keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Vesikatko loppui =)...:saint:...:)...

Linkitin edellisen blogauksen Facebookiin -ja kuten kuvasta näkee pistin kommenttia omaan julkaisuuni -kirjoitin: -"Oh jei -vesikatko loppui :)". -No olipa hyvä ettei kestänyt sitten sen pitenpää.

Vesikatko

Vesikatkosta oli kyllä ilmoitettu..., mutta en sitten tietenkään muistanut että se on tänään -ja totta kai se piti sitten huomata vasta sen jälkeen kun oli käynyt number twolla ja ihmetellä sitten kun vessa ei vedä. -Niin -ja kädetkin sitten jäi pesemättä -nyt on sitten niin epähygieninen olo että :|...:/...:x...:$...:o.... *PUKE* -Parasta tässä on että sitten kun vesi palaa taas käyttöön se saattaa olla hieman likaista -kuten taloyhtiön lähettämässä ilmoituksessa sanottiin. -Eli siitä vaan pesemään kädet likaisella vedellä.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

 Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:..:)...?
...
Vannoutuneen poikamiehen Charlie Harperin (Charlie Sheen) elämän ainoa vipinä on löytynyt peiton alta. Mutta kaikki on kuolevaista, sillä eräänä päivänä oven takana kolkuttaa pimakan beiben sijaan veli eskari-ikään ehtineen poikansa kanssa. Menestyskomedia seuraa näiden miehenpuolikkaiden henkistä sekä fyysistä kasvuprojektia Malibu Beachilla.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsonit..., mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

 Ahmatti. Bart lihoo huomattavasti syötyään viikkoja pelkkää roskaruokaa. Huolestuneet vanhemmat lähettävät pojan kovan kurin laihdutusleirille, mutta leirin korkeat maksut pakottavat heidät muuttamaan kotinsa retkeilymajaksi.
...
-Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäs sitten illan CSI -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Kadonneet tytöt. Säätyttö, joka on ilmeisesti siirtynyt prostituutioon murhataan. Tapaus liittyy kadonneeseen Madeleine Briggsiin, jonka etsintä on vienyt Langstonin Miamiin ja New Yorkiin. CSI-sarjan erikoistrilogian päätösjakso. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi -boksia odotellen :)... -Illan muita ohjelmia odotan suurella innolla =)...:)...

Kakkos kansio Miehen puolikkaita

No niin. -Nyt on sitten toinen kansiollinen Miehen puolikkaat jaksoja. -Edellinen kausi pääsi loppumaan -nyt sitten alkoi seuraava kausi -ja päätinpä sitten ottaa kauden kaikki jaksoihin liittyvät kuvat talteen -kerran löytyi lista kaikista kuvineen. -Tein niille oman kansion -Miehen puolikkaat 2 ykkös kansion sisään jottei kuvat menisi sekaisin edelliskauden kuvien kanssa.