maanantai 11. elokuuta 2008

Maanantain typy!


Joo eipä näihin oikein innosta läppiä keksiä kun ne "ei saa" mennä pääblogiin :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D... :|... |O?!?!? No mutta typyhän on aina ollut se pääasia =), ainakin melkein (niin typy on ollut pääasia) :/... :'(... :p... :D, joten eipä tässä sitä läppää hirveästi edes tarvita :saint:, vaikka :/..., joopS :p... :D! No mutta typy siis :p...


...joo voisin khyllä tod TOD TOOOoood (:p... :D) jyystää tota takaapäin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*!

Maanantain ty... siis asia :p... :D!


Joo kuten kuva vähän kertoo :saint:... :p... :D, niin olimpa sitten tänään pienessä tappelussa B), joka voi löytyä YouTubesta lähipäivinä :o, koska se oli julkisella paikalla ihmisten töllätessä (mahdollisine kameroineeen) :saint:... Joo mutta eipä siitä sen enempää jos sitä ei YouTubesta löydy kenenkään kuvaamana :( (ite kun en voinut :(, tai pikkuveli ois voinu =), mutta eipä se uskaltanu/älynny :'(...), edes puh-elimessä (:p... :D) ole tosta puhumassa :x, puhumattakaan säkäristä :|, koska ei tota jaksa selittää sen/niitten kautta :|... :/... :'(... :p... :D, livenä/irlissä voin sitten kertoa =), niin MatoApinan jäsenille *SYDÄN*, muille se ei kuulu :|, paitsi jos se YouTubesta löytyy :saint:...

Koira typy tappelu :saint:... :p... :D -kuva!


Joo oli khyllä mahtava typ... (:p... :D) siis tappelu *SYDÄN*, jonka ois TOD syytä löytyä YouTubesta lähipäivinä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

R.I.P. Isaac Hayes

Isaac Hayes on kuollut. -Hayes tunnetaan ehkä parhaiten South Parkin Chef hahmon äänenä. -Hän sävelsi tunnusmusiikin elokuvaan Shaft, pääosassa Richard Roundtree, josta hän sai Oscarehdokkuuden vuonna 1971. -Hayesin kuolinsyytä ei vielä tiedetä. Hänen vaimonsa löysi hänet kotootaan lattialla maaten josta hänet kiidätettiin sairaalaan jossa hän sitten kuoli. -Levätköön rauhassa.

Päivän ällöttävä kuva!

Siinä roikkuu ällöttävän piikikkään näköinen isohko hämis, jonka kerran kuvasin kauppakeskus Ruoholahden parkkihallissa. Tai no iso ja "iso" :rolleyes:... ei toi mikään tarantellan kokonen sentään oo :D, mutta oli se nyt ainakin 2 euron kolikkoa isompi B)... :P!