tiistai 17. elokuuta 2010

Päivän makee kuva + video

Machete

Pistetäänpä nyt sitten samalla leffan traileri nostattamaan kiinnostusta ja tuomaan lisä intoa -kerran päästiin vauhtiin. -Joops -kyllä ihan kelpo rymistelyltä näyttää -ja hyviä näyttelijöitä tosiaan joista unohtui edellisessä blogauksessa mainita -Lindsey Lohan ja Don "Miami Vice" Johnson. -Olisko tässä kenties jopa ainesta yhdessä mentäväksi elokuvaksi -mitäs siitä tuumitaan...?

-Anyways -tässä leffan traileri..., olkaat hyvät...
...

PS. Leffan juliste saa toimia päivän makeena kuvana. -Onhan se nyt aika cool -eikös...?

Steven Segal back on big screen?

Luulin että Steven Segal ei palaisi enää valkokankaalle sitten 2000 ilmestyneen mainion poliisileffan -Exit Wounds -jonka jälkeen Steveniltä on ilmestynyt pelkkiä suoraan DVD levitykseen päätyviä halpis toimintaleffoja. -Mutta nytpä näyttääpi siltä että herra Segal olisi sittenkin tekemässä paluun valkokankaalle -tosin ei pääroolissa..., mutta kuitenkin keskeisessä roolissa elokuvassa -Machete -jossa nähdään Segalin lisäksi liuta muita kovia nimiä..., kuten mm. pääosan Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba ja Robert DeNiro. -Exit Wounds ei sitten jäänytkään ekaksi -ja viimeiseksi Segal elokuvaksi jonka näen teattereissa. -Machetea voisi nimittäin vakavissaan jopa harkita.

The Simpsons

Mitäs kivaa illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Robotti-Homer. Homer ja Bart alkavat rakentaa robottia Margen epäilyksistä huolimatta ja pääsevätkin pitkälle robottikisassa - kepulikonsteilla, mutta henkensä kaupalla.
...
Kuulostaapa hauskalta -ja jotenkin nähdyltä. -Mutta odotan silti innolla =)...:)...