perjantai 14. syyskuuta 2007

Elvis has left the building!


And so will I. Nyt on taas aika hyvästellä blogi -no. pariksi päiväksi (la-su). Koulussa välitunneilla kuitenki taas istun blogin ääreen. -Mutta nyt on sit hyvästelyjen aika ja vois tässä samalla toivottaa hyvät yöt kun kerran tämä jää vikakseni. Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Hähhä-häää! -Vallattiinpas -FUCK YEAH B)!!


Jee jee. Taas tuli vallattua uusimmat blogaukset sivu B). -Damn I'm/we're good B). -Tämä sopiikin tokaksi vikaksi blogaukseksi tänään. Seuraavaksi tulee viel hyvästely(:'()blogaus, sitten painun taas omille kämpille.

Päivän typy(t)

Nyt on jo rantailukelit menneet, mutta jos tollasia menis viel näillä säillä uimaan, niin toki uskaltaisin mäkin veteen. -Eipäs kun, toihan oli merkki. Olen syyslomalla menossa Roomaan, Italiaan ja sieltä ku pääsis menemään jonnekin rantsulle, niin heti bongaamaan tollasia.

Mitenkäs typyn kaa?

Mitenkäs sen typyn kaa? -Pistänkö mä taas ku oon ny paikalla, vai onko tänään jommankumman teistä vuoro? -Huomen en ole käymässä kotona (vanhassa), enkä varmaan sunnuntainakaan ole, joten en oo sit taas pariin päivään koneella.
...

Mitenkäs on?

Kuka h3lvetin (:D) keittiön kokki tänään..., ei sittenkään!


Joo Ramsey oli tarkotus olla B), mutta en mä jaksanu alkaa mitään piirtelee :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta huomenna sitten ollaan =), jos jaksan :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo eli tänään jatketaan vielä T(ontsa)-Baginä =), FUCK YEAH B)/noH :x, no vieläkin sama :ashamed:, YHYYYyyy :'(... :p... :D!

Gordon "F" Ramsey -kuva!


U goddamn lazy ass motha..., EHEHEHEEEEeeeee :D!

Tänään en sittenkään ole Salkkarihahmo


Jäi Salkkarit tänään näkemättä kun keskityin niin aktiivisesti blogailuun, joten en sit ole tänään Ismo kuten suunnittelin. Olen Salkkarihahmo vain silloin kun kerkiän/muistan katsoa -aika outoa, mutta sama se mulle. -Nyt sitten Ismo purskahti pikku vauvan tavoin itkemään. Voi pikkuista.
...

Bloody crybaby :/.

Kukas Salkkarihahmo tänään?


Laitelan Ismoko ollaan? -Nyt joudun kyllä pettymykseksi ilmoittamaan..., -no, tehdään sillekkin erillinen blogaus. Sitä varten on ihan oma kuvakin tehty, niin siksi en nyt tässä vielä sano mitään. -Joo-o.
...

Juups.

Perjantain ensi-illat


Tänään tuli ensi-iltaan kolme elokuvaa joista vain kaksi kiinnostaa. -Ensimmäinen kiinnostava on jännityselokuva -Disturbia -Paranoia. Pääosissa mm. Transformersin Shia LeBeouf, David Morse ja Matrix leffojen Trinity -Carrie-Anne Moss.

-Toinen kiinnostava on Kevin Costnerin tähdittämä Mr.Brooks. Leffassa Costner näyttelee perheenisää ja businesmiestä, jolla on synkkä harrastus: -ihmisten tappaminen. -Kuulostaa mielenkiintoiselta. Muissa osissa mm. Demi Moore ja William Hurt.

Sitten se ei kiinnostava. Catherine Zeta Jonesin ja Aaron Echartin tähdittämä romanttinendraamahömpötys -No Reservations -eipä järin kiinnosta moinen raina.

Lisäksi tais tulla ensi-iltaan joku kotimainen leffa -joku ihmeen -Lieksa -kiinnosta yhtään. No Reservations vielä menis, jos pyydettäis mukaan katsomaan, mutta Lieksa. -Hyi v*ttu.

Hell's Kitchenissä tänään!


Joo mäpä (T(ontsa)-Bag :D...) blogaan tän tällä kertaa kun töistä pääsin FUCKING EARLY (:D) Gordonin sanoin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tämmöstä ois luvassa tällä kertaa =):


Finaalikolmikon taidonnäytteet. Aamutehtävä on kokkimaailman yksi vaikeimmista. Kilpailijoiden tulee ilman tietoa reseptistä valmistaa identtinen ruoka pelkän maistamisen perusteella, vähän kuin soittaisi "a prima vista". Se, joka pääsee lähimmäksi originaalireseptiä, pääsee myös viettämään kulinaristista ja informatiivista laatuaikaa Chef Ramsayn seurassa. Häviäjät jäävät kiillottamaan Kauhukeittiön lasit ja hopeat. Iltatehtävässä finaalikolmikkolaiset ottavat kukin vuorollaan yksin vastuun keittiön johtamisesta. Kenet Gordon lähettää kotiin? Ketkä kaksi jäävät taistelemaan voittajanpaikasta ja miljoonan dollarin ravintolan johtamisesta Las Vegasissa?

Hemmetin hyvältä kuulostaa =), varsinkin se että...

Black Gordon -kuva!


...pääsin tänään töistä FUCKING EARLY =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeee :D!

What's NEXT?

Niin. Mitäkö siis seuraavaksi? Sit khyl kotona (vanhassa) vasta tosin. No vois tähän listata muutaman otsikon alas, mitä seuraavaks tulossa. Mut sit kotona vast tosiaan.
...
-Hell's Kitchenissä tänään!
-Perjantain ensi-illat
-Kukas Salkkarihahmo tänään?
-Tänään en sittenkään ole Salkkarihahmo
-Kuka h3lvetin (:D) keittiön kokki tänään..., ei sittenkään!

...

No siinä ne itseasiassa ovatkin. -Joops.

Raportoin täältä koululta


HALLELUJAH =)...:saint:...B)!! -Sain vihdoinkin tunnukset koulun tietokoneille ja pääsen blogailemaan täältä koulusta käsin. Ihan v|tun jees upeetaH. -Koulu just loppu, mutta jäin tänne hetkeks koneelle. Blogaan viel pari juttua, sit lähden. Mut illalla oon taas kotona (vanhassa) käymässä, niin blogailen sielt taas sit myöhemmin.