa. Olen vähän jäljessä siinä ohjelmassa (katson tallenteiden kautta), jos joku tarkkasilmäinen katsoo, että miksi toi kisaaja on tossa... Tosta jaksosta on joku 3-4 viikkoa sitten... Olisi se kiva katsoa ihan ajallaan (ei ehkä samana päivänä kun se tulee, mutta samalla viikolla nyt ainakin...)! Mutta ei se nyt haittaa että vähän jäljessä on, varsinkin kun ei pahemmin ole spoilaantunut. Toki pari kilpailijaa on voittanut suuren potin, niin sen on lehtien kautta saanut jo selville. Se khyllä harmittaisi, että jos joku voittaisi miljoonan?! =X No sehän olisi lehdissä samantien, ja ei olisi mitään jännitystä katsoa 3-4 viikon päästä... Mutta en usko että Suomessa sitä ikinä voitetaan =( En tiedä miksi (ei voitettaisi)?! Onko se että Suomi on niin pihi? Kysymykset on ihan mahdottomia mitä pidemmälle mennään... Miljoonan euron kysymys olisi varmaan luokkaa... En edes tiedä mitä?! Tulipas pitkä... mikä tämä nyt onkaan; "ajatuskupla"?! Tjs... =D

Päivän juoma

En nyt tiedä mitä tähän väkertäisi?! 😨 Tietenkin kehua itse juomaa 😊 Hartwall Päärynä -niminen juoma, on khyl hemmetin hyvää 😋 Ja jos joku on hyvää, niin sillä on yleensä hintalappua... Ja se pätee tähän, ei ihan halvimmasta päästä! 😱 Ellei osta jostain halpis paikasta, tai löydä tarjousta...

Mutta mua ei hirveästi hinta kiinnosta, niin jos/kun on näin hyvää 😋 Khyllä mä aika tarkka olen hinnoista, mutta joskus pitää sijoittaa... Tästäkin on olemassa halpis versio, mutta ei se ole lähellekkään tämän tasoa. Ja kun/kerran ruoka oli huipputasoa, niin pitäähän juomankin sitten olla 😎


Joo, ei kait muuta... Suosittelen ostamaan tätä, niin/jos tykkää tästä! Jos ei ole maistanut, niin sitten on aika maistaa :) Smurffit -limu on lähes/ellei kokonaan samaa, siitä voi aloittaa jos ei heti halua isoa pulloa ostaa... Mutta tähän ei voi pettyä, hemmetin hyvää on! =)

Päivän ruoka

No nyt on/oli laaturuokaa luvassa, Karjalanpaisti. Se on khyllä yksi parhaista kotiruuista, ellei se paras 😍😎 Ainoa miinus mikä siinä on, on että - no eiköhän kaikki sen tiedä, siinä menee n. 4 tuntia sen tekoon 😖 Toki voi selvitä 2-3 tunnilla, mutta... Ite khyllä suosin 4 tuntia. Laitoin tän n. 13.00 uuniin, ja pois otin n. 17.00. Ja ai että oli hyvää - me likes, ME LIKES A VERY LOT!!

Mutta taas tapahtui sama vanha virhe; rupesin jo tekemään ruokaa ennen kuvanottoa 😱 Nälissään ei oikein tahdo muistaa kuvanottoa. Ei mulla khyllä ollut mikään hirveä nälkä tohon aikaan (n. 13.00), mutta ruoka houkutti. Tai sitten kuvanotto unohtuu kun ei ole blogannut pitkään aikaan (ennenkun nyt taas alotin), en mä ilman blogausta mitään ruoka-aines kuvia nyt ottele 😁

Mutta sitten (ja toki nyt, kun kuvat siirsin koneelle) muistin, että mähän otin jo kaupassa kuvan aineksista. Ihan vaan kehuakseni mitä ruokaa teen 😇😂 Niin lähetin eräälle kuvan, kun se juuri sattui viestillä kysymään mitä teen. No kaupassa olin, joten otin kuvan ja lähetin. Hyvä vaan, näkee kunnolla mitä ostin (kun aineksia ei ole avattu ja tyhjennetty). Ihan kätevä toi "uuni juurekset", löytyy kaikki mitä tarvii. Ja ehkä enemmänkin, normaalisti olen tyytynyt vaan porkkanaan ja sipuliin. Nyt tuli jotain juureksia, tjs... En nyt  rupea tarkastamaan mitä muuta tuli, kuvasta nyt näkee suunnilleen (ja pystyy ehkä lukemaan ne ainekset, mä en jaksa... 😓😅)!

Sitten otin tämän(kin) kuvan 😱 Kai yritin vähän ennakoida - tai veikkaisin että unohdan ottaa kuvan. No niinpä tein, ja unohdin... No nyt näitä kuvia piisaa yllin kyllin 😄 Perunoita on vaan yks pussi (aikasemmassa kuvassa näkyy kaksi), koska alunperin olin vaan yksin syömässä kaiken. Tai en kaikkea, olisi se kahdelle päivälle riittänyt. Mutta siirsin ruokapäivää, ihan sen seuran takia. Niin piti sitten ostaa lisää perunoita. Tupakkakin näkyy kuvassa, en tiedä miksi 😵 Tai tiedän, ihan vaan että pääsen mainitsemaan sen 😂 Ei muuta, niin että ei ole tupakasta muuta asiaa, se vaan että mainitsin sen. No sen voisi sanoa (😂 tulihan sitä tekstiä), että aika epäterveellinen toi on!? 😱 Vielä kun en ole koukussa, kuhan vaan sillon tällöin huvikseni polttelen. Mutta mitään PAkKOa ei ole - ihan hyvin voisin lopettaa. Säästäisi rahaa, ja tietenkin niitä keuhkoja. En khyllä tiedä mitä se tekee keuhkoille, sen lisäksi että niistä tulee mustemmat, tjs... Mutta syöpää voi tulla, sitä en haluaisi - ihan niinkuin joku muka haluaisi. Eli ihan hyvä päätös olisi lopettaa, varsinkin kun se oli ihan helppo päätös. Mutta en näe ongelmaa että sillon tällöin polttelee. Enkä halua rajoittaa itseäni, tekee mitä haluaa. No ei nyt ihan kaikkea, mutta... 😁

Tossa ruoka on alkutekijöissään. Ai että näyttää hyvältä. Tai noh, juuri söin ja ei ole nälkä, mutta... Khyllä toi silti näyttää hyvälle 😋 Tästähän tuli kunnon mammutti blogaus 😇😁 No laadusta yleensä tulee - on tää kotiruuan parhaimmistoa (kuten aikasemmin mainitsin), ellei jopa se paras! 😎

Ja lisää vaan pukkaa 😳😃 Siinä se on jo valmista, löytyy muussit ja itse ruoka, kuten juomakin. Sen  (juoman) khyllä blogaan vielä erikseeen, ettei tää nyt ihan paisu!? 😨😁


Toki ei mulla khyllä paljoa asiaa siitä limusta ole, mutta... Mielellään erikseen, ettei huku kaikkeen tähän paskaan (:D)... Mutta oli hemmetin hyvä ruoka, mutta seuraavaan kertaan voi vierähtää pieni tovi - on se 4 tuntia aika pitkä aika. Onneksi ei kokoajan tarvitse häärätä, kuhan vaan vähän vahtii ruokaa ja lisää nestettä ettei se kuivu. Mutta kohti seuraavaa kertaa (jota en välttämättä blogaa, ellei ole jotain asiaa mielessä...)!

Tontsan idea toteutukseen

Jees - blogaisinkin jo omassa Hulkin blogissani että teen sinne uuden labelin kuten Tontsa oli ehdottanut. Tänään varmaan sitten tulossa eka blogaus.

Music & Lyrics

Helikopteri


 Helikopter, helikopter

Para kofer, para kofer
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
Majko moja, kakva jeStvorena je za meneMajko moja, vidi jeVrh ljepote, takva je
Ne postoji blago toA ni cijena taNa koju ne pristajemDa je imam ja
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
Kao da je dragi BogBaš za sebe stvorioMoje oko nikad ljepšuOd nje nije vidjelo
Ne postoji blago toA ni cijena taNa koju ne pristajemDa je imam ja
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
 ...Helikopter, helikopter
Šaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?
Helikopter, helikopterŠaljem ako trebaPara kofer, para koferDa bacaš sa nebaHelikopter, helikopterKolko treba zlataSamo da od doma otvoriš mi vrata?


BB "blaah" tiputus tänään

No nyt on khyllä selvästi tylsin tiputus, sitten... KOSKAAN!! En muista koska viimeksi ei olisi lähes yhtään kiinnostanut kuka tippuu?! 😖 Ainoa mikä vähän herättää mielenkiintoa, on Milla! Ja vain sen takia että se on parhaimman näköinen (joskus siitä mainitsin...), mutta eipä paljoa hetkauta vaikka se tipahtaisi. Tietenkin jos olis sauna-bikini hetkiä, tai jotain muuta alastomuutta/vähäpukeista! 😉 Mutta, eipä ole niitä paljoa/lähes yhtään näkynyt 😞


Mutta jos jotain kannatan, niin se on Milla. Mia on toki tietenkin alkuperäinen, muut on tullut myöhemmin. Mutta eipä se paljoa auta - niin/ainakaan mun näkökulmasta. Melkein jättää koko jakso kattomatta, mutta... On siinä muutakin kuin tiputus - ja olenhan BB fani, joten...