perjantai 26. syyskuuta 2008

Päivän *kröhöm* video!

Oheinen video on päivänselvää jatkoa aiemmin blogaamilleni päivän *kröhöm* kuville :saint:... =), ja on ainakin komedian puolesta 1000x oikeaa pornoa parempaa :o... :D! Katsokaa itse ja revetkää :D!




Paras kohta on kyllä maissin syönti xD xD xD!!!

Perjantain typy!


No eipä ole epäselvää mistä on kyse *SYDÄN*...


...mutta siitä on epäselvää miksi mä/te (jos teitä edes on :x... :'(... :p... :D) ollaan/olen (:'(... :p... :D) tässä enkä makkarin puolella :o... :p... :D?!?!?

Päivän kuva :D!


Joo siinäpä se on :D, mitäpä sitä lisäilemään :saint:...


...varsinkin kun joku typy päätti ilmeillä tolle :o... *SYDÄN*... :p... :D!

Himoiset/himoinen hauskahko hyeena :saint:... :p... :D -kuva!

Typy ilmeilee hyeenoille :x... *SYDÄN*... :p... :D -kuva!


Ei tainnu typylle upota tommonen huumori :x... :/, yhyyy :'(, joopS :p, EHEHHEEeee :D!

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Päätalo

Onko yhtään perjantaita ollut jona ei olisi tullut yhtäkään "ei kiitos"-leffaa vaan pelkkiä katsottavia? Eipä nyt tule muistiin sellaista perjantaita. Nytkin tämä -juu, ei kiitos.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

The Strangers

Kaverin kanssa on pitkään pitänyt mennä katsomaan joku kauhuleffa, joten vois tätä joskus ehdottaa. -Kyllä sen verran kiinnostaa, että kaverin kaa -yksin en nyt ehkä.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Kaze no tani no Naushika

Hyvä valmistusvuosi ainakin leffalla -1984, mutta siltipä ei houkuttele katsomaan. Vaikkakin olen nähnyt ohjaaja Hayao Miyazakin pari muuta leffaa -Totoron ja Henkien kätkemän ja ihan hyviähän ne oli, mutta enpä nyt silleen jaksa tälläsistä innostua. Mutta en sentään hauku maanrakoon ja listaa "ei kiitos"-elokuviin. Kyllä sitten kelpaa jos joku pyytää mukaan. Ja maksaa liput.