lauantai 8. lokakuuta 2011

Syvälle salattu Jussi ainesta

Jopas jotakin. -En odottanut tykkääväni elokuvasta näin paljon. -En kyllä odottanut tykkääväni elokuvasta ollenkaan..., mutta toisin kävi. -Tykkäänkin elokuvasta niin paljon että pidän sitä lähes Jussi pystin arvoisena. -Pääosan Krista Kosonen olisi yksi jolle ojentaisin pystin suorituksesta. -Myös Kai "Raid" Lehtinen ansaitsisi mielestäni Jussin roolistaan. -Hyvän roolin veti Kristan näyttelemän Julian isänä. -Tässä nyt ruveta listaamaan muita ketkä kelpaisivat Jussi voittajiksi..., mutta hyvä leffa kuitenkin oli. -Tosin hieman tylsähkö paikoin -joten kolme -ja puoli tähteä -kuten Facebookissa menin antamaan.

***½

Syvälle salattu klo 18:00

Tänään aateltiin mennä tota Suomi jännäriä klo 18:00 -Tontsa ja minä (Hulk). -Mitäs Matskun laita -mukana vai ei...?

Viikon syysloma makee(t) kuva(t)

Kokkausten pienestä kusahtelusta huolimatta sain kuitenkin ihan hyvän näköisen aterian sitten loppupeleissä. -Lautasella on palaneiden kevätkääryleiden lisäksi herkullinen yrttivoi patonki..., neljä kanan grillipalaa ja perunasalaattia. -Lisäksi kuvassa näkyy myös alkupalat.
-Zoomataanpa niihin alkupaloihin. -Lidlistä löytyi pakasteesta tollasia valkosipulivoilla maustettuja etanoita -joten olihan niitä kaksi kipaletta ostettava. -Tosin hankalan syötävyytensä takia jouduin syödä noi kuitenkin vasta pääruoan jälkeen. -Sai keskittyä paremmin kun oli muut jo syöty. -Mutta hyvää oli -ja olihan nyt syysloman kunniaksi syötävä vähän paremmin.

Viikon syysloma ällöttävä tapahtuma + kuva

Herkkuruokien valmistaminen ei alkanut hyvin kun onnistuin polttamaan ostamani kevätkääryleet mustiksi pannulla. -Onneksi tossa ei ole koko paketillinen -lisää on vielä ihan kiitettävästi. -Seuraavan kerran vaan varovaisempi. -Kärtsänneistä kääryleistä sai myös päivän ällöttävän kuvan.

Viikon syysloma otsikoita

Ei sitten täydellisempää kuvaa löytynyt tähän blogaukseen. -Tosiaan -nyt sitten alkoi kiva viikon mittainen syysloma -FUCK YEAH 8)...=)...:saint:...!! -Syysloma alkoi herkuttelu merkeissä ja siitä enemmän asiaa kahdessa seuraavassa blogauksessa -jotka kulkee otsikoilla...
...
  • Viikon syysloma ällöttävä tapahtuma + kuva
  • Viikon syysloma makee(t) kuva(t)

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Haha :D. -Eilen tuli katsottua uusin South Park jakso joka kulkee nimellä -Ass Burgers. -Aivan mielettömän hauska jakso. -Käykää ihmeessä kattomassa All SP:stä. -Suosittelen ;)...:saint:...=)...8)...