torstai 3. tammikuuta 2008

"Riddick: Darkness... You Afraid?" arvostelu/mielipide :)...


Joo mitäpä sitä tohon kuvaan ja sen englannin kieliseen arvosteluun/mielipiteeseen (:p... :D) lisäämään :), jonka vois suomentaa tähän vaikka (parilla extra hymiöllä :p... :D) :saint:... :p... :D:

The Chronicles of Riddick: Darkness... You Afraid?

Yeah :p, hiAnoa työtä taas =)! Hyvä musa, coolia toimintaa ja hyvin editoitu =), YEAH B)! Pitää khyllä ostaa/hankkia (*wink*, heh :p... :D) tää joku päivä =), peli ja musiikki :saint:... :p... :D, AWESOME B)!

PS.Riddick RULEZ =), edelleen :D...

5/5



Eli vitonen siis pamahti :saint:...

"Riddick: Darkness... You Afraid?" arvostelu/mielipide (:p... :D) :)... -kuva!


...samaa odotellaan mun seuraavalle videolle B)... :p... :D, koska nyt edes teenkään semmosen :/... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Huomisen ohjelma: -Searching for Arnold


Huomenna ajattelin mennä vähän metsästelemään uusia Arskaleffoja kaupoista. -Anttilasta tosin ostan eka takaisin Arskan Predatorin, jonka menetin draagisesti uutenavuotena :whistle:...:D. -Sen lisäksi voisin harkita ainakin Eraseria -kun se kerran Anttilasta löytyy -ja sitten lähden metsästämään muita Arskaleffoja, mitä en Anttilasta ole löytänyt. Takuulla Stockmannilta löytyy läjä hyviä Arskaleffoja tarjouksesta. -Niin, ja sitten Free Record Shop -sieltäkin voisi etsiä. -Huomenna alkaa...
...

..."Searching for Arnold" -kuva

Tammikuun 3. päivän typy(t)

Hmm. -Mikä ihmeen punainen side tai joku tolla typyllä on kädessä? -Joku logo siinä näkyy olevan. -No eiku Bloggeriin vaan.

No sehän on vanha neukkulippu -sirppi -ja vasara merkkeineen. Mutta se liinoista, sillä ne lähtee housujen kera pois kun aloitamme petihommat :p...:D.

Later..., -joops...


Joo, no. V|ttu. Nyt pitää mennä takas tunnille, joten typy siirtyy koulun jälkeen pantavaksi -SAATTANNAh :x...:$...:/. -No ei sit muuta kuin sinne tunnille sit vaan.

South Parkin ykköskauden jaksoja uusintaan


Kausi 1, jakso 1/13: Peräpäänkoe. South Parkissa liikkuu lehmiä silpovia avaruusolentoja. Ne sieppaavat Kylen pikkuveljen, joten pojat ryhtyvät pelastustoimiin.
...
Viittiikö nyt näitä sitten joka torstai ruveta mainiostamaan? -No ei, mutta pistetään nyt kuitenkin tämä eka jakso, joka oli ekaa kertaa nähtynä yksiä hauskimpia jaksoja. -Ja on kyllä vieläkin.

(Lost)

Kausi 3, jakso 21/22: Suurimmat hitit. Sayidilla on pelastussuunnitelma mutta se on vaarallinen Charlielle.
...
Kattoo nyt jaksaako katsoa. -Menen nimittäin taas Masalaan -voi olla, ettei tyttöystävä jaksa katsoa. Mutta jännältä kuitenkin kuulostaa.