torstai 15. lokakuuta 2009

M&M's unohtui leffaillan mässyläjästä :|.........:/.........:(.....:'(......

Ei nyt TODellakaan mikään niin vakava asia...., mutta silti harmi että pääsi unohtumaan kuvasta -vaikka nyt sieltä olisi erottunutkaan..., niin M&M's pussi..., joka oli unohtunut jääkaappiin. -Nyt tosin ajat sitten syöty..., mutta pitää nyt kuva olla jokaisesta mässyostoksesta -TOD...!!!11111 -Jatkossa olen sitten tarkempi. -Ja voi luoja onko joku no life ku tällästä blogaa...?? -Mutta tälle on syynsäkkin sillä ohjelmia olisi kiva päästä katsomaan -Frendit/Simpsonit -ja sielä sitä vaan raiskataan L4D peliä. -Niin pitäähän mulla (Hulk) sitten jotain tekemistä olla.. -No nyt on M&M'ssit esitelty ja kohta olis kiva päästä ohjelmien pariin..., mitkä siis on tallennettu digiboksille -mikäli herättää ihmetystä kyseisten ohjelmien näin myöhäinen katseluaika. -Ja tuo taasen oli osoitettu muille blogin lukijoille -tiedän..., että MatoApinan jäsenet ovat tietoisia tuosta edellä sepitetystä digiboksiasiasta. -Meneekö jo hieman väsyneeksi sanailu...? -Ehkä hyvä lopettaa -NYT.

Torstain typy!

Jahas, kaasu pohjassa mennään =), mutta mistäs lajista on kyse :p?

Vai että motocrossia? No mun mielessä oli kyllä käyttää typyä ratsuna ;)... B)... :D... :p, mutta kyllähän sitä aina välissä voi prätkällä päristellä :p, kun pitää taukoa toisenlaisesesta päristelystä ;)... :D... :p!

Oli näköjään niin likasta hommaa että bikinit piti vaihtaa kesken :o... :D!

Sit vaan kypärä kainaloon ja takas "satulaan" "päristelemään" ;)... B)... :D!

Päivän makee kuva!

Siinäpä makee kokoelma piirrettyjä pelihahmoja enemmän tai vähemmän tunnetuista videopeleistä kautta pelihistorian. Kuinkas monta peliä ja hahmoa noista tunnet? Tässäpä kuva täyskokoisena tunnistuksen helpottamiseks. Laskujeni mukaan hahmoista ennestään tuttuja mulle oli vaan 57 :/, mutta peleistä peräti 96 B)... :p! Vielä kun osaisi venäjää/ukrainaa/mitälie (:p), niin ymmärtäisi kuvan tekstimuotoliset läpät.

Päivän (sarja)kuva!

Siinä tehdään taas jossain Tanskalaislehdessä arabeistä oikein urakalla pilaa :D! Eipä siis mikään ihme että ne oli ihan käärmeissään niistä Muhammad-piirretyistä.

Päivän pilanimi

Lastenleffoja katsoessa on se huono puoli..., että sali on sitten täynnä niitä lapsia jotka sitten ovat alati sielä äänessä. -Silloin ei tekisi muuta mieli kuin huutaa täysillä...
...

UP..............................................................SHUT THE HELL UP