perjantai 22. tammikuuta 2010

Coming Up This Sunday

Sunnuntaina taas aika pamauttaa Oscarit kehiin kun vuorossa olisi naispääosa -ja sivuosa ehdokkaat. -Piti jo periaatteessa tänään blogata..., mutta venähti muissa askareissa sen verran että lähti energiat blogaista ne enää tänään -ja huomen on muuta ajateltavaa nii en kerkee sillon. -Mutta sunnuntaina pamahtaa.

Luonnos ja valmis versio: Red Heat 2 juliste by HULK

Eilen jo aloittelin ton tekemistä..., mutta se jäi kesken leffaan lähdön takia -ja päätin sitten tallentaa sen keskeneräisenä luonnoksena. -Tänään sitten aloitin muokkaushommat alusta ja kyllä kans kesti muokata..., mutta alhaalla on sitten tämän pitkän muokkauksen tulos.

Joops. -Päätinpä sitten huvikseni muokata tollasen julisteen. -Alunperin sen ei pitänyt olla Red Heat 2 -vaan joku ihan keksitty nimi..., mutta sitten en keksinyt omaa -niin sain idean tehdä siitä Red Heat 2 julisteen. --Tässä -"jatko-osassa" ykkösestä tuttu -Schwarzeneggerin näyttelemä venäläinen poliisi, Ivan Danko seikkailee tälläkertaa New Yorkissa -ja Sylvester Stallone -jonka nimeksi keksin Lt. Raymond Viterelli..., saa hänet parikseen. -Leffan pahiksina voisi olla myös poliisit -korruptoituneet sellaiset --ja näitä pahispoliiseja voisi johtaa koomikkokaksikko Jim Carrey ja Eddie Murphy. -Kyllä tulis kerrassaan hemmetin hauska toimintakomedia.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Daybreakers

Tässä olisi kunnon vampyyrileffa eikä mikään siirappinen Twilight teinimagneetti paska -tosin kuulin että ihan hienoa toimintaa upeine hidastuksineen..., mutta vampyyrit jotain kilttejä jotka ihastuvat ihmisiin..., not my kind of vampire. -Tässä sentään taas vaikuttaa olevan niitä verenhimoisia pahisvampyyreita kuten kuuluukin. -Ja ikäsuositus..., K-18 -vaikuttaa myös lupaavalta. -Trailerin perusteella upeaa toimintaa -kyllä voisi harkita. -Niin -mikäli olisi niitä sarjalippuja -jotka on päässyt vähän uupumaan kun on tullut niin hitosti katsottavia leffoja. -Mutta ainakin sitten DVD:lle jos ei nyt teattereihin asti päästä katsomaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Sherlock Holmes

Eilen tuli Matskun kaa käytyä katsomassa toi ennakossa -ja oli kyllä hemmetin hyvä leffa. -Lisää kehuja voitte sitten lukea omasta Hulkin blogistani -kunhan saan kirjoitettua arvostelut..., jotka tosiaan joudun kirjoittamaan vasta tänään kun eilen leffan kaa meni niin myöhään. -Mutta hyvä leffa kyllä oli.