torstai 5. elokuuta 2010

The Simpsons

Mitäs kivaa illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Kauhujen talo 14. Vanhan tavan mukaan aloitetaan kauhutarinakokoelmalla. Osiossa Viikatemies kuolema kohtaa Homerin, ja hänen pitää niittää, mitä on kylvänytkin. Frinkenstein-jaksossa Nobel-professori Frink saa isänsä henkiin suorittamalla eräitä elinsiirtoja. Pysäyttäkää maailma, haluan ulos kertoo Bartin ja Millhousen seikkailuista. - Vierasäänet: Jerry Lewis, Jennifer Garner, Dudley Herschbach ja Oscar La Hoya. - 15. tuotantokauden jaksot alkavat.
...
Huu -kauhuspeciali. Kuulostaapa jännältä =)...:)... -Maltan tuskin odottaa.

Uusi päivä, uudet kujeet (liikkuva kuva)

Piitkästä pitkästä aikaan uusi päivä, uudet kujeet blogaus. -Vanha otsikko MatoApinan Tiltin blogin ajoilta. -Silloin blogasin otsikkoa niin usein että numeroin aina monesko blogaus oli meneillään. -Nyt sitten heitän satunnaisesti että voi unohtaa numeroinnit. -Tollanen hauska päätä heilutteleva pentukoira toivottaa kaikille -Good Morning! --Ja sitten päivän otsikoita.
...

  • The Simpsons
  • Päivän pilanimi
No siinä ne olikin -ei tuon enempää.

EDIT. Unohtakaamme päivän pilanimi. -En saanut aikaiseksi oheista kuvaa siihen.

Hyvänyön blogaus

Sitä voisi kait sitten mennä nukkumaan kun meinaa jo tietsikan ääreen nukahtaa :D... -Kuvasta tuli samalla uusi profiilikuvani Facebookiin (so very important piece of information)... -Mutta Hjoops. -Eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

8 Days left

Otsikko ja kuvahan sen jo kertoo..., mutta kyllä tähän jotain tekstä pitää laittaa oheen -joten sanotaan se nyt tässäkin; -enää 8 päivää jäljellä ensi-iltaan. -Gettin' closer every day =)...:saint:...:)...