perjantai 29. kesäkuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 3

Rock of Ages

Tätäkin voisi kyllä harkita. -Laatunäyttelijöillä ladattu rokkimusikaali jossa soi laatu rokkikappaleita. -Kattoo nyt kumpaa sitten menisi -jos huomenissa innostuisi teattereihin -tätä vai neljättä Ice Agea.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Ice Age 4: -Continental Drift

Tätä taasen TODellakin voisi harkita teattereihin. -Kolme edellistä leffaa löytyvät kaikki DVD-kokoelmista -joten ei muuta kuin ne kaikki putkeen ja nelosta teattereihin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Friends with Kids 

Taitaapa tää teattereista jäädä väliin -ja ehkä jopa DVD:ltä -eli melkein -"ei kiitos"..., mutta ei aivan 100% -sillä jos nyt sitten mieli saattaisi muuttumaan ja hankkis ton halvalla joidenkin muiden leffojen kanssa..., mutta teattereista nyt ainakin -"ei kiitos"..

Päivän makee(t) kuva(t)

 Päivän makeet kuvat eivät liity muulla tavoin toisiinsa paitsi että ne on samana päivänä ostettu. -Ekassa kuvassa on Helsingin omalta Mustalta Teräsmieheltä ostamani makee t-paita ja CD-levy miehen omaa musiikkia. -Plus kaksi postikorttia missä herra ite poseeraa.
Toinen -hieman makeempi ostos -on tollanen kuula-ase haulikko jossa lippaina tollaset aidon näköiset hylsyt. -Ja itse haulikkokin on aidon näköinen eikä mikään muovinen lelu -mitä sielä kaupassa myös myytiin. -Tolla sitten jotain pahvilaatikkoja sun muita tähtäilemään.