keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Päivän makee kuva

Tommoinen tonttu komistaa mun asuntoa! 😍 Kerroin tosiaan, että mummin kanssa tavattiin eilen. Tai sanoin sen vaan ohimennen, ruoka -blogaukseenhan mä keskityin. Mutta mummin kanssa tosiaan tavattiin, ja hän osti mulle tämmöisen tontun 😊 Ehkä vähän aikaista aloittaa "Joulu" -jutut, mutta... En mä nyt tota piiloon rupea laittaamaan, olkoon nyt esillä. Joulukuun alussa vasta innostun, pitääkin mun muovikuusi kaivaa esille. Ei ole khyllä hajuakaan, missä mun kuusen koristeet on (koska muutin tänne - en kerro mistä minne!? 😲😇😎😋😁, muutama kuukausi sitten...)! Mutta eiköhän ne jostain löydy!


Mutta tonttu on jo ajoissa paikallaan, ihan kiva toi on! :) En nyt tiedä onko se niin makea, mutta... Semmoisena nyt tämän blogaan!

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Tämmöiset jälkiruuat tällä kertaa! 😊 Avatut/ja lähes syödyt sellaiset?! 😳 No unohtu ottaa kuva niistä... 😞 Mutta pääasia, että jossain vaiheessa muisti. Eikä sitä sisältöä edes kuvata, vaan "ulkokuorta". Toki, näyttäähän se paremmalta kun se on avaamaton, mutta...


...joo! :D Taustalla muuten näkyy yksi esine, jonka blogaaan vielä erikseen :saint: Mikäkö?! No se selviää seuraavaksi! :)

Päivän juoma

Tämän olisi voinut yhdistää edelliseen, mutta blogataan nyt erikseen... Enpä nyt tiedä mitä sanoisi (peruslause 😁), hyväähän tämä on. Sanoisiko jopa, että erittäin hyvää! 😍 Hartwall Limodi vadelma, siis... Tämä on aika lähellä Muumi vadelmaa, ellei jopa ole samaa! Niin, en tiedä onko se samalta valmistajalta. Toki, voisi ottaa selvää...


...mutta ei jaksa, ei asia niin paljoa kiinnosta. Mutta jos/aika varmasti kun, joskus törmään Muumi limuun, niin pitää kattoa onko se Hartwallin, vai...? En tiedä, niin että minkä muun. Katellaan! :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Täällähän on kunnon mätöt menossa!? 😲😎😋😁 Hulk varsinkin teki kunnon mättö ruuan, mutta ei tämä mun kauas jää - varsinkin kun jäi yli! Eli sai syödä niin paljon kun jaksoi, ja sama juomassa 😊 Yksin en toki vetäny kaikkea - niin mitä jaksoin, vaan seura veti lähes/ellei yhtäpaljon/enemmän. Mutta silti jäi yli! No siitä (jämistä) saapi huomisen lounaan töihin, samaa ruokaa ei oikein huvita peräkkäisenä päivänä syödä. Toki, jos/kun se on näin hyvää, niin... 😍


Ihan hyvät, ellei erinoimaiset mätöt - niin molemmilla! =) Huomenna voisi jotain vähän kevyempää, katsotaan :) (...blogaanko edes, jos niin kevyttä vetää, ettei välttämättä huvita blogata)!

Päivän official jälkiruoka

Jälkiruoaksi ostin kahta eri makua Fazerin suklaalevyjä - toinen on suolainen toffeekrokantti ja toinen vihreä kuula. Säästän toisen huomiselle - varmaan ton vihreä kuula makuisen.

Päivän alku-/jälkiruoka + "movie meal" ruoka

Tulipas siinä erikoinen otsikko..., mutta käydäänpä se läpi. Elikkä tosiaan - keskustareissulla tuli käytyä Kampin Narinkkatorilla olevassa kojussa ottamassa lihapiirakka ja sen jälkiruokana toimi hillomunkki ja kahvi. On kyllä vielä tulossa erillinen virallinen päivän jälkiruoka blogaus. Joops..., mutta tämä oli tosiaan alkupala. Torikahvilan jälkeen tuli poikettua ruokakaupassa.
Ja tollanen setti sieltä lähti mukaan. Siinä on neljä eri frillimakkarapakettia..., kaksi voitaikinapakettia..., kananmunia ja kahta eri cheddaria - toinen on chili cheddar ja toinen perus.
Ja tämmösen setin sitten kehittelin niistä. Voitaikinan sisään rullattut grillimakkarat ja cheddarjuustot. Noi missä on viillot päällä on hieman tulisempia - niissä on Carolina Reaper makkaroita ja chilicheddaria -ja toisessa on perus grillimakkaraa ja perus cheddaria. Sitten kun tämä on vielä -"movie meal" -niin esitelläänpäs poikkeuksellisesti päivän leffa tässä samassa. Eli päivän leffana toimii komediaelokuva -Hylättyjen vaimojen kerho -mitä en olekkaan aikaisemmin nähnyt. Päivän juoman joka näkyykin tuossa taustalla - esittelin jo omassa Hulkin blogissani. 

Happy Birthday Lou Ferrigno

Kehonrakentaja ja alkuperäinen Hulkki Lou Ferrigno täyttää tänään 71-vuotta.
Ferrigno on hyvä kaveri Iso-Arskan kanssa joten synntärionnittelujen lisäksi huudahdan vakio lausahduksen. Mutta ensin - onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 Lou Ferrigno ja sitten vielä FERRIGNO FOREVER ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!!111111