lauantai 1. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka 3/3 (by Tontsa)

Kolmatta jälkiruokaa viedään, niinQ ennustin 😇😋 Kaipa voisi, tähän kaikki (tai kaksi aikasempaa) linkittää...

Päivän jälkiruoka "1/3"(?) (by Tontsa)

Päivän jälkiruoka "2/3"(?) (by Tontsa)


Ihan hyvät jälkiruuat oli... :) Tämä viimeinen oli Pågen Gifflar Kanel (300g), jonka kera vedin kahvia - khyl kelpas! =)

2000. blogaus (liikkuva kuva)

Hävettää🫣 että jouduttiin turvautumaan väliviivablogauksiin tämän saavuttamiseksi..., mutta nyt se on joka tapauksessa saavutettu nimittäin 2000 blogausta😇🤩 ou F#CK YEAH😎...!!!! Nyt ei sitten muuta kuin nokka kohti 3000 blogausta..., mutta mahdollisimman vähällä väliviivablogausten käytöllä.

VÄLIVIIVA (by Hulk)


 

Sieltä se väliviiva blogaus tuli?! =X

En nyt tiedä mitä tähän lisätä, muuta - kun että...

:ahhamed: :ahhamed:


Mutta, kohta ollaan jo perillä (2000 blogausta) :saint: Jätän blogin nyt Hulkille, ainakin joksikin aikaa - koska multa saattaa vielä myöhemmin tulla se kolmas (3.) jälkiruoka blogaus :)

Väliviiva


Päivän leffa(t) + poster(it)

Pitäähän nämä blogata myös päivän leffa blogauksina vaikka  7th Round of Ghostbusters Marathon blogauksessa tuli mainittua jo asiasta. Jees - elikkä tämän illan leffoina toimii kaksi ekaa Ghostbusters elokuvaa joista ykkönen juuri loppui ja on aika siirtyä...
...- Ghostbusters 2 elokuvan pariin. Tämä leffasarja taitaa muuten olla blogatuin elokuva koko MatoApina blogissa. Silti se ei ole saanut omaa labelia kuten The Expendables elokuva. Jees mutta - eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän typy

No nyt on khyllä kuumaa tavaraa..!! 😍😍 En tiennytkään, että Emma Watson on näin kuuma 😲😲 Tai siis, khyllähän hänen kasvot on aina olleet/ollut kuuma - mutta vartaloa hän ei ole pahemmin esitellyt (tai itse en ole ainakaan nähnyt...)!


No syytä olisi khyllä tämmöistä kroppaa esitellä, kuten aikasemmin totesin; erittäin kuumaa tavaraa..!! *SYDÄN*

Näetkö tuhmia? (typyjohdatus "2/2")

No nyt on khyllä tuhmaa..?!


Vai onko? :) :P :D

Päivän kuva ja typyjohdatus "1/2"

Typyä pukkaisi pitkästä aikaa, tämä (ja seuraava) on johdatus siihen...


Ihan hupaisa kuva, hiAnon kuvan khyllä räpsäisi :saint: yeah..!! B) joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D

Päivän makee(t) kuva(t)

Khylläpäs sattui makee kuva kohdalle, uuden järjestyksen myötä... Ilmankostutin (valolla) yhdistettynä 'valotaivaaseen', niin hiAno kuva tuli 😎 Varsinkin vikasta (numero 3.) kuvasta, mutta ei tämäkään paha ole 😊

Tässä valot päällä, aika tylsä(hkö) - varsinkin verrattuna 'pimeään'...

No tämä on khyllä se TOD makee kuva 😍😎 Sattui vaan silmiin, kun kävelin ohi... Tai ei sattunut (esim. silmiin), mutta 'sattui' 😋😁


Kaikkea makeaa sitä osuu(kin) näkökenttään - varsinkin hidastettuna/kuvana... Jos vaan osaisi hidastaa aikaa, mitä kaikkea makeeta sitä näkisikään :)

Päivän jälkiruoka "2/3"(?) (by Tontsa)

Siinäpä lepää päivän/illan toinen jälkiruokasetti, eli Cloetta Malaco Hyvää makumaasta (250g) ja Fazer Suffeli Puffi Snacks (180g). Khyl kelpas, TOD..!! 😊 Taustalla pyörii joku leffa, en tiedä mikä..?! Tai siis tiedän, kun vähän tutkii; Nanny McPhee (2005) -niminen sellainen... Itseltäni toi on vaan mennyt kokonaan ihan ohi... 😵 Ei että toi tylsä olisi, mutta... no olen ollut koneella, joten...


No siinäpä se syy tuli, varsin pätevä sellainen..!! B) :P :D Vaikuttaa khyllä ihan hyvältä leffalta, mitä sivusilmällä olen katsonut - hyvät musat ainakin, kuten E.T.:ssä :) Ehkä pitää 'kunnolla' katsoa toi joku päivä, ja mahdollisesti arvostella...

Päivän jälkiruoka "1/3"(?) (by Tontsa)

No kaksi (2) on varma, niin jälkiruuista - mutta kolmannesta en ole niin varma... Jos kaksi tuhatta (2000) blogausta meinataan saavuttaa, niin parempi olisi olla varma..!? 😇😱😖😓😋😁 Nämähän jo esittelin aikasemmin...


Eipä tässä okein lisättävää ole, erittäin hyvää mansikkaa oli - jonka kerma kruunaasi hyvin - ellei jopa TOD LOiSTavasti..!! B)

GB maratoni ajankohta päivitys: GB2 myös tänään

Unohtui että huomennahan on sunnuntai jolloin en yleensä katso elokuvia ollenkaan kun päiväsaika menee kaupungilla ja illalla on sitten perus sunnuntainat vanhemmilla ja siellä menee yleensä niin pitäisi että menen suoraan nukkumaan kotiin päästyäni. Elikkä pieni muokkaus tohon Ghostbusters maratoniin - katsonkin Ghostbusters 2 leffan vielä tänään. Eli uusi maratoni ajankohdat on tämä.

  • 1.7. Ghostbusters & Ghostbusters 2
  • 3.7. Ghostbusters: Afterlife 
  • 5.7. Ghostbusters (2016)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Nämä olisi voinut blogata erikseen, jos olisi (enemmän?) halunnut päästä tänään siihen 2000. blogaukseen (josta Hulk ja minä blogattiin...)! Mutta en nyt sen takia/avulla ruvennut haalimaan blogauksia, tulee jos on tullakseen... 😇

Sitten oli vielä salaatti kylkeen, ja juoma - jonka unohdin aikasemmin blogata... Mutta eipä sillä väliä, missä sen blogaa - kun en edes sen ('juoma') labelia laita... Mutta hyvä tuore salaatti khyllä oli 😊

Tässä sitä juomaa kaatuu, aika hiAnoa 😍😎 (vaikka n. sata kertaa olen tämän jo blogannut...)!? 😵

Siinäpä/tässäpä sitä ollaan tuttuakin tutummassa - TV:n äärellä... 😊


Joku E.T. siellä pyörii, seura kanava surffaili... Tämmösen ruuan kanssa pitäisi khyllä olla oikein kunnon viihdyke B) Mutta, no ei se E.T. nyt niin paha ole... Hyvät musat ainakin, voisi joku päivä ajatuksella katsoa ja arvostella ton :saint:

Yritetään tänään, 2000. blogausta

Hulkki se jo tossa pamautti/ennusteli, että jos tänään saataisiin blogaus määrä kahteen tuhanteen (2000) kappaleeseen 😎 Ei se mahdottomuus ole, mutta...


...no aika vaikea se on khyllä saavuttaa =/ Toki, jos molemmat blogaa kaikkea turhaa shittiä, niin... :saint: Mutta, ei me nyt alennuta ties mihin, mutta katsotaan jos 'normaaleilla' blogauksissa päästäisiin tänään tohon lukuun B) Väliviivat voi khyllä suosiolla unohtaa, ellei se tavoite nyt yhdestä/parista jää kiinni... :)

Päivän extra juoma

Nyt sitten korkkaan sen toisen ostamani energiajuoman Clean Drinkin. Eipä kait sitten muuta lisättävää. 

7th Round of Ghostbusters Marathon

Aika käynnistää vuoden 7. Ghostbusters maratoni. Kuten maratonin ajankohdista voi nähdä skippaan 4. päivän koska silloin on 4th of July ja keskityn sen teemaisiin elokuviin. Mutta nyt ei muuta kuin ekaa leffaa kehiin. Alas👇 vielä maratonin ajankohdat. 

  • 1.7. Ghostbusters 
  • 2.7. Ghostbusters 2
  • 3.7. Ghostbusters: Afterlife 
  • 5.7. Ghostbusters (2016)

1984. blogaus

Blogiarkistossa tämä ei ole niin merkittävä luku..., mutta MatoApinan tiimille tämä on hyvinkin merkittävä luku sillä se on meidän syntymävuosi. Mutta nyt ei olla enää kaukana 2000 ja eiköhän se hyvällä säkällä saavuteta vielä tämän päivän aikana.

Päivän juoma(t)

Ruokajuomaksi Kalasataman Pizza & Burgerissa otin ihan perus Coca-Colan. Siitä tarvii tuskin sanoa sen enempää. 
Sitten poikkesin jälkiruoan jälkeen vielä R-Kioskilta hakemassa juotavaa kotimatkalle. Mukaan lähti tollanen Clean Drink ja Coca-Cola Zero Sugar millä oli vähän erikoisempi tölkki.
Siinä heti Kalasataman metroasemalla korkkasin sen Cokiksen hullunkiilto silmissäni. Sen toisen juoman säästän kotiin eli siitä varmaan tulossa sitten vielä extra juoma blogaus.

Päivän jälkiruoka

Redin Gateau kahvilasta otin jälkiruoaksi tollasen sitruuna-valkosuklaa leivoksen. Oli kyllä hyvää😋.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa syömässä ensimmäinen hampurilainen ravintolan listalta. Chili-ateria oli ekana listalla ja oli kyllä ihan herkullista. 
Sinne pärähti ensimmäinen ✅️ merkki. Tätä taisin mainostaa jo alku kesäkuusta että käyn läpi ton listan..., mutta nyt vasta sain aikaiseksi aloittaa. Eiköhän tämän heinäkuun aikana tule käytyä ainakin ylärivi läpi.

Ruoka (& jälkiruoka) ostosten esittely

No nyt pamahti kunnon ruoka, hintaa tietenkin sitä myötä löytyy... 😇😓😋😁 Ainekset ovat seuraavat; Rainbow Lohifilee (1,306kg), jonka lisukkeeksi tulee pesty varhaisperuna (798g) ja salaatti; maustekurkku (130g), kurkku Suomi (278g) & Hetki Salaattimix (80g). Niin ja kalan päälle tulee vielä 'hiAnosti' (😂) Meira Karkea Merisuola (800g).

Jälkiruuaksi, karkin (ja ehkä myös pullan, sekä... 😋😁) on mansikoita ja kermaa luvassa 😊 Mansikat on tarkemmin Rannikon Puutarha Avomaan mansikka (500g) ja kerma Kotimaista Laktoositon kuohukerma (2dl).


Ihan hyvää settiä pitäisi olla luvassa =) Ja onkin..!! B) Ellei kala pala pohjaan, ja mansikat homehtuu huoneenlämmössä, sekä... :P :D

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Mission: Impossible - Ghost Protocal ja Bond leffoista 007 Spectre ja 007 No Time to Die tuttu Léa Seydoux täyttää tänään 38-vuotta. Willow elokuvasta ja sen jatko-osa sarjasta tuttu Jean Marsh täyttää tänään 89-vuotta. Elokuvista Bad Boys II..., The Alamo ja Riddick tuttu Jordi Mollà täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Poseidon..., The Mist ja Fantadtic Four: Rise of the Silver Surfer tuttu Andre Braugher täyttää tänään 61-vuotta. Blues Brothers ja Ghostbusters elokuvista tuttu Dan Aykroyd täyttää tänään 71-vuotta. Sarjasta Baywatch ja elokuvista Bad Wire..., Scary Movie 3 ja The Superhero Movie tuttu Panela Anderson täyttää tänään 56-vuotta. Sarjasta The Last of Us ja elokuvista A Wrinkle in Time  ja Missing tuttu Storm Reid täyttää tänään tasavuosia eli 20-vuotta. Elokuvista Speed - Kuoleman kyydissä..., Twister ja Freaky tuttu Alan Ruck täyttää tänään 67-vuotta. Sarjasta Fubar tuttu Fortune Feimster täyttää tänään 43-vuotta. Sitten vielä elokuvista Armageddon ja Taru sormusten herrasta tuttu Liv Tyler täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.