perjantai 9. joulukuuta 2022

Päivän 'valmis' KKSA-kuva

Eilen tosiaan julkaisin 'luonnoksen' tästä, tässä on valmis versio 😇 Tulihan siitä nyt parempi, vaikkei mikään mestariteos ole, mutta ihan hupaisa (ainakin mun mielestä) 😊 Mitään tykkäysvyöryä tämä ei saanut, mitä en odottanutkaan - koska olen aika tuntematon tekijä tuolla (niin harvoin teen kuvia)! Ne ketkä tekee usein/joka päivä, niin jengi 'tuntee' ne, niin tulee tykkäyksiä ja kommentteja. Hulkillahan on kova tahti, hänet tunnetaan aika hyvin! Mutta ei Hulkkikaan aina saa tykkäysvyöryjä, mutta khyllä nyt melkein aina muutama kymmen tykkää, joskus pari kolme sataakin 😎 Olihan tuolla kerran äänestys että "kuka on paras" (tjs, en muista mikä sen titteli oli...), niin Hulk keräsi ihan hyvin ääniä - multa nyt ehdottomasti tuli ääni hänelle 😍


Mutta, jos innostuisin näitten kuvien teosta, niin ehkä mäkin saisin "mainetta ja kunniaa", tjs shittiä... =D Ideoita vaan syttyy niin vähän, ja yleensä vähän huonoja =/ :'( :P :D Mutta, tuolla on tosiaan vähän se periaate, että mitä huonompi kuva/idea - sen parempi. Niin ja jos on se tunnettu tekijä. Mutta, kattellaan...

Eilinen ruoka Jägermaister terästettynä

Ostinpa sitten Alkosta tollaaen minipullon Jägermaiseria enkä suinkaan nautittavaksi juotuna...
...-vaan kaadoinpa sen suppilon läpi eilisen tacolasagnen sisään tuomaan vähän lisää makua. Kaikkea sitä tuleekin testattua.

Khylläpäs blogauksia taas kertyy; Hulkin linkki "ei toimi"

Tosiaan, johan näitä "turhia" blogauksia kertyy... Mutta onhan nää ihan kivaa vaihtelua, noihin "päivittäisiin" verrattuna 😊 Ja saa hiAnoja kuvia aikaiseksi, itse ainakin olen tykännyt meidän kuvista 😇 Mutta siihen asiaan; Hulkin blogauksen yksi linkki "ei toimi" ("Tontsan blogaukseen") 😫 Tai khyllä se toimii, mutta se menee väärään paikkaan... Hulkki varmaan itse korjannee asian(?), jonka voin toki itsekin korjata, mutta on se hyvä pitää omat blogaukset ihan itsellään, eikä muokata toisten blogauksia... Ainakaan/varsinkaan ilman lupaa, luvan jos saa, niin sitten eri asia...

Kuvaan liitin vähän muutakin sälää 😇 Tai ton blogausten määrän vaan, eli tämä on blogaus nro. 976 😎 Sitten tein noi hiAnot (tosi 😫😓😋😁) nuolet (tai ison googletin, kuten kysymysmerkin), ihan tyylikäs kuva tuli 😊


Että näin, tän tasoisten blogausten siivittämänä tuhat on ihan nurkan takana! =) Nyt ei tonttu kurkkaa nurkan takaa, vaan 1000. blogausta :saint: B) :P :D

Päivän "aikaisemmin blogaamaton" juoma

Laitoin ton otsikon nyt tolleen koska pistin edelliseenkin päivän juoma blogaukseen silleen. Mutta itse juomien pariin. Ostinpa Herttoniemen R-kioskilta tollaset juomat - toinen on Ginger Shot ja toinen Vitamin C Shot. Näitä tulee aina silloin tällöin ostettua.
Siinä kaatuu kurkkuun Vitamin C Shotti hupaisan ilmeen saattelemana😁.

Joulukalenteri luukku 9.

Fun fact -

joululla ei ole

mitään

tekemistä

ostosten

kanssa.

Vastataan nyt blogauksella, vaikka...

Joo - tän olisi voinut pistää kommenttina Tontsan blogaukseen..., mutta hoidetaan nyt tää vastaaminen näin blogauksen muodossa jotta niitä blogaiksia kertyisi. 

Elikkä jätin trailerin liittämättä päivän leffa blogaukseen koska olen jo blogaissut kyseisen leffan trailerin. Alla👇 linkki blogaukseen.

Päivän trailer: The Woman King 

Ruoka ostosten esittely

Tämän takia blogaan tämän vasta ruuan jälkeen... Niin että "minkä" takia? No ostokset on jo tyhjiä, muistin liian myöhään vasta kuvata ne 😫 Eli nyt ne on, kun "vähän syöty jo" 😇😓😋😁 Ruoka on/oli Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella ja juomana toimi Euro Shopper Energy Drink. Ihan makoisia oli...


...mutta huomenna pitäisi olla paljon parempaa! =) Mitä se on, selviää sitten huomenna - nyt pitää vaan kestää ja olla kovana :saint: =/ :'( :P :D

Päivän "rääppiäiset päinvastoin" ruoka

Joo, siinäpä se/ne (juoma myös, josta en khyllä blogaa enään mitään...) seisoo 😇 Frendit pyörii taustalla, ja... khyllä kelpaa! 😊 Mutta mikä toi "rääppäis" -juttu on - vielä "päinvastoin"?! 😳😵 No se selviää huomenna, ei siitä sen enempää tänään...


Ja, missä on "ostosten esittely" -blogaus? Noh, se tulee seuraavaksi - onko kaikki tänään väärinpäin?! =X :P :D

Mites "päivän trailer"..?

Joo, ei aihe mua hirveästi kiinnosta/huolestuta - lähinnä vaan sen takia blogasin tämän, että kertyy niitä blogauksia 😎😫😓😋😁 Eli...


...onko Hulkilta tulossa "päivän traileria" hänen "päivän leffaan" liittyen? Se, kun vähän oli ideana... Toki, jos on kiireitä, niin sitten... Myöskään jos ei jaksa, on ihan hyvä selitys :) =/ :'( :P :D

Päivän leffa

Tänään tuli käytyä katsomassa The Woman King ja oli kyllä kova leffa vaikka siitä on sanottu että on historiallisesti epäkorrekti leffa..., mutta väliäkös tuolla. Hyvä leffa oli ja voin jopa suositella. 

Päivän "jo kerran blogattu" jälkiruoka

No onhan nämäkin jo kerran aikaisemmin blogattu täällä - perus leffamässythän ne siinä - Pätkis ja Suffeli Puffi. Eipä oikein muuta sanottavaa. Sitten siihen päivän leffa blogaukseen.

Päivän "ties kuinka monesti blogattu" juoma

No Coca-Colaahan siinä kaatuu mukiin tai pikemminkin Cokis Zero Sugaria. Vai otinko sittenkin sekoituksen dietticolaa ja normicolaa eli kuuluisan Arnold Schwarzeneggerin? No sehän sinne kaatui.
Taas näkyy päivän leffa siinä..., mutta siitä sitten lisää siinä päivän leffa blogauksessa. Eka kuitenkin päivän jälkiruoka blogaus pois alta. 

Päivän "jo kerran blogattu" ruoka

Tämän olen tosiaan jo kerran blogannut päivän ruokana..., mutta kyllä kelpaa mainostaa uudestaan tätä tuotetta (Finnkinon pizza-ateria) - on kuitenkin ihan kelpo pikku purtava ennen leffaa. Ja leffasta puheen ollen siinähän se leffalippu koreilee taustalla. Mutta siitä sitten lisää päivän leffa blogauksessa. 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Piggy

Olin väärässä - niitä kiinnostavia elokuvia olikin kaksi. Nimittäin tämäkin elokuva pikkasen kiinnostaisi nähdä. Kertoo kiusatusta hieman tukevahkosta tytöstä jota haukutaan -"piggy":ksi -tämän lihavuutensa takia jonka johdosta hän päättää sitten ryhtyä kannibaaliksi. Tai ainakin näin olen ymmärtänyt leffan trailerin perusteella. 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Perinnönkärkkyjät

No nyt päästiin siihen kiinnostavaan elokuvaan. Trailerin perusteella ainakin ihan hyvän olinen elokuva ja kyllä leffan näyttelijäkaartikin jo riittää houkuttelemaan katsomaan tätä. Etenkin Kathleen Turner joka on jo aika harvinaisuus valkokankaalla. Viimeksi tuli nähtyä hänet Nuija ja tosinuija kaks elokuvassa vuonna 2014.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Lunastajat

No eipä kyllä tämäkään ole vielä se kiinnostava elokuva joten -"ei kiitos" -vaan tälle ja eteenpäin esittelyissä.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Hyväveli

Tämä ei vielä ole se yksi kiinnostava elokuva joten eiköhän vain etiä päin esittelyissä. Tästä kun ei ole oikein muuta sanottavaa kuin korkeintaan se -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat

Tänään taisi tulla ainakin yksi kiinnostava elokuva. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä..., mutta pistetään nyt eka ne otsikot tohon alas 👇.

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
 

Päivän KKSA-kuva

Jatkan muskottisoturi teemalla - eilen oli -T'Ardagnan - pilakuva ja tälläkertaa puolestaan muokkasin tollasen kuvan. Koska tää nyt ei ole leffajulisteesta muokattu kuva niin en nyt liitä tätä myös pilanimet laabeliin.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Bond leffojen M eli Madame Judi Dench täyttää tänään 88-vuotta. Sitten on Desperate Housewives sarjasta tuttu Felicity Huffman joka täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Seuraavaksi on Jeff Bridgesin isoveli - elokuvista The Fabulous Baker Boys ja Max Payne tuttu Beau Bridges joka täyttää tänään 81-vuotta. Ja sitten on vielä Con Air pahis John Malcovich joka täyttää tänään 69-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 9. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 9. luukku.
No tämä typy ei turhia aikaile - hän haluaa hoitaa hommat tässä ja nyt pehmeän maton päällä vaikka portaat yläkerran makkariin olisi ihan vieressä.